Türkiye'nin ilk teknoloji kariyer etkinliği

CHIP Online
19-02-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Teknoloji dünyasının en önemli isimleri, bu etkinlik sayesinde öğrencilerle bir araya geliyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tur ... tkinligi_38768.html

Son yılların en gözde sektörlerden biri olan teknoloji dünyasının önde gelen markaları, geleceğin teknoloji profesyonellerine yol göstermek için TechnoKariyer Teknoloji Kariyer Etkinliğinde üniversite öğrencileriyle buluşacak.


Owego Ajans yöneticilerinden Enise Hantal, "Türkiye'nin ilk teknoloji kariyer etkinliği olan TechnoKariyer Programı ile amacımız, gençlerimize akademik hayata ve iş dünyasına dair bilgi ve beceriler kazandırmaktır. Etkinliğe katılan öğrenciler iş hayatına geçişte olası kariyer olanakları, sektörlerinin dinamikleri ve işe alım süreçleri konularında yöneticilerle sohbet etme imkânına sahip olacaklar." derken, Özcan Özgül ise öğrencilerin yakın gelecekte önem kazanacak meslekler hakkında fikir sahibi olarak kariyer planlamalarında ihtiyaç duyacakları yetkinlik, donanım ve kişilik özellikleri hakkında farkındalık kazanacaklarının altını çizdi.


TechnoKariyer Teknoloji Kariyer Etkinliği kapsamında, önde gelen markaların liderleri, gençlerin kariyer planlamalarına yardımcı olmak için profesyonel iş hayatına yönelik konuşmalar yapacak, kendilerine ve şirketlerine ait başarı hikâyelerini paylaşarak teknoloji dünyasında başarıya giden yolu gösterecekler.


Öğrenciler, katılımcı markaların konferans salonu dışında kuracağı standlarda markalarla ilgili bilgi edinme, ürünlerine göz atma ve özgeçmişlerini bırakarak staj ve iş olanaklarından faydalanma imkânı bulacaklar.


TechnoKariyer Programı,



  • 5 Mart 2013 - Kadir Has Üniversitesi

  • 15 Mart 2013 - Yeditepe Üniversitesi

  • 20 Mart 2013 - Nişantaşı Üniversitesi'nde düzenlenecek.


Daha fazla bilgi için www.owegoajans.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tüm Konu: Türkiye'nin ilk teknoloji kariyer etkinliği

Kaynak: www.chip.com.tr