Türk Yapımı The Last One Beta Kayıtları Başladı!

alperentekay
10-08-2016, 01:47   |  #1  
alperentekay avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2016

Merhabalar,ortalama 1 yıldır geliştirme aşamasında olan The Last One isimli oyunumuz basın betasına açılmış durumdadır.The Last One’ı kısaca açıklamak gerekirse ; kıyamet sonrası İstanbul’u konu alan survival tarzı FPS oyunudur. Oyundaki oynanabilir modlar ise Hikaye, Dalga ve Çoklu Oyuncu modlarıdır. Ancak oyunun Beta versiyonunda sadece Dalga modu oynanabilir olacaktır.Geriye kalan tüm modlar oyunun tam sürümünde oynanabilecektir.

Sizlere oyun hakkında daha detaylı bilgi vermek istiyorum:

The Last One'yi farklı kılan özelliklerden bir tanesi özgün ve farklı bir senaryo_Oyunun senaryosunda gerektiği zaman Sultanahmet Meydanında iz sürecek,Topkapı Sarayında ipucu arayacağız.Bulacağımız ipuçları bizi farklı maceralara sürükleyecek.Senaryo modunda her görev özenle tasarlanıp özenle yazılmıştır.Bu yüzden oyunculara hiç sıkılmayacakları bir hikaye sunuyoruz.

The Last One çoklu oyuncu modunda 8'e 8 eşsiz bir rekabet yaşayacağız.Galata kulesindeki keskin nişancılardan kaçıp beyoğlunun dar sokaklarında saklanacağız.8 takım arkadaşımızla beraber Topkapı Sarayı'nı savunup liman bölgesinden geçit vermeyeceğiz.

The Last One dalga modunda ise İstanbul meydanlarının eşsiz güzelliği ile hayatta kalmaya çalışacağız.
Evet biz oyunculara eşsiz bir İstanbul macerası vaat ediyoruz.
Şu soru akıllara gelebilir:peki koca İstanbul'u nasıl yapacaksınız? Bu sorunun cevabı ise:Tabiki İstanbulu baştan sona yapmıyoruz sadece İstanbulun önemli yerleri,tarihi bölgeler ve eşsiz meydanlarını yapıyoruz.

Oyunumuz yakın zaman içerisinde Steam Greenlight platforumdaki yerini alacaktır.Oyunculardan desteklerini bekliyoruz.

Phoenix Game and Publisher Studio olarak oyunu ortalama 1 yıldır geliştiriyoruz.Phoenix G&P Studio çoğunlukla liselilerden oluşan bir oyun geliştirme takımıdır.
Oyunumuzun betasına kayıt olup,oyunun geliştirilmesi için geri bildirimler yapmak istiyorsanız lütfen beta kaydınızı yaptırın.Beta dağıtımları 14 Ağustos 2016 tarihinde başlayacaktır.

Beta kayıt linki: www.phoenixgamestudio.net/lastonebasvuru/lastonebasvuru.html

Geri bildirim ve bug bildirimi için lütfen Facebook sayfamızdan veya info@phoenixgamestudio.net adresinden bize ulaşın.