Türkiye Romanya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ahmetomut
10-09-2013, 17:15   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2013

Türkiye Romanya maçı ne zaman? Türkiye Romanya maçı hangi kanldan yayınlanacak? Türkiye Romanya maçı saat kaçta başlayacak? İşte Türkiye Romanya maçıyla ilgili tüm bilgiler burada.

Türkiye Romanya Maçı 10 Eylül Salı akşamı saat 21:00'da Bükreş Ulusal Stadyumu'nda oynanacak ve maçı Star Tv'de yayınlanacak.

A Milli Futbol Takımımızın, 10 Eylül Salı günü Romanya ile deplasmanda oynayacağı, 2014 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu maçını Norveç Futbol Federasyonu'ndan Svein Oddvar Moen yönetecek.Romanya'nın Bükreş şehrindeki National Arena'da saat 21.00'de başlayacak karşılaşmada Moen'in yardımcılıklarını Kim Haglund ve Frank Andas yapacak.

Ken Henry Johnsen'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Alan Freeland ve Nebojsa Ivkovic olacak. 2011/12 sezonunda Norveç'te ''Yılın hakemi'' ödülüne layık görülen Svein Oddvar Moen, 2012/2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde 4 karşılaşmada düdük çaldı. Oddvar Moen, 2010-2011 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Bursaspor-Valencia ve Young Boys-Fenerbahçe maçlarında da düdük çalmıştı.

Moen, Real Madrid ile Galatasaray arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında düdük çaldı. Bu maçtaki kararlarıyla temsilcimizin tur ümitlerini bitiren Moen, maç sonunda Fatih Terim tarafından ağır bir dille eleştirildi.

TÜRKİYE'NİN GRUBUNDA PUAN DURUMU VE KALAN MAÇLAR:

53 takımın 9 grupta mücadele ettiği 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri grup maçları sonunda, gruplarını ilk sırada tamamlayacak 9 takım finallere direkt katılacak.  53 takımın 9 grupta mücadele ettiği 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri grup maçları sonunda, gruplarını ilk sırada tamamlayacak 9 takım finallere direkt katılacak.  En iyi 8 grup ikincisinin oynayacağı play-off turu sonunda 4 takım daha Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanacak.  Gruplarda diğer maçlar 15 Ekim 2013 tarihinde oynanacak.


Türkiye Andorra maçı Türkiye'nin 5-0 lık tarihi galibiyeti ile sona erdi. Türkiye Andorra maçı bugun.com.tr tarafından dakika dakika canlı anlatımla verildi. İşte Türkiye Andorra maçının en önemli anları ve geniş özeti.

Fatih Terim'in Milli Takım'ın başında ilk maçına çıktığı Türkiye-Andorra karşılasması Türkiye açısından büyük öneme sahipti. 2014 Brezilya Dünya Kupası elemelerine katılmak isteyen Milli Takımımız için çok hayati bir öneme sahip olan Türkiye Andorra maçı Türkiye'nin 5-0 lık gol yağmuru ile sonuçlandı.


http://spor.bugun.com.tr/turkiye ... nalda-haberi/789423