Tüm FRP/MMORPG oyunların ATASI, MUD..

turkmud
25-12-2008, 17:37   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008

Grafiklerin sınırlandırıcı çerçevesinden bıktınmı? Hayatta kalabilmek için gerçekten zekanı, aklını ve mantığını kullanmanı gerektirecek ve sınırlarını zorlayacak bir oyun mu arıyorsun? PVP/PK(Oyuncu Katli) yaparken damarlarında adrenalin çalkalandığını ve heyecandan kalbinin gümbür gümbür attığını hiç hatırlamıyor musun? Hiç devasa ve yenilmez bir vampir olmadın mı? Ya da Gandalf gibi bilge bir elf büyücüsünü oynamadın mı? Güçlü, adaletli, kılıç sanatlarında usta ve onurlu bir Samuray'ı canlandırmadın mı hiç? Peki ya tüm diyara hükmeden güçlü bir kabal liderini? O halde yanlış oyunları oynuyorsun!
Turkmud, bir çok ırk ve sınıfı, yüzlerce yeteneği,büyüleri ve oyun içindeki bölgeleri, sınırsız olasılıkları ve neredeyse 13 yıllık MUD tecrübesi olan ölümsüzleri ile sizleri bekliyor.
MUD (Multi User Dungeons), knight online, lineage2, silk road ve benzeri her türlü oyunun atasıdır. Tüm FRP, MMORPG büyük büyük babası diyebileceğimiz, grafik içermeyen ve herkesin oynamayı beceremediği bu muhteşem oyun sizler için türkçeye çevirildi. Oyunun eski müdavimleri toplandı ve yeni yüzler yeni akılları kendilerini zorlayabilecekler mi diye bekliyorlar. Oyunu açalı 3 hafta oldu ve şimdilik 10 kişilik bir ortalama tutturuldu. 3 haftadır en fazla 20 kişi aynı anda online oldu.
Türkiyeyi teğet geçmiş fakat yurdışında hala 300000'i bulan bir oyuncu kitlesi olan bu üstün zeka, bilgelik, çeviklik ve kabiliyet gerektiren oyuna tüm FRP sevenleri davet ediyoruz!
Sitemiz çok yeni ancak hergün güncellenmektedir.
Adresimiz: www.turkmud.org
Eski Mud oyuncuları direk www.turkmud.org:1234 adresinden oyuna bağlanabilirler.
Yeni Mud oyuncuları siteye girip bağlantı programımız ZMUD'ı indirmeli ve oyunu nasıl çalıştıracağını ve oynayacağını oradan okumalıdır. Sitemizdeki forumda yeni bir karakterin nasıl yaratılacağını tam olarak gösteren bir yardım belgesi de mevcuttur. Mutlaka okuyunuz. Oyuna girdiğinizde diğer oyunculardan yardım istemek için kullanmanız gereken en önemli komut şudur:
"çaylak ben yeniyim biri bana yardım edebilir mi?"
Evet sadece tırnak içinde yazanları ekrana yazın ve enter'e basın. Hattaki oyunculardan ya da ölümsüzlerden o an meşgul olmayanlar sizinle mutlaka ilgilenecektir. Elbette o anda size onlara nasıl mesaj atabileceğinizi, odadaki diğer oyuncularla nasıl konuşabileceğinizi vs. öğreteceklerdir
Unutmayın oyunun bütün sistemi sizin ekrana aynen bu foruma mesaj yazar gibi bir kaç komut yazmanız ve enter'a basmanız ile çalışır. İlk başlarda tüm bu yazıları okumak ve komutları klavyeden hızla girmek çok zor gibi görünsede alışma devresi tamamlandığında kendinizi hayal bile edemeyeceğiniz bir hayal dünyasında bulacaksınız. Tüm o okumakta zorlandığınız yazılar aklınızda şekillenecek ve zihin gözünüzle şehirleri, insanları, objeleri ve kendinizi görmeye başlayacaksınız. Bu tecrübe sonucunda en büyük kazancınız ise hızlı okuma ve iyi derecede klavye kullanma yetenekleriniz otomatik olarak gelişmiş olacak Sadece dediğimi yapın, ekrandaki yazıları okuyun ve aklınızı oyuna odaklayın.
Hepinize bu yeni hayal dünyasında iyi eğlenceler dileriz.
Orta Dünya Mud Ekibi

tukyam
27-12-2008, 01:52   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
126 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

Sizin sanal değil de real ortamda ki mesleğiniz nedir acaba?
-Pazarlama- olabilir mi?
Yada -müşteri temsilcisi-,-organizatör-,vs.vs.vs...
Bu oyunu ilk bolca boş vaktimin olduğu zaman da deniyeceğim.
Başarılar...