dostum en iyisi bi hard disk al harici.yada tanıdık birinde varsa odünç al.bilgilerini buna at.bilgilerinde virus olabilir sall onu şimdilik.sen pc yi full formatlar c ,d,en evarsa format at.tekrar windows u kurdunmu..
benim tavsiye.gerekli ne kadar program varsa yukle işine yarayacak virus programını salla derim.adam akıllı bi deep freeze programı kur.tabi kullanmayı biliyorsan kur.bilmiyorsan ögren ondan sonra kur yoksa basına iş acar tekrar format atarsın.deeep freeze. kurdun ya pc tertemiz simdi deep freze aktif olsun.şimdi hardiske yedek aldıgın verileri pc ye tak yada baska pc den virus taraması yap.onlarıda temizle.sonra deep freeze ile hardiski tekrar kullana bilir hale getir yazılabilir haleyani.eger deep frezeden acmassan yuklediklerin restrarttan sonra silinecek....
hard disk acıkken yazi deep freze iptal iken verilerini at.deep freze attif et.sonra ister virüz bulassın ister baska bişi olsun.bi restart işlem tamam pc tertemiz oluyor.
peki sunu da sorbilirrsin internetten veri indirecem olduki elektrik gitti res cekti pc.veriler ne olacak??*
-bunun içinde tavsiyem harici hard disk al verileri direk ona indir..suan hemen hemen butun kafeler.tarici hard disk kullanıyor.terabayt'lık.veri kaybı yasamıyorlar.
yani dostum kısaca anlattım ama deep freze kesinlikle tavsiye ediyorum.aynı sorun bendede vardı hemen hemen her virusd programını denedim.exe leri virus görüyo.exeleri virus görmeyi bırak program kendi exe sini bile virus görüyo..
basarılar inşallah yardımım dokunur..