Transcend'den Wi-Fi özellikli SD kart!

CHIP Online
16-12-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Transcend'in yeni Wi-Fi özellikli SD kartı ile fotoğraflarınızı serbest bırakın!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tra ... -sd-kart_37564.html

Transcend, yeni Wi-Fi SD hafıza kartı ile kablosuz paylaşım yeteneğini SDHC uyumlu kameralara getiriyor. Wi-Fi SD kart ve özel Wi-Fi SD uygulaması ile kullanıcılar dijital kameraları ile çektikleri yüksek çözünürlüklü fotoğrafları, akıllı telefon ve tablet gibi cihazlarla anında ve kablosuz iletişim üzerinden kolayca paylaşma, inceleme ve düzenleme rahatlığı yaşayacaklar.


Her tip kullanıma uygun


Wi-Fi SD kart 2 şekilde çalışıyor: Direk Paylaşım ya da Internet Modu. Dış çekimlerde ve tatillerde kullanmak için çok ideal olan direk paylaşım modu otomatik olarak kamera açıldığında aktif hale geliyor ve kamera ile mobil cihaz arasında direk bağlantı sağlıyor. Wi-Fi SD kart uygulaması üzerinden internet moduna geçildiğinde ise kullanıcılar direk olarak bir internet erişim noktasına veya akıllı cihaz yada tablet üzerindeki kişisel internet erişim noktasına bağlanabiliyorlar. Erişim noktası üzerinden internete direk bağlantı kuran kullanıcılar, Wi-Fi SD card'tan fotoğraflarını indirebilir veya email olarak paylaşabilir yada sosyal ağ profillerine anında aktarabilirler.


Ücretsiz Wi-Fi SD uygulaması


iOS (iPhone/iPad/iPod touch) ve Android cihazları üzerinde çalışabilen ücretsiz indirilebilir Wi-Fi SD uygulaması otomatik olarak Wi-Fi SD kart içerisindeki verileri organize edebiliyor. Kolay kullanıma sahip uygulama ile kullanıcılar fotoğrafları arasında gezinebiliyor, videoları izleyebiliyor, içeriği indirebiliyor ve Facebook ya da email üzerinden paylaşımda bulunabiliyorlar. Akıllı telefonlar ve tabletlerin yanısıra Wi-Fi özellikli masaüstü bilgisayarlar ve notebooklarda web tarayıcısı üzerinden benzer bir arabirim kullanarak kart içindeki medya bilgilerine erişebiliyorlar.


Tüm Konu: Transcend'den Wi-Fi özellikli SD kart!

Kaynak: www.chip.com.tr