Turkcell Superonline 500 bine ulaştı!

CHIP Online
12-08-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Turkcell Superonline'ın fiber internet abone sayısı 5 yılda bu etkileyici rakama ulaştı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tur ... e-ulasti_42010.html

Turkcell Superonline'ın abone sayısı yarım milyona ulaştı. 500 bininci abone, İzmir'de yaşayan ve 39 yaşında üniversiteye başlayan Ebru Tunçgenç oldu. Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, Tunçgenç ailesini hız farkının anlatıldığı ''Fiber İnternet Deneyim Odası''nda ağırladı.


Turkcell Superonline, 2008 yılında başladığı yatırımlar ile imza attığı "Işık Hızında 5. Yıl"ında abone sayısını 500 bine ulaştırdı. Turkcell Superonline'ın 500 bininci abonesi, İzmir'de yaşayan Ebru Tunçgenç oldu.


Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, dünyanın en hızlı internet teknolojisi fiber internetin hayatımıza kattığı kolaylıkları yerinde deneyimleme imkanı sunulan "Fiber İnternet Deneyim Odası"nda ağırladığı Ebru Tunçgenç'e Turkcell Maxi IQ tablet ve Turkcell Maxi Pro5 akıllı telefon hediye etti. Tunçgenç ailesi ayrıca 1 yıl süreyle ışık hızında 1000 Mbps fiber interneti deneyimleyecek.


"Fiber pazarının lideri olarak yarım milyon aktif müşteri ile önemli bir eşiği atladık"


Murat Erkan, "Bundan 5 yıl önce başlatılan ve 1,8 milyar TL'ye ulaşan yatırımlar sonucunda 75 şehre değen 32 bin kilometrelik son teknoloji fiber optik altyapı inşa ettik. Türkiye'yi, dünyanın en hızlı interneti olan 1000 Mbps ile tanıştıran ilk operatör olarak, 12 şehirde 1 milyon 400 bin ev ve işyerinin kapısına kadar götürdük. Türkiye fiber pazarının lideri olarak şimdi yarım milyon aktif müşteri ile önemli bir eşiği de atlamış oluyoruz. Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmak ve ülkemizi, özellikle de İstanbul'u dünyadaki altyapı ağının kilit noktalarından biri haline getirmek üzere çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" diye konuştu.


500 bininci abone Ebru Tunçgenç, oğlundan bir yıl önce üniversiteli olmuş


Hızlı ve kaliteli internet bağlantısı ile dünyayı yakından takip etmek amacıyla Turkcell Superonline'ı tercih eden Ebru Tunçgenç, yemek yapmaya olan düşkünlüğünü, 39 yaşında girdiği üniversite sınavında İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi bölümünü kazanarak, akademik düzeye taşımış.


En büyük desteği Bilgi Üniversitesi İşletme-Ekonomi bölümü 2. sınıf öğrencisi olan oğlu Berk ve eşi Mert Tunçgenç'ten alan Ebru Tunçgenç, okul derslerinin yanı sıra evdeki boş zamanlarını da internette dünya mutfaklarını araştırarak, HD kalitede videoları seyrederek ve  yeni teknikleri takip ederek değerlendiriyor.

Tüm Konu: Turkcell Superonline 500 bine ulaştı!

Kaynak: www.chip.com.tr