Tüm SEO araçlarınız tek adreste!

barisay
08-03-2014, 15:30   |  #1  
barisay avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2013


Gelişen teknolojimiz ile birlikte İnternet dünyası da her gün biraz daha genişliyor ve sonsuzluğa doğru bir boşluk oluşturuyor. Bu boşluğun içerisinde Web sitelerine en kalıcı şekilde trafik sağlamak için SEO konusunu da hem iyi bilmek hem de doğru taktik ve stratejiler gerçekleştirmek gerekiyor. Bu işlemleri eskiden manuel ile halledebiliyorduk ancak artık bu işlemlerinizi halletmeniz için hazırlanmış Wmtikk.Com var. Peki, Wmtikk size hangi alanda yardımcı olabilir? Wmtikk sizlere çeşitli ve ücretsiz SEO araçları sunar bu araçlar sayesinde web sitelerinizin sıralamalarda yükselmesi için çalışmalar yapabilir ve ücretsiz şekilde en iyi performansı elde edebilirsiniz. Bunun yanında Wmtikk sizlere sıralama konusunda yardımcı olur. İçerisinde bulunan Google sıra bulucu ile sayfalarınızın Google üzerinde ki sıralamalarını en zahmetsiz şekilde öğrenebilirsiniz. 

Bunun yanı sıra Wmtikk size site analiz imkanı sunmaktadır. Bu sayede sitenizin yaşını, index sayısını, lokasyonunu PR değerini, Güncel alexa değerlerini ve daha sayamayacağınız kadar istatistiği saniyeler içerisinde toplayabilirsiniz. Üstelik bu servisleri sınırsız olarak hiçbir ücret ödemenize gerek kalmadan kullanabilirsiniz. Böylece tüm analiz işlemlerinizi tek bir web sitesi üzerinden gerçekleştirebilir herhangi bir yazılım almanıza gerek kalmadan en güncel istatistik verilerinize ulaşabilirsiniz. Wmtikk size sadece bu servisleri değil bu servislerin yanı sıra bazı webmaster araçlarını da sunmaktadır. Bu basit ama etkili araçlar sayesinde elinizle yapmakta olduğunuz bir çok işlemi otomatik olarak saniyeler içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. 

Daha fazlası için ve Wmtikk'in ücretsiz olarak size sunduğu araçların hepsini hemen kullanmaya başlamak için size bir tık uzakta olan web sitemize tıklayabilir ve dilediğiniz gibi istatistik verilerinize ulaşabilirsiniz.