Türkiye'de Başarılı İşlere İmza Atan 10 Girişimci

zirveegitim
09-09-2016, 09:28   |  #1  
zirveegitim avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2016

TÜRKİYE’DE BAŞARILI İŞLERE İMZA ATAN 10 GİRİŞİMCİ
Türkiye’de de dünyada olduğu gibi başarılı işlere imza atan, adından söz ettiren hatta dünyaca tanınan girişimci var. Kimi internet kimi pazarlama sektöründen olan girişimciler Türkiye’yi temsil ediyorlar. Kurdukları e-ticaret, eğitim, tekstil, hizmet markalarıyla akıllara kazınan Türk girişimcilere yakından bakalım istedik. İşte bu girişimciler:


1.Nevzat Aydın
Türkiye’nin en iyi girişimcileri arasında yer alan Nevzat Aydın, yemeksepeti.com’u 2001 yılında kurmuştur. Geçen sene Yemeksepeti, dünyanın en büyük online yemek sipariş platformu Delivery Hero tarafından satın alındı ancak Nevzat Aydın CEO olarak kariyerine devam edecek.

2.Sidar Şahin
Sidar Şahin Türkiye’nin en büyük ve en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinden biri olan Peak Games’i kurdu.

3.Orhan Gürbüz
22 yıllık kurumsal deneyimle firmalara, yönetici ve kuruculara, iş dünyasının profesyonellerine, iş hayatına yeni atılacak olan girişimcilere başta SEO olmak üzere Sosyal Medya, Dijital Pazarlama, Adwords, Fotoğrafçılık, Satış, İletişim, Pazarlama, Liderlik Eğitimleri; SEO, Sosyal Medya, Fotoğraf, Web, E-ticaret Danışmanlığı; Marka, Satış, Kariyer ve Yönetici Koçluğu hizmetleri vermektedir.

4.Kaan Kayabalı
Onedio Kurucusu ve Türkiye’nin en başarıları girişimci örnekleri arasında yer alan Kaan Kayabalı 17 Ekim 1983’de Ankara’da doğmuş ve ODTÜ Elektrik ve Elektonik Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

5.Sedat Kapanoğlu
Türkiye’nin en başarılı girişimci ve yazılım uzmanlarından olan Sedat Kapanoğlu, 1994 yılında “Hasta 1.0” ismini verdiği hasta takip yazılımı, 1995 yılında bbs için yazılımlar, meteoroloji genel müdürlüğü için yazılımlar hazırlamıştır.

6.Taner Aksoy
Aksoy Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Taner Aksoy, 1999 yılında internet üzerinden satıcılara detaylı ilan verme olanağı sağlayan ve alıcılar için ilanların kolay aranmasına olanak tanıyan bir site fikrini oluşturdu.

7.Alp Saul
Pronet’in kurucusudur. 16 yıl önce 10 bin dolarlık bir sermayeyle kurulan ve güvenlik sistemi hizmeti veren Pronet, bugün 55 binin üzerinde aboneye sahiptir.

8.Emre Kurttepeli
Bugün; Mynet, aylık 38 milyon tekil ziyaretçisi, 48 farklı ürün ve servisiyle Türkiye’nin lider internet portalı konumunda.

9.Tolga Tatari – Ahmet Sarı
Markafoni’nin kurucuları Tolga Tatari ve Ahmet Sarı, online alışveriş deneyimini Markafoni markasıyla Türkiye'nin en genç girişimcileri.Aylık 100 bin parçadan fazla ürünün satıldığı site Türkiye’nin en iyi girişimlerinden biri olmaya devam ediyor.

10.Kerem Çatay
Ay Yapım’ın kurucusu Kerem Çatay henüz 25 yaşındayken Türkiye’de Ay Yapım’ı kurmuştur.Halen dikkat çeken projelere imza atan Ay Yapım Türkiye’nin en karlı girişimlerindendir.

Türkiye’de başarılı işlere atan girişimcilerin hayat hikayelerinden ilham alarak sizler de yeni projeler geliştirebilir, farklı girişimlere imza atabilirsiniz. Kim bilir bir başka milyon dolarlık fikir sizden çıkar…

Seo Akademi

Cevizlik Mah. Hat Boyu Çıkışı Sok. No: 32 Bakırköy / İstanbul

Çağrı Merkezi: 0850 532 30 10

Email: info@seoegitimzirvesi.com

Web: www.seoegitimzirvesi.com

Yenigeldi
14-01-2020, 20:30   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2019

Ev eşyalarinda tasarruf Önerileri bir çok makale var. Dikkat değer ben ce.


Chıptansel
08-04-2020, 14:30   |  #3  
Chıptansel avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 2
51 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2016

Gelişen imkanlar ile giderek daha çok çeşitlilik kazanan girişimcilik örnekleri, iş fikrini hayata geçirmek isteyenlere ilham oluyor. Bu yazıda da hem Türkiye hem de dünyadan örnekler bulunuyor; https://paratic.com/girisimcilik-ornekleri/

mahiraslan
13-05-2020, 04:20   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2020

Girişimcilere çok ihtiyacımız var. Çoğalmaları dileğiyle.