TÜM FORUM KULLANICILARINA...

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Selçuk İslamoğlu
16-02-2005, 22:17   |  #1  
Selçuk İslamoğlu avatarı
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2003

Değerli okuyucularımız,

Bildiğiniz gibi, CHIP Online forumları katılmak isteyen herkesin kullanımına açık. Buradaki bilgi birikimini ve paylaşımını bulabileceğimiz yer sayısı gerçekten çok az. Bu forumları açarken de istediğimiz, CHIP okuyucularının bir araya gelebilecekleri bir ortam sağlamaktı.

Forumları dikkatle okuduğumuzu ve düzeyli eleştirilerin ve önerilerin her zaman üzerinde durduğumuzu bilmenizi isteriz. Forumlara yanıt vermememiz, bunları okumadığımız anlamına gelmemektedir.

Ancak, son zamanlarda yine bu forumlar aracılığıyla gerek CHIP dergisine, gerekse birey olarak bu dergiyi hazırlayan kişilere ve moderatörlere kasıtlı olarak yıpratmaya yönelik mesajlar giderek artmaktadır. Gerçek okuyucularımıza hiçbir sözümüz yok, onların eleştirileri hep geliştirmek için oldu. Ama bu yıpratıcı tutumu sergileyenlerin kimler olduğunu kesin olarak tespit etmiş bulunuyoruz. Bu kişiler okuyucu gibi davranarak gerçek okuyucularımızı da yanıltabiliyorlar. Ve maalesef bu kişiler o kadar çoğaldı ki hepsini tespit etmek, yarattıkları hasarı tamir etmek için gerekli ve doğru açıklamayı yapmak artık mümkün olmuyor.

Bu yüzden, bu mesajın yayınlandığı günden itibaren CHIP forumlarında diğer forum kullanıcıları, CHIP'i hazırlayanlar veya CHIP'e yapılacak yıpratıcı mesajlar gönderen kişiler forumdan banlanacak ve gerekli mesajlar/konu başlıkları silinecektir. Bu konuda moderatörler tam yetkilidir.

Bu uygulama için gerçek okuyucularımız ve forum kullanıcılarımızdan özür dileriz.