Tüm Nostaljik Haberler Adresing'de

adresing
17-12-2015, 10:21   |  #1  
adresing avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2015

Web Site İsmi :  www.adresing.com

Site Başlığı : Nostalji arayanlar için Eski haberler Adresing.com sitesinde

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Mayıs 2013

Site Tanıtımı : Adresing.com adı altında faaliyetlerini sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Adresing.com sitesi, konu başlığından da vurgulamaya çalıştığım gibi, 'Nostalji arayanlar' için hazırlanmış bir sitedir. Site üzerinde, bize eskiyi hatırlatan çok sayıda haber kendine yer bulmuştur. Bu haberlerin büyük bir bölümü yeşilçam dünyasının tanınmış oyuncuları ile alakalıdır. Sitede eski dönemlerin yabancı şarkıcı ve oyuncularına binaen de haberler bulunabilecektir.

İnternetten eski haber okuyarak, geçmişi gözünüzde canlandırmak istiyorsanız, hiç tereddüt etmeden bu siteye bağlanabilirsiniz. Her eski haber için bir adet siyah beyaz fotoğraf da ziyaretçilerle paylaşılmıştır. Dönemine damga vurmuş, birbirinden popüler sanatçıların gençlik fotoğraflarını site içerisinde görebileceksiniz.

Bir nostalji sitesi olarak da tanımlanabilecek Adresing.com kısa zamanda önemli bir ziyaretçi kitlesine ulaşmıştır. Sitede kendine yer bulan eski haberlerin altına her gün yeni yorumlar gelmektedir. Siz de bu haberler hakkında sitedeki diğer ziyaretçilerle sohbet ederek, adresing.com adresine aktif bir biçimde katılım gösterebilirsiniz.

Siteyi beğendiğiniz takdirde, sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayınız.