Türk Telekom'un 'BULUTT'u CeBIT'te

CHIP Online
02-12-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

CeBIT Sinerji Zirvesi kapsamında ele alınan "BULUTT ve Türk Telekom" ne sunuyor?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tur ... cebit-te_37291.html

Türk Telekom, ana sponsoru olduğu CeBIT Sinerji Zirvesi kapsamında bulut bilişimin her yönüyle ele alındığı Türk Telekom BULUTT Zirvesi'ni gerçekleştirdi. "BULUTT ve Türk Telekom" temalı oturumlarda Türk Telekom ve iş ortakları, dönemin en önemli yatırımlarından biri olan bulut teknolojisini masaya yatırdı.


Avrasya'nın bir numaralı bilişim, teknoloji ve iletişim platformu CeBIT Eurasia ve CeBIT Sinerji Zirvesi, bilişim dünyasını bir kez daha aynı çatı altında buluşturdu. Türk Telekom'un ana sponsorluğunu üstlendiği CeBIT Sinerji Zirvesi, bu yıl da iş dünyası, bilişim sektörü profesyonelleri, sivil toplum kuruluşları, akademisyenler ve kamu kuruluşu yöneticilerini bir araya getirdi.


Bilişim, medya ve basın olgusunun tüm boyutları ile incelendiği, bulut mimariden bilgi güvenliğine sektörü ilgilendiren pek çok konuda önemli bir bilgilendirme platformu olan, toplumsal sorumluluk ve bilişim teknolojilerinin ön planda olduğu zirveye, Türk Telekom bulut bilişim teması ile damgasını vurdu. CeBIT Sinerji Zirvesi kapsamında gerçekleşen Türk Telekom BULUTT Zirvesi'nde A'dan Z'ye "BULUTT" konuşuldu.


Tüm Konu: Türk Telekom'un 'BULUTT'u CeBIT'te

Kaynak: www.chip.com.tr