Treo tüm dünyayı nasıl ofisinize çeviriyor?

CHIP Online
30-01-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

İş dünyasında monoton çalışma dönemi geçti; işte en yeni çözümlerden "Birleşik İletişim"!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tre ... eviriyor_45107.html

Çok uluslu firmaların artmasıyla birlikte, bazı çalışanları ofislerde görmek bile mümkün olmuyor. Acil toplantılar da ya da şirket içi yönetimde, yüz yüze iletişimi seçen firmalar rakiplerinin karşısında geri kalmaya başladı.


Günümüzün iş dünyasında, aynı sektördeki şirketler hizmet bakımından belirli standartlara sahip. Artık, rakibinize karşı en büyük silahınız teknolojiyle sunulan katma değerli hizmetler oldu. KOBİ'lerden tutun da en büyük şirketlere kadar saha çalışanlarına ulaşmak, işlerin düzgünce yürümesi için anlık yol haritası çizmek firmalara ekstra masraf oluyor. Telefonla bu tarz işleri yürütmek pek mümkün değil. Bunun farkında olan petrol ve maden firmaları 20 yıl önce devasa yatırımlar yaparak özel iletişim uyduları ve video konferans sistemleri kullandılar. Günümüz teknolojisi, size bu lüksü çok daha uygun yatırımlarla ulaşmaya davet ediyor. Üstelik uydu ya da tele konferans sistemine gerek bile yok.


Her çalışanın yanında bulunan, tablet, bilgisayar ve akıllı telefonla dünya çapında yüz yüze iletişime geçebiliyorsunuz. Unified Communications, ya da Türkçe adıyla Birleşik İletişim sayesinde toplantıya trafikte kaldığı için yetişemeyen çalışanın bile masanızda bulunmasını sağlıyor.


Tüm Konu: Treo tüm dünyayı nasıl ofisinize çeviriyor?

Kaynak: www.chip.com.tr