"Türkiye 2023'e akıllı şehirlerle girecek"

CHIP Online
09-09-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

İletişim ve ulaştırma sektörünün gelecek trendleri, bu önemli etkinlikte konuşuldu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tur ... -girecek_42524.html

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından organize edilen 11. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Şurası'nda iletişim ve ulaştırma sektörünün gelecek trendleri konuşuldu. Şuranın panelistleri arasında yer alarak 2023'e doğru haberleşme sektörünün bugününü ve geleceğini anlatan Türk Telekom CEO'su Tahsin Yılmaz, geleceğin akıllı şehirlerinin yaşayanların ihtiyaçlarını etkin bir biçimde, en doğru maliyetle, zamanında ve sürdürülebilir bir şekilde karşılayacağını söyledi.

Bu yıl 11'incisi düzenlenen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Şurası'nın "2023'e Doğru Haberleşme Sektörü" başlıklı paneline konuşmacı olarak katılan Türk Telekom CEO'su Tahsin Yılmaz, "2023'e, şehircilik kavramını bir üst noktaya taşıyan, sahip olduğu teknolojiyi en üst düzeyde şehir sakinlerinin hizmetine sunan akıllı şehirlerle gireceğiz. Bu değişim rüzgarına Türk Telekom olarak biz öncülük edeceğiz" dedi.

Moderatörlüğünü BTK Kurul II. Başkanı Dr. T. Ayhan Beydoğan'ın üstlendiği panelde, Türk Telekom CEO'su Tahsin Yılmaz, "Hepimizin bildiği gibi, ülkemizin 2023 hedefi, dünyanın ilk 10 ekonomisi arasında yer almak" diyerek, şunları söyledi:

"Hedefimiz büyük. Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi olarak bilgi toplumu olma hedefini çok önemsiyoruz. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'mızın açıkladığı hedefleri destekliyoruz ve sektörümüzün bu hedefleri aşacağına inanıyoruz."


Tüm Konu: "Türkiye 2023'e akıllı şehirlerle girecek"

Kaynak: www.chip.com.tr