Türk Telekom'dan yeni tarifeler geldi

CHIP Online
24-01-2009, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Türk Telekom yeni hat tarifelerini duyurdu. Ne kadar konuşup ne ödeyeceğiz, sabit ücret ne olacak?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Turk ... er-geldi_10621.html

Türk Telekom'un yeni JeTTvell tarifeleri kapsamında müşteriler, şehiriçinde 19 TL karşılığında 100 dakika, 23 TL karşılığında 200 dakika, 27 TL karşılığında 300 dakika konuşacak.

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, toplantıda yaptığı konuşmada, Türk Telekom ve GSM tarife paketlerini mukayese eden araştırmalarının ardından müşteri odaklı, basit ve anlaşılır, dinamik, esnek ve avantajlı tarife paketleri hazırlamaya çalıştıklarını anlattı.

Demircan, 2008'de başlattıkları "Akşam Konuşturan" ve "Uzun Konuşturan" tarife paketleri ile eylül ayından yıl sonuna kadar 700 bin müşteriye ulaştıklarını, aynı süreçte bu tarifeye dahil olan abonelerinin akşam konuşma trafiğinin yüzde 72 arttığını belirtti.

Bu artışta, GSM konuşmalarından pay alınmasının da rol oynayıp oynamadığı konusunda Demircan, "Cep telefonu kullanımının yüzde 50'si evlerde, yüzde 30'u kapalı, sabit mekanlarda gerçekleştiriliyor. Böyle bir fırsat sunulunca eminim ki müşterilerimizin bir kısmı GSM yerine ev telefonunu kullanmayı seçmiştir" diye konuştu.

"Müşterilerimizden aldığımız sabit ücretlere karşılık daha fazla değeri onlara ulaştırmak ana hedefimiz oldu" diyen Demircan, şehiriçi konuşmalarda kullanılacak yeni tarifelere ilişkin şu bilgileri verdi:

"JeTTvel tarifesinin ilk paketi 'Paket100' ile müşteriler, ayda KDV ve ÖİV dahil olmak üzere 100 dakika için 19 TL ücret ödüyor. 'Paket200' tarife paketini seçen kullanıcılar, sabit ücret ve paket ücreti dahil 23 TL ödeyerek 200 dakika, 'paket 300'ü seçen kullanıcılar ise 27 TL ödeyerek 300 dakika konuşuyor."

Bugün standart hat müşterilerinin yaklaşık 50 dakika karşılığı 19 TL ödediğini dile getiren Demircan, yeni tarifelerine geçen müşterilerine ilk 3 ayda, paketlerindeki dakika kadar ilave konuşma süresi vereceklerini aktardı.

Demircan, bu paketleri satın alan müşterilerinin şehirlerarası, uluslararası ve GSM konuşmalarının "StandartHatt" tarifesi üzerinden fiyatlandırılacağını belirterek, yeni tarifelerinin bugünden itibaren uygulamaya geçtiğini söyledi.

Tüm konu: Türk Telekom'dan yeni tarifeler geldi


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Yeni sabit hat tarifeleri sizi tatmin etti mi?

spayat50
24-01-2009, 12:24   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

Kesinlikle hayır bu fiyatlar hala çok pahalı.Ama vergiler ama telekom kimden kaynaklanıyorsa affedilmez bir hata işliyorlar

Banned
24-01-2009, 13:23   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
934 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

Ya geyik muhabbetini bıraksınlar da cep telefonuma ayda 1 lira sabit ücret öderken ev telefonuma neden 10 lira ödediğimi açıklasınlar!
     Hadi onlar meydanı boş bulmuş vatandaşı istedikleri gibi .....yorlar
     Ama yargıtay buna nasıl onay veriyor, hangi vicdanla ,hangi hakkaniyete dayanarak onlarda bunu açıklasınlar!Kusura bakmasınlar biz Türk halkı olarak,70 milyonumuz toptan yani bu kararı veren sizler hariç, basın hariç, elinde yetki olanlar hariç biz geri kalanlar bunu anlayamıyoruz.Bir ülkenin tamamının karşı olduğu bir karara imza atmanın hukuk olmadığını ve bu karara imza atanların bu ülkede herkesin onlar gibi bir eli yağda bir eli balda yaşamadığını hatırlatmak istiyorum.Kendileri vatandaşın vicdanında mahkum olmuşlardır.Bende herkes gibi böylesine adaletsiz bir karara imza atanların bu kararı hukuk çerçevesi içinde değil başka çerçeveler! altında alabileceğini düşünüyorum.
     Basın da niye sustuğunu açıklasın!Ben bunlardan tatlı tatlı para kazanıyorum şimdi ters bişi yazarsam reklamdan olurum diye yazsınlar dürüstlerse!Ama nerdeeee
     Sonra da adamlar çıkarlar böyle tarifeler açıklarlar dalga geçer gibi!

Banned
24-01-2009, 18:28   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

ttnet o tarifeyi alsın da...birde sormuşsunuz çaktırır gibi tatmin etti mi diye...bu kadar büyük bir kazık en tatminsizi bile rahat rahat tatmin eder sanırım..

htopdas
29-04-2010, 15:48   |  #5  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

önce sabit parayı kaldırsınlar dakika ücretini artırsınlar bizde bilelim ne kadar konuşursak o kadar öderiz telekom isterse çok konuşana ekstra dakika verir