TTNET'ten, ayda 7TL'ye e-imza uygulaması

CHIP Online
22-01-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

TTNet, ıslak imza ile aynı hukuki geçerliğe sahip "e-imza" için bu önemli fırsatı sunuyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ttn ... gulamasi_38245.html

TTNET, online ortamda ıslak imza ile aynı hukuki geçerliğe sahip "e-imza" uygulamasını müşterilerine, uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla sunuyor.


TTNET müşterilerinin hayatını kolaylaştıran ve zenginleştiren çözüm ve hizmetleri sunmaya devam ediyor. TTNET, nitelikli elektronik imza sertifika sağlayıcısı "E-Tuğra" şirketi ile yaptığı işbirliği ile müşterilerine,  online ortamda ıslak imza ile aynı hukuki yetkinliğe sahip "e-imza"yı, ayda 7 TL'den başlayan fiyatlar ve 24 aya varan taksit imkanıyla sunuyor. TTNET güvencesiyle iki yıllık kullanım dönemini kapsayan e-imza uygulamasına sahip olmak isteyenler,  bu hizmete tek ödemede 159 TL'ye sahip olabiliyor.


E-imza nedir?


E-imza uygulaması, güvenilir bir kimliklendirme ve onay mekanizmasıyla, bireylerin ve kurumların elektronik ortamda işlem yapabilmesini sağlıyor. Islak imza kullanımının gerektirdiği kağıt tabanlı işlemleri ortadan kaldırmasıyla iş süreçlerini hızlandıran e-imza uygulaması, verimliliği artırıyor.


E-imza bugün pek çok gerçek ve tüzel kişi tarafından kamu kurumlarıyla yapılan işlemlerde; e-devlet, e-ticaret, e-belediye gibi uygulamalarda ve özellikle banka, finans ve sigorta sektöründeki işlemlerde yoğun olarak kullanılıyor. Elektronik imza, 2012 sonu itibari ile MERSİS bünyesinde tüm ticari sicil işlemlerinde zorunlu olarak kullanılmaya başlandı.


E-imza kampanyası hakkında bilgi almak ve kampanyadan yararlanmak isteyenler; TTNET satış noktalarını ziyaret edebilirler.

Tüm Konu: TTNET'ten, ayda 7TL'ye e-imza uygulaması

Kaynak: www.chip.com.tr

PCPCPCPCPCPCPCPCPC
23-01-2013, 11:51   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
64 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009

Bence hiç iyi olmamış hala ttnet kullanıcılarına 12345 şifresi veren bi firma ne denli güvenli olduğunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz