Türk Mario su Hardcore Sharlo

furti123
28-12-2015, 21:51   |  #1  
furti123 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2015

Herkese selamlar. Fantastic Game Studio ekibi olarak ilk android oyunumuz olan Hardcore Sharlo Google Play Store da.
chip ailesi olarak bize destek vermeniz ve kendimizi geliştirmemiz adına geri dönüşlerde bulunmanız bizim için çok önemli.
https://play.google.com/store/apps/d...tudios.HSharlo

Hardcore Sharlo, zorluk seviyesi bölüm sonuna doğru artarak ilerleyen sürprizli bir arcade oyunudur. Oynarken tüm duyguları teker teker hissedeceğiniz, hırs yapacağınız bu oyunu çok sevecek ve bağlanacaksınız. Bir bloktan diğerine geçebildiğiniz zaman sevinçten ağlayacak, sürpriz bir tuzakla karşılaştığınızda ise dünyanız başınıza yıkılacak. Sonunda bölümü ezberleyene kadar oyundan ayrılamayacaksınız. Şimdilik oyunumuz 3 bölümden oluşsa da, sakın üzülmeyin! Yeni bölümler ve farklı sürprizler sizler için hazırlanmaya devam ediyor.
Sharlo, top sakalı ve havalı saçlarıyla tam bir Türk Genci ve tabi ki sevdiği kızı kurtarmaya çalışıyor. Bıyıklı kaplumbağalar ve turuncu bızdıklardan hiç hoşlanmıyor. Soldaki yön tuşları ve sağda bulunan zıplama tuşuyla Sharlo'yu yönlendirebilir, sevdiği güzeli kurtarması için ona yardım edebilirsin. Bu zorlu yolun sonunda kızımızı mutlu etmek için altın toplamayı da unutma. Yalnız dikkatli ol! Her an her yerden bir tuzak çıkabilir...

Desteğiniz için teşekkürler.

Fantastic Game Studios ekibi.

Son Düzenleme: furti123 ~ 28 Aralık 2015 21:51 Neden:
Berker Uçar
27-01-2016, 17:17   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2016

Aşırı zor bir oyun olmuş gerçekten fena takıntı yaptırdı 3. bölüm gerçekten geçilebiliyor mu??