Türkiye'nin ilk Windows telefonları!

CHIP Online
31-10-2012, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Türkiye'nin ilk Windows Phone 8 telefonları Kasım'da Türkiye'de! Karşınızda HTC 8X ve 8S...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tur ... efonlari_36745.html

HTC kısa bir süre önce New York'ta Microsoft ile beraber gerçekleştirdiği global lansmanın ardından (ki bu lansmanı CHIP Online olarak yerinde takip etmiş ve canlı olarak yayımlamıştık) yeni Windows 8 işletim sistemine sahip telefonlarını Türkiye'de de tanıttı. İlk Microsoft imzalı Windows 8 telefonları olan "Windows Phone 8X" ve "Windows Phone 8S" Kasım ayı itibariyle Türkiye'de satışa sunulacak.


Farklı renk alternatifleri sunan modeller BeatsAudio ile geliyor ve HTC yetkilileri telefonların özellikle ses ve kamera konusunda rakiplerinin önünde olduğunu iddia ediyorlar.


Türkiye'nin ilk Windows telefonları!


Windows Phone 8X ve 8S'in Türk tüketicileri için satışa çıkacak ilk Windows telefonlar olduğunu belirten HTC Güneydoğu Avrupa Executive Direktörü Nikitas Glykas şunları söyledi: "Microsoft için büyük önem taşıyan Windows platformuna sahip bu iki özel modelimizi takipçilerimize sunmaktan gurur duyuyoruz. Bugünden sonra akıllı telefon pazarında yeni bir dönem başlıyor. HTC kullanıcıları Windows 8 platformunu da HTC marka cihazlarda deneyimleme şansı bulacak. Microsoft ve HTC'nin ortak çalışması sonucunda sizlere sunulan Windows Phone 8X ve 8S by HTC, Avea, Turkcell, Vodafone ve diğer tüm HTC satış noktalarında akıllı telefon kullanıcıları için kolaylıklarla dolu eşsiz bir deneyim sunmaya hazır."


Basın tanıtım toplantısı sırasında sorularımızı yanıtlayan HTC Güneydoğu Avrupa Executive Direktörü Nikitas Glykas 8X modelini fiyatının 1.599 TL, 8S modelinin ise 1.000 TL'nin altında olacağının altını çizdi.


<span style="text-decoration: underline;">Diğer detaylar, haberimizin devamında...</span>


Tüm Konu: Türkiye'nin ilk Windows telefonları!

Kaynak: www.chip.com.tr