Türkiyenin bir numaralı PES takımı Team.R2

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
T.Koc
24-10-2008, 16:38   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

Takım sitesi:


Team.R2™

Team.R2 Türkiye'deki en seçkin oyuncuların 2006 yılı itibariyle biraraya gelerek oluşturdukları ilk PES takımıdır.Uzun vadede genişlemeyi ve yurtdışındaki turnuvalarda başarı elde etmeyi hedefleyen Team.R2'nin temelleri 2006 seninde yapılan ESWC dünya gaming olimpiyatlarında Türk oyuncuların aldığı ferdi başarısız sonuçların ardından atılmıştır.Bireysel anlamda büyük turnuvalarda başarı sağlanamayacağının farkında olan Team.R2 oyuncuları takım içi yaptıkları çalışma ve paylaşımlarla becerilerini her fırsatta bir adım daha öteye taşımaktadırlar.

Kuruluşundan tam bir sene sonra Fransa'da düzenlenen Electronic Sports World Cup(ESWC) Dünya PES Şampiyonasına oyuncu gönderme başarısını göstererek ilk kuruluş hedefini gerçekleştirmiştir. Kadrosunda biri gurbetçi olmak üzere toplam on oyuncu bulunduran R2 takımı Türkiye'deki online ve offline turnuvalara katılmakla beraber aynı zamanda global platformda dünyanın en büyük online ligi olan Electronic Sports League(ESL)'de ülkemizi temsil etmektedir.


R2'nin ulusal ve global başarıları nelerdir?

Türkiye PES5 Şampiyonluğu (Avea)
Türkiye PES6 Şampiyonluğu (Avea ve FootballFever2)
ESWC 2007 France PES Dünya Şampiyonasında 2.Gruplara kalma başarısı
Türkiye PES2008 Şampiyonluğu (Avea ve Footballfever3)

ve bu ulusal başarıların dışında İstanbul ve Ankara'da düzenlenen lokal turnuvalarda 1.lik ipini çoğu zaman R2 oyuncuları göğüslemişlerdir.


R2'nin anlamı nedir?

PES'te iyi oyuncu ile kaliteli oyuncu arasındaki farkı oyuncuların R2 tuşunu kullanabilme kabiliyetleri ortaya çıkarır.Bu anlamda vazgeçilmezimiz olan R2 tuşundan esinlenerek takımımızın adını Team.R2 olarak koymayı uygun gördük.


Takıma nasıl katılabiliriz?

Team.R2 kuruluş felsefesi hem oyuncu hem de insan olarak kaliteli ve nitelikli olmayı gerektirir.Bu bağlamda Türkiye'deki tüm offline ve online turnuvaları takip eden Team.R2 yönetim kadrosu uygun gördüğü kişileri takıma davet eder.

    *  Kaliteli bir karakter
    *  Ulusal çapta turnuva başarısı
    *  Üniversite öğrencisi veya mezunu olması (tercih sebebidir)

Turnuvalardan Fotoğraflar: