Turkcell'den kullanımı kolay akıllı cep: T40!

CHIP Online
28-05-2014, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Turkcell T40, yeni arayüzü sayesinde artık çok daha kolay kullanılabiliyor! İşte özellikleri...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tur ... -cep-t40_47363.html

Turkcell T40, yeni arayüzü sayesinde artık çok daha kolay kullanılabiliyor. Arama, SMS gönderme, klavye, uygulamalar ve acil aramalar için özel olarak tasarlanan Kolay Kullanım desteği, Turkcell T40'ı kullanımı çok kolay bir akıllı telefon haline getiriyor.


Kolay Kullanımlı Turkcell T40, akıllı telefonları zor bulan ve alışamayan kişilerin son teknolojiyi rahatlıkla ve uygun fiyata kullanmalarını sağlayarak hayatını kolaylaştırıyor. Teknolojisinden ödün vermeden daha kullanışlı hale getirilen Turkcell T40 ile hem akıllı hem kolay hem de ekonomik bir telefona kavuşmak mümkün.


Neden Turkcell T40 kolay kullanım?


 İlk kez bir akıllı telefon kullanacak olan ya da akıllı telefonlara alışmakta zorlanan herkes, kolay ekran tasarımı, büyük butonlar, büyük yazı karakteri, tek tuşla acil arama, sesli tuş, acil durum kontağı, telefonu salla ana ekrana dön gibi özellikler sayesinde Kolay Kullanımlı Turkcell T40 ile rahat ediyor. Cihaz, standart Turkcell T40 ile aynı teknik özelliklere sahip.


Ödemesi de kolay


Kolay Kullanımlı Turkcell T40, fiyatıyla da yeni kullanıcılar için tercih nedeni. Standart Turkcell T40 gibi Kolay Kullanımlı T40 da peşin olarak 499 TL'ye satın alınabiliyor. Cihazı kontratlı olarak almak isteyenler için tarifeye ek 9 TL'den başlayan seçenekler var.

Tüm Konu: Turkcell'den kullanımı kolay akıllı cep: T40!

Kaynak: www.chip.com.tr