TV'nizi Telefon veya Bilgisayara Çevirin !

cesitvarcom
02-04-2014, 12:02   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2014

Merhaba arkadaşlar, 
Daha önce Forumlarda sıkça paylaştığımız Pritech W1 cihazımızı duymuş olabilirsiniz.Ben size yinede özelliklerinden kısaca bahsetmek ve eklenen bir özelliği daha paylaşmak istiyorum.Pritech W1 Kablosuz Görüntü Aktarıcı adındanda anlaşılacağı üzere Kablosuz görüntü ve ses aktarımı sağlıyor.

Peki hangi cihazlardan hangi cihaza görüntü ve ses aktarımı yapıyor ?

- Cep telefonu, Tablet, Laptop, Bilgisayar gibi tüm cihazlardan HDMI girişi olan model ve marka bağımsız tüm Televizyonlara ve Projeksiyonlara Görüntü ve ses aktarımı yapabiliyor.

Şubat ayının başında Türkiye'ye giriş yapan Pritech W1 Kablosuz Görüntü Aktarım Cihazı 1000'in üzerinde satış rakamına ulaşmış ve bir çok teknoloji meraklısını memnun etmeyi başarmıştır.Aktarım yapacağınız cihazın APPLE modelleri hariç ekran görüntüsünü birebir aktaran ve cihazınızda gördüğünüz tüm ekranı TV veya Projeksiyon'da görme imkanı sağlayan bu cihaz ile dökümanları, videoları, fotoğrafları görebiliyor, Telefon, Tablet gibi cihazlarınızdaki oyunları oynayabiliyorsunuz.APPLE ürünlerinde sadece direkt ekran görüntüsü aktarmıyordu, ama telefonunuzda bulunan video, fotoğraf, dökümanları sunduğu uygulama üzerinden aktarabiliyordunuz.Ayrıca tüm cihazlarınızdan İnternete bağlanıp Web'de istediğiniz tüm işlemleri gerçekleştirebiliyorsunuz.Aktarım sağladıktan sonra bir film açıp, arkaplanda ayrıca internette dolaşabiliyorsunuz.Filmi TV'de interneti cihazınızda görebiliyorsunuz.

Nisan ayının başında gelen bir güncelleme ile birlikte artık Pritech W1 cihazları APPLE ürünlerindede Mirror ( Ekran görüntüsü aktarma) işlemini yapabiliyor. 
Bu özelliği tüm Pritech W1 sahipleri ve yeni Pritech W1 ürünü alacak olanlar cihazı TV'ye bağladıktan sonra Upgrade ederek kullanmaya başlayabilirler. 
Cihaz'ın resmi distribütörü www.cesitvar.com ürünün çok ilgi gördüğünü ve geri dönüş oranının neredeyse %1 i bile bulmadığını belirtti.Cihazın şubat ayındaki fiyatı 149.90 TL iken şuanda 139.00 TL'ye Tüm Türkiye ücretsiz kargo ile ürünün Resmi Distribütörü cesitvar.com üzerinden satılmaktadır.
Ürünün Tanıtım Videosu :