Türk Girişimcilerden #Sizu Canlı Yayın Uygulaması

SizuTurkiye
03-06-2015, 22:51   |  #1  
SizuTurkiye avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2015

Merhaba,

12 dilde dünya'nın 4 bir yanından indirilebilir #Sizu 'Canlı Yayın Uygulamamızı' sizlere sunuyorum.

Şuanda Android cihazlardan indirilebiliyor ( https://play.google.com/store/apps/d...om.sizutv.sizu )
Ios için de uygulamamız hazır çok yakında App Store'dan da yayınlanacak.

Uygulamamızın farklı noktalarını Google Play açıklamalar kısmından ulaşabilirsiniz. Bu noktada inceleyip geri bildirimlerinize ciddi anlamda ihtiyaç var. Bu rakiplerle mücadele edebilmek için kullanıcıların ihtiyaçlarına ve problemlerine çözüm üretecek bir ekibimiz mevcut ve sizin incelemelerinizi bekliyor. Sizler sayesinde de umuyoruz ki bu Türk girişimini dünyaya duyaracağız.

Ayrıca ürünümüzde hatalar bulabilirsiniz bunu lütfen normal karşılayınız çünkü şuanda tek bir değer önerisiyle Mvp olarak ürünümüzü sunduk. Yakın zamanda 2.versionda güzel şeyler ortaya çıkacak. Yavaş yavaş yalınlıktan sağlamlığa doğru geçiş yapacağız.

unutmadan hatırlatmak istiyorum ki ürünümüz kesinlikle kopya değildir. Kendimize ait önceki uygulamarda ki kullanıcıların da ihtiyaçlarını problemlerini göz önünde bulundurarak iş modeli geliştirdik ve bunların hepsini yavaş yavaş uygulayacağız.

Son olarak kendi bloglarınızda uygulamamızı yayınlayıp bize destek olmak isterseniz haber metnimizi ve uygulama görsellerimizi aşağıda sizlere sunuyorum.

Haber metnimiz:

Türk Girişimcilerden Periscope’a Global Rakip Sizu Uygulaması
Son günlerin popüler uygulaması Periscope’u sanıyoruz duymayan kalmamıştır. Bilmeyenler için uygulamanın takipçilere Twitter aracılığıyla duyuru yaparak akıllı telefonlardan canlı yayın yapma olanağı sunduğunu söyleyebiliriz.

Periscope Android’e adım attıktan kısa bir süre sonra, Türk girişimciler Periscope’a rakip Sizu uygulamasını Google Play aracılığı ile kullanıcılara sundu. Kısa bir süre içinde App Store’da da yerini alacak olan Sizu, 12 dilde ve dünyanın dört bir yanında yayınlanmaya başlandı. Türk girişimcilerin geliştirdiği bu uygulama, rakiplerinden farklı olarak kullanıcılarına çeşitli yenilikler sunuyor. Sizu, canlı yayınlarınızı kategoriler altında takipçilerinize sunabilme ve ilgilendiğiniz kategorilerdeki canlı yayınlara ulaşabilme imkanı sağlayarak diğer uygulamalara nazaran içeriklere ulaşım kolaylığı sağlıyor. Önceki uygulamalarda kullanıcıların problemlerini ve ihtiyaçlarını gözlemleyen Sizu ekibi, ürettiği aldatıcı yayınları büyük oranda engelleyen sistemi sayesinde, üyelerine anlamlı içerikler sunmayı hedefliyor. Böylelikle kullanıcıların vaktini daha verimli ve keyifli bir şekilde geçirmelerine yardımcı oluyor. Kullanıcıların haberdar olmadığı popüler yayınlara ve yayıncılara ulaşabileceği bu uygulamada sunulan diğer bir yenilik ise canlı yayınlara yapılan yorumların hızlı bir şekilde kaybolmaması.

Canlı yayın uygulamaları arasına iddialı bir giriş yapan Sizu ekibi, çıkacak yeni versiyonda haber niteliği taşıyacak canlı yayınların izlenme oranlarını arttıracak bir modül üzerinde çalışıyor. Türk girişimcilerle yaptığımız kısa söyleşide Sizu ekibi: hedeflerinin kullanıcı dostu Global bir canlı yayın uygulaması haline gelmek olduğunu dile getiriyor. Türk ve yabancı kullanıcıların desteğini toplaması beklenen Sizu kısa bir süre içerisinde yatırımcıların da desteğini alarak güzel işlere imza atacağa benziyor. Veysel Koparal, Gökhan Geyik ve Cihan Geyik‘i yapmış oldukları güzel girişim ve uygulamadan dolayı tebrik ediyoruz. Şimdilik sadece Android marketlerde yer alan uygulamanın iOS versiyonu ise çok yakında iTunes üzerinden verilmeye başlanacak.

Android akıllı telefon kullanıcıları Sizu ‘ya bu bağlantıdan ulaşabilir : Tıklayın

App Store: **Çok Yakında**

Sizu hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. (http://www.sizu.tv) Web Sitemize de çok yakında Türkçe dil seçeneği gelecektir.

Teşekkürler,

Son Düzenleme: SizuTurkiye ~ 03 Haziran 2015 23:19 Neden: