tsk'nın yeni terfi sistemi

cem_batum
02-03-2016, 14:44   |  #1  
cem_batum avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 7
42 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

http://odatv.com/…da-kimler-destek-verdi-0103161200

"..
son bir soru. tıpkı tasfiye etmek istediğiniz albaylara yaptığınız anketteki gibi iki kutucuklu. siz “iyi gün dostu, kötü gün tekmeleyicisi misiniz?”, yoksa “silah arkadaşı mısınız?”

ikinci cevabı rahatlıkla veremeyeceksiniz biliyorsunuz. ama gelin bunu yani ikinci cevabı rahatlıkla verebilmek adına, samimiyetinizi ispatlama adına size son bir fırsat.

malum kanun çıktı. bu sene dört devreyi emekli ediyorsunuz. ben buna tasfiye diyorum. bu tasfiye edileceklerin içinde casusluk davasında sanık yapılarak ilişiği kesilen, ilişiği kesilmese de kıyıya atılan pek çok değerli kurmay veya mesleğinde temayüz etmiş albay var. onları terfi ettirin! samimiyetinizi görelim…hem fethullahçıörgüt üyesi olmadığından emin olduğumuz insanlar bunlar, var mısınız?

hani “çok mücadele ediyorsunuz ama bir türlü gözükmüyor” ya! bu da fethullahçı örgütle mücadele kapsamında.

bütün bu kumpas davalardakioperasyonların; tsk’nın, fethullahçı çizgide şekillenmesi için yapıldığını biliyoruz. bu davalarda sanık edilenlerin hemen hepsinin, (algı için karıştırılan yaklaşık on kişilik görüntüsü olanlar hariç) bu şekillendirmeye karşı duranlar olduğu tartışmasız. o zaman mücadelede samimiyseniz teklifimi değerlendirirsiniz.