Trojan Remover 6.7.6 Build 2564 [yeni]

viking20
18-02-2009, 12:51   |  #1  
viking20 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006


Trojan Remover 6.7.6 Build 2564 [yeni]
| 7.97 MB. |

Trojan Remover  bir truva atı algılama ve temizleme yazılımıdır. Truva atları bilgisayar korsanları tarafından yazılmış olan zararlı kodlardır. Bilgisayar korsanlarının temel amacı sisteminizin denetimini elinizden alıp kendi denetimine geçirmektir. İnternet üzerinden indirmiş olduğunuz her türlü dosyanın içerisine konabilecek olan bu zararlılar aynı zamanda bir resmin arkasına dahi gizlenmiş biçimde durabilir. İndirmiş olduğunuz dosyayı açtığınız zaman etkin hale gelerek sisteminizin donanımlarını bile kendi eline geçirebilecek olan truva atları sisteminize büyük hasar verebilir. Klavyenizin, farenizin kendiliğinden işlemler yapmasına neden olabilirler, hatta sürücülerinizin açılıp kapanmasına dahi yol açarlar.
Trojan Remover yazılımı truva atlarının sisteminize verebileceği zararın önüne geçme ve sisteminizden bu zararlıları silme işlevini gerçekleştirmektedir. 21800 üzerinde truva atı ve internet solucanını algılama kapasitesine sahip olan bu yazılım sisteminizi en ince ayrıntısına kadar tarayabilmektedir. Bu taramayı da oldukça kısa sürede gerçekleştirebilmektedir. Sistem kaynaklarını oldukça az kullanan yazılım güncellenebilme özelliği ile yeni çıkan zararlılara karşı da hazır durumda bulunmaktadır. Sistem üzerinde etkin olarak çalışmakta olan kötü niyetli yazılımları da tespit edebilme özelliğine sahip olan yazılım, sistem açılışında kendiliğinden devreye giren uygulamaları da denetlemektedir.
Gerçekleştirdiği her işlemi günlük dosyalarına kaydeden Trojan Remover, bir de kötü niyetli yazılımlar hakkında bilgi alabileceğiniz veritabanına sahiptir. Bu veritabanına girerek ister listeden seçim yapıp, isterseniz de adını bildiğiniz zararlıyı aratarak bilgi alabilirsiniz. Kullanışlı arayüzü sayesinde kullanımı oldukça kolay olan yazılımın günlük dosyalarından çıktı alabilme, İnternet Explorer başlangıç sayfasını sıfırlama gibi ek özelliklere de sahiptir.
Trojan Remover is designed to work on Windows 98/ME/2000/XP/Vista. The program is not, at present, compatible with any 64bit version of Windows.


Changes in Version 6.7.6:
• Added new heuristic detection routine to check for multiply-loading DLL files.
• Added routine to replace virally-patched USERINT.EXE with a good copy if one exists on the system: if a good replacement cannot be found a warning is displayed with instructions on how to repair the system.
• Improved removal of heuristically-detected rootkits.
• Confirmed compatibility with Windows 7 (Beta).
• Minor visual modifications.
Homepage - http://www.simplysup.com


Son Düzenleme: viking20 ~ 18 Şubat 2009 17:47