Türksat Uydunet Internet ve Modem Hakkında BirSoru

murat guler
29-06-2016, 14:51   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
176 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007

Merhaba Arkadaşlar

23 temmuz itibarı ile Ttnet ile sözleşmem bitiyor ve güncel tarifeleri görece daha pahalı oldugu için fiyatı daha makul olan Uydunet'e geçmeye karar verdim. Uydunet'te görüştügüm arkadaş kurulumla birlikte bana bir kablosuz modem de vereceklerini ve bunu faturama ayda +6 TL olarak yansıtacaklarını söyledi. Halihazırda kablosuz modemim oldugunu ve modeme ihtiyacım olmadıgını söyledigimde ise Uydunet'in altyapısının farklı olması nedeniyle farklı bir modem tipine ihtiyaç duydugunu, elimdeki TP Link TD854W model modemin uygun olmadıgını belirtti. Ögrenmek istedigim, halen kullandıgım TP Link TD854W modem Uydunet'e uygun mudur, gerçekten dedikleri gibi internet servis saglayıcıların farklı tip modemlere ihtiyaç duyması gibi bir durum var mıdır. İhtiyacım olmayan bir modeme 6 x 24: 144 TL ödemek istemiyorum da.............

Teşekkürler

enviro
29-06-2016, 15:56   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
40 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006

Merhaba,
Sizin elinizdeki modem adsl teknolojisine uyumludur. Uydunet ise kablolu tv hattını kullandığı için kablo modem kullanmanız gerekecektir.
Daha açık bir dille söylemek gerekirse adsl modemin girişine telefon kablosu takılırken, kablo modeme tv anten kablosu takılır.

Selamlar.

enviro bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]