Türk Milletinin Kurtuluşu Transhümanizm

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Banned
27-01-2017, 23:11   |  #1  
MBugra avatarı
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 1
46 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2016

https://www.youtube.com/watch?v=3BtFyn9Rzd4        

Transhümanizm, insanın fiziksel ve bilişsel yeteneklerinin arttırılması yaşlanma ve hastalanma gibi arzu edilmeyen veya gereksiz görülen yönlerinin ortadan kaldırılması amacıyla teknoloji ve bilimden faydalanılması gerektiğini öne süren uluslararası bir harekettir.


Bundan 20 yıl önce Kablosuz ağlardan, akıllı telefonlardan LCD televizyonlardan bahsedilseydi herkese gülüp geçerdi. Şu anda Transhümanizm hakkında konuşulduğu zaman herkes yine gülüp geçiyor.

20 yıl önce gülüp geçenlerin şu anki haline bakın, bir de gülmeyip araştırıp gelişenlerin haline!


Öncelikle, devir artık at,avrat,silah devri değil. Artık Age of Empires da ki gibi "hurrraaa!" taktiğiyle saldırıp kazanmak yok. Artık yüz yüze cepheden cepheye savaşmak yok. Devir, bilim ve teknoloji devri.


Bu yüzden Transhümanist Türk akımı, Türk milletinin ve Türkiyenin bilimde ilerlemesini muasır medeniyetler seviyesinin bile üstüne çıkarmayı hedeflemektedir.


Transhümanist Türk akımı Türk tarihindeki isimler arasında taraf tutmaz birini aşırı yüceltip birini aşırı küçültmez. Onlardan öğreneceklerimizi öğreniriz, çıkarmamız gereken dersleri çıkarırız, sonra da yönümüzü geleceğe döneriz. Çünkü geçmiş geçmişte kaldı, artık geleceğe bakmak zorundayız!


Türk milletinin önünde ki en büyük engel ne emperyalist devletlerdir ne de küresel güçlerdir. Türk milletinin önünde ki en büyük engel Türk milletinden başkası değildir! Bu milletin bir şeyler yapamamasını sağlayan, sadece ve sadece içinde bulunduğu zihniyettir.


Türkiyeye baktığımız zaman bunu söylemekten hoşlanmasakta ihracatımız ithalata göre düşük. ihraç ettiğimiz malların çoğunu tarım ürünleri vb. düşük maliyetli şeyler olduğunu düşünüp ithal ettiğimiz malların elektronik ve teknolojik şeyler olduğunu düşündüğümüz zaman ülkemizin neden süper güç olamadığını anlayabiliriz.


Bu oranı değiştirecek, bu dengeyi bozacak ne dış ülkeler ne dedış milletlerdir. Bu oranı dengeyi değiştirecek tek millet TÜRK Milletidir! Eğer ki çalışıp çabalayıp boş durmayıp sürekli bir şeyler üretmeye odaklanırsak bu dengeyi oranı değiştirebiliriz.


Şöyle düşünelim Samsung'un ne kadar büyük bir firma olduğunu ve ne kadar büyük para pazarına sahip olduğunu bilmeyeneniz yoktur. Türk milletinin sahip olduğu bu kadar güçlü bir firma var mı?

Maalesef yok.


Bu tarz büyük şirketleri 1 ya da 2 insan kurar. Sonra patent alır ve hem kendini hem ülkesini zengin etmeye ve güçlendirmeye başlar.  


Türk milletinden 4 ya da 5 tane bilim adamının yan yana gelip bir kaç icat bulduğunu varsayın. Bu icatların patentini alıp Samsung gibi şirketler kurduğunu.. Gelen parayı, gelen gücü siz hayal edin!


Türk milleti öyle bir yükselecek ki...  Hiç beklenmedik zamanda, beklenmedik yerden, beklenmedik şekilde. Türk milleti bile şaşıracak buna.