Türk Birliği Modu Yeni Takım Arkadaşlarını Arıyor!

recep34
23-12-2008, 16:08   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
413 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007

Arkadaşların metnin daha çok kişiye ulaşması yönündeki ricaları üzerine başlığı buraya da ekledim.Hemen belirteyim ben bu grubun üyesi değilim dolayısı ile mod yapımı konusunda ekip ile mail yolu ile irtibata geçmeniz daha doğru olur.


Turkish Union ekibi bu hafta içersinde Project Reality ve US Intervention ekipleri ile model değiş tokuşu vede karşılıklı teknik yardım konularında anlaşmış bulunmaktadır. Mod Data Base'deki portala Arma ve OFP kriterleri ile eklediğimiz mod duyurularından sonra yurt dışında yaşayan ancak mod yapımı ile yakından ilgilenen deneyimli ve başarılı arkadaşlarada ulaşma imkanı bulduk. Bu aşamadan sonra görsel üretimin hızımızın ve üretim kalitemizin daha da artacağını gururla söyleyebilirim. Ürettiğimiz modlara puan veya geri bildirim desteği vermek isteyen arkadaşlar için adreslerimiz:

Turkish Union Operation Flashpoint Modu

http://www.moddb.com/mods/turkish-union-mo...tion-flashpoint
Turkish Union Armed Assault Modu
http://www.moddb.com/mods/turkish-union-mod

Crysis Modumuzu çalışan görsellerimiz bittiği zaman duyuracağız. Crytek şuanki eğitim programı ile http://doc.crymod.com adresinde belirtilen eğitim dökümanlarından "Asset Creation Manual" Basics, Vehicles sekmesine kadar olan eğitimleri bire bir olarak ekibimize verdi ve bu eğitimleri sertifikalandırdı. Bir sonraki eğitimlerde kalan başlıklarda bizlere ayrıntılı olarak aktarılacak. O zaman bizde hayranlarımıza Cryengine2 ile doyumsuz görsel tadlar yaşatacağız.

Oyunun resmi web sitesi: www.turkishunion.com

Türk Birliği Modu Yeni Üyelerini Arıyor!

ArmA Türk Kuvvetleri modunun yaratıcıları Türk Birliği Ekibi, büyük hedefler için yeni takım arkadaşları arıyor.

Merhaba,

Büyük hedeflerimiz için yeni takım arkadaşları arıyoruz.Mod geliştirme ekibimize dair bilgiye ihtiyaç duyuyorsanız aşağıdan web sitemizi ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.

Aranan Nitelikler
Kâr amacı gütmeyen bağımsız ekibimize katılabilmek için unwrap, texture veya model tasarımı konusunda deneyimli olmanız gerekiyor. Her üç niteliğe de sahip olan kişiler tabii ki çok şanslı. Modelleme konusunda düşük poligon seviyesinde çalışabiliyor olmak yeterli. Başvuruda bulunabilmek için mutlaka bitmiş bir çalışmanızı göstermeniz gerekiyor.

Ekibimizin yetenek, bilgi ve deneyimi Operation Flashpoint, Armed Assault, Battlefield 1942, Battlefield Vietnam, Battlefield 2 ve Crysis oyunlarını modlamak üzerine. Bu yüzden bu oyunlar için mod yapabilen coder arkadaşları da aramızda görmek istiyoruz. Modellemeler için bulduğunuz pratik çözümler sayesinde bu oyun motorları arasında kaliteden ödün vermeden export ve import işlerine hızla devam edip modlarımızı bitirmek ilk amacımız.

Eğer yukarıda belirtilen niteliklere ve bu tutkuya sahipseniz, vakit kaybetmeden takımdaki yerinizi alın!

Başvuru için: info@turkishunion.com

Saygılar,

Gökhan
Türk Birliği Modu

Hiper£l£v£nKids
23-12-2008, 17:26   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,310 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2008

Güzel oyuna benziyor..

tukyam
23-12-2008, 18:24   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
126 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008
recep34

[/url]
Tabur İştiması Alkış

Son Düzenleme: tukyam ~ 23 Aralık 2008 18:27