Türk Telekom'un patronundan açıklamalar

CHIP Online
04-11-2008, 15:32   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Krizde yeni şirketler satın almaya hazırlanan Türk Telekom'dan Avea, 3G ve IPTV açıklaması...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Turk ... iklamalar_9436.html

Dubai'de düzenlenen IPTV World Forum'dan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Türk Telekom CEO'su Dr. Paul Doany, önümüzdeki bir iki ay içinde krizin ağır döneminin atlatılacağını belirterek, "Türkiye'de gerçek bir kriz olduğunu düşünmüyoruz. Durgunluk uluslar arası finans kurumlarından kaynaklanıyor. Türkiye'ye etkisi olacak diye bir şey yok.  Sadece borç oranı yüksek firmalar daha da zorlanacak. Çünkü bankalar krizden önceki gibi esnek olmayacak" dedi.

Türk Telekom'un durgunluk nedeniyle yatırım planlarını ertelemediğini kaydeden Doany, bu zamanlarda çok önemli fırsatlar doğabileceğini belirtti.

Doany, "Durgunluk dönemi satın almalar için uygun dönemler. Pazardaki fırsatları değerlendiriyoruz. Birden fazla şirket almayı planlıyoruz. Bunun için özel bir bütçe ayırmadık. Mesele alacağınız şirketten ne kadar değer elde edeceğiniz, kaça alacağınız değil. Azerbaycan, Kırgızistan, Makedonya; Bosna Hersek ve Romanya gibi ülkelerdeki fırsatları değerlendireceğiz" diye konuştu.

Sadece Türk Telekom değil, Türkiye için de yatırımcı çekmek için çalıştıklarını belirten Doany, pazarda çok büyük bir potansiyel olduğunu, özellikle Körfez ülkelerindeki yatırımcılara bu fırsatları anlatacaklarını belirtti.

Doany sözlerini şöyle sürdürdü: "Son dönemde yatırımcıların nereye yatırım yapacaklarına ilişkin korkuları var. Birçok hissedar fazla para kaybetti. Birçok yerde ise iyi yatırım fırsatları var. Biz de Türkiye'ye yatırım yapılması için çaba gösteriyoruz. Bizim için önemli olan ille de Türk Telekom'a yatırım yapılması değil, rakiplerimize bile yapılacak yatırımlar Türkiye açısından başarıdır."


Tüm konu: Türk Telekom'un patronundan açıklamalar


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Türk Telekom patronunun açıklamaları...

Fattur
04-11-2008, 18:17   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

"Türkiye'de gerçek bir kriz olduğunu düşünmüyoruz. Durgunluk uluslar arası finans kurumlarından kaynaklanıyor. Türkiye'ye etkisi olacak diye bir şey yok. Sadece borç oranı yüksek firmalar daha da zorlanacak. Çünkü bankalar krizden önceki gibi esnek olmayacak"


hadisin ordan.kenidisine gelen parada sorun yok adamın.veriyo 2 senelik sözleşmeyi bakıyor keyfine.bi rekabet ortamı tam olarak oluşsaydı o zaman görürdüm ben seni.

thegenius
15-10-2010, 10:07   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
131 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2010

krizde kar edecez diyo dogru diyo. adamlar aldi ellerine tekeli. kriz degil savas da ciksa zarar etmez tabi. 
bastigimiz topraginm havanin da isletme hakkinida alirlar artik bi ara.