Türk Telekom 'ev'inizi taşıyor!

CHIP Online
05-06-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Evini taşımak isteyen Türk Telekom müşterileri, artık bunu çok daha kolay yapabilecekler!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tur ... -tasiyor_47496.html

'Mutluluk Evinizde' söylemiyle müşterilerinin hayatına değer katan Türk Telekom, şimdi de evini ve işini taşıyacaklar için çok özel bir hizmet daha sunuyor. Türk Telekom'un 'Pratik Taşınma Programı', çağrı merkezine (444 NKL 4 - 444 655 4) yapılacak tek bir arama ile bir taşınma esnasında ihtiyaç duyulan tüm hizmetlere, tek noktadan ulaşma imkânı sağlıyor. Bu servisten yararlanan Türk Telekom müşterileri, evden eve eşya nakliyesinin yanı sıra su, elektrik, doğalgaz aboneliklerinin aktarılması ve taşınma sırasında gerek duyulacak tamir işlemlerini de uygun koşul ve fiyatlarla elde edebiliyor.


'Pratik Taşınma Programı' ile taşınmak çok kolay


'Pratik Taşınma Programı' kapsamındaki tüm hizmetler Tur Assist firması organizasyonu ile sunuluyor. Asistans hizmetleri sektörünün önde gelen şirketlerinden Tur Assist, Türk Telekom müşterileri için konut taşıma öncesi ve sonrası ihtiyaç duyulan tüm destek ve organizasyon hizmetlerini uygun koşullarla sağlıyor.


 Bu programın sunduğu ev taşıma hizmeti, nakliye esnasında oluşabilecek hasarlara karşı sigortalı olacak şekilde, eşyaların demonte edilmesi, paketlenmesi, kutulanması ve taşınılan yeni adreste mobilyaların tekrar monte edilmesi gibi işlemleri kapsıyor.


Tüm Konu: Türk Telekom 'ev'inizi taşıyor!

Kaynak: www.chip.com.tr