Türk'ün Ölümü (Hasan Karaman)

edriye
19-11-2011, 20:37   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2011



OPERASYON KUDÜS (Türkiye Cumhuriyetinin Kudüs'ü fethi) isimli kitabı bilmeyenimiz yoktur.

Kurtlar vadisi Pusu dizisinde iki defa çıkmıştı. Bi defasında Polat Alemdar okuyordu, bi defasındada Ersoy Ulubey'in hapishadeki adamı emniyet müdürü okuyordu.

Kitapta Türkiye Cumhuriyetinin Kudüs'e girişi anlatılıyor.

Polat Alemdar Operasyon Kudüs'ü okurken izle

Emniyet müdürü Operasyon Kudüs'ü okurken izle

Operasyon Kudüs kitabının yazarı Hasan Karaman'dan  ikinci kitap geldi. Türk'ün Ölümü isimli kitapta yazarın kendini inanılmaz bir şekilde geliştirdiği görülüyor. Türk'ün ölümü isimli kitap ünlü Ermeni gazeteci Tigran Martikyan cinayetini işliyor.

Kitabın arka kapağında yazanlar:

“GENÇ BİR ÇOCUK, KISA SÜRE İÇERİSİNDE ÜLKENİN EN ÜNLÜ KATİLİ HALİNE GELEBİLİR Mİ? GELDİ...”

Ünlü Ermeni gazeteci Tigran Mardikyan, katili cinayetin hemen ardından yakalanmasına rağmen, aslında kimler tarafından işlendiği bilinmeyen bir cinayete kurban gitti.

“Türk kelimesi etnik referanslı bir terim, bir diğer ifadeyle, kana dayalı bir akrabalığı yansıtan bir tanımlama biçimi değildir. Türk’ü etnik bir tanım haline getirmek, onu aslında olmadığı basit bir şeye indirgemek anlamına gelir. Küçültmek. Daraltmak. Kısırlaştırmak. Tarihi realiteye bütünüyle aykırı olmasının yanında, tarihsel süreç içerisinde Türklük adına, Türk olmak adına yapılanları da aşağılamak olur bu. Türklük, Orta Asya’da yaşayan Gök Tanrı inancına sahip Ural Altay kökenli bazı kavimlerin Müslüman olmaları ile ortaya çıkmıştır.”

“Türk’ün ölümü, Türklüğün, Türk olmanın ve milliyetçiliğin suiistimal edilmesi, edilebilmesidir. Gençlerimizin şu ya da bu maksatla dağlara çıkması, metropollerde uyuşturucu kaçakçılığı yapması, okulda tarih, felsefe, edebiyat ve siyaset bilimi okumak yerine bellerinde silahlarla sokaklarda adam kovalamasıdır.”

Kitabı almak isteyen arkadaşlar indirimli fiyatı ile kitapyurdu.com'dan alabilirler..

SİPARİŞ VER..

ATABAŞKAN
05-12-2011, 20:14   |  #2  
ATABAŞKAN avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2011

Türklükle İşi biten "Sahte Türkler " Bu topraklardaki Türklüğü tasfiye etmeye girişti.