Transpalet

comnoralift
02-08-2017, 15:44   |  #1  
comnoralift avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2017

Transpalet insan kontrolü altında ya da akülü transpalet gücüyle çalışan araçlardır. Paletler üzerine yüklenmiş olan malzemeyi hidrolik pompa gücüyle taşıyarak tekerlek üzerinde yatay düzlemde taşımaya yarayan bir araçtır. Görünüm olarak iki çataldan oluşan ve paletler üzerinde boşluklara bu çatalların girmesi sonucunda çatalların yukarı doğru kaldırılması ile yükleme işlemi tamamlanmış olmaktadır. Farklı iş grupları için özel makaslı, kısa transpalet, uzun transpalet çeşitleri bulmak mümkündür. Transpalet yük taşıma aracı olarak kullanılmaktadır, canlı taşıma gibi işlemler kesinlikle yapılmamalıdır. Transpalet kullanım talimatı ileri doğru iterek değil çekerek yapılmalıdır. Transpalet üzerinde yük taşınırken kesinlikle ani manevralardan kaçınılmalıdır. Taşıma kapasite olarak üretimden sonra Transpalet üzerindeki etikette bu yük sınırı yazmaktadır. Transpalet üzerine yüklenen malzemenin doğru bir şekilde kurallara uyarak merkezi bir şekilde yüklenmesi gerekmektedir aksi takdirde yükün devrilme durumu ortaya çıkabilir, yük zarar görebilir.

Transpalet, ağır materalleri hızlı ve kolay bir şekilde kaldırma ve taşıma işlemleri için üretim tesistelerin, atölyelerde ve büyük depolama alanlarında kullanılan sistem olarak tamamen hidrolik temellere dayalı olarak çalışan araçtır. Çalışma düzeni olarak kaldırma işlemini hidrolik marifete dayalı olarak taşıma işlemlerini gerçekleştirir. Çatal makalslı transpalet ve makaslı transpalet ürünlerimizi inceleyerek transpalet ürünü hakkında öğrenmek istediğiniz tüm bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Nora Lift Vinç Sistemleri ve Kaldırma Ekipmanları olaraktranspalet fiyatlarıkonusunda müşterilerimize teknik özellikleri ve şartnameleri açıklayarak gerekli olabilecek tüm genel bilgileri vererek ürün hakkında çok fazla bilgilendirmekteyiz.

Nora Lift Vinç Sistemleri ve Kaldırma Ekipmanları, kalite ve güvenli bir ürün kullanmanız için AR-GE ekini tarafında ürünler hakkında sürekli bir şekilde çalışmalar yürüterek ürün hakkında yeni çalışmalar yaparak daha iyi bir hizmet sunabilmek için uzman ve teknik kadrosu ile sürekli bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir.


http://www.noralift.com/