TV tasarımında yeni bir çağ başlıyor!

CHIP Online
07-05-2013, 12:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Philips'in yeni televizyon serisi DesignLine, TV tasarımını kökten değiştirdi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tv- ... basliyor_40230.html

Philips'in yeni DesignLine televizyon serisi, şimdiye kadar gelmiş tüm TV tasarımı geleneğini kökten değiştiriyor. Bir tasarım harikası olarak nitelenen bu yeni Smart TV ile birlikte Philips, dünyada ve Türkiye'de TV pazarındaki büyük yükselişini sürdürmeyi hedefliyor.


Dünyada ve Türkiye'de Philips markalı televizyonları pazara sunan TP Vision, televizyon tasarımı anlayışında yeni bir çağ başlatacak olan Philips DesignLine'ı Türkiye'de pazara sunuyor. Yeni Philips DesignLine, gelenekselin dışına çıkarak, modern yaşam alanlarıyla mükemmel bir uyum sağlayacak en yeni Philips Smart TV.


DesignLine TV'lerin ön tarafında; kapalı modda ekranı gizleyen, kademeli olarak siyah renkten şeffaf bir görünüme geçiş yapılan bir cam kullanılıyor. TV kapatıldığında bu geniş cam ön kısım, tek parça tasarım konseptini bozmadan ekrana hareketli bir görünüm katıyor. DesignLine, trendlerin ve teknolojinin dayatmaları yerine kendi kişisel tercihlerine göre benzersiz görünüme sahip eşyalarıyla kendilerini ifade etmek isteyen tüketici kitlesini hedef alıyor.


Yeni DesignLine TV serisi 117 cm (46 inç) ve 140 cm (55 inç) olmak üzere iki model olarak sunuluyor. Bu TV'ler Avrupa, Rusya ve Türkiye'de da 2013 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya sürülecek. DesignLine 55 inç  10.999 TL perakende satış fiyatıyla pazara sunulacak.


Hafiflik ve Şeffaflığın DNA'sı


Philips DesignLine, gelenekselin dışına çıkarak, modern yaşam alanlarıyla yüksek bir uyum sağlayacak en yeni Philips Smart TV olarak tanımlanıyor. DesignLine'ın ön tarafında; kapalı modda ekranı gizleyen, kademeli olarak siyah renkten şeffaf bir görünüme geçiş yapılan bir cam kullanılıyor. TV kapatıldığında bu geniş cam ön kısım, tek parça tasarım konseptini bozmadan ekrana hareketli bir görünüm katıyor. DesignLine, trendlerin ve teknolojinin dayatmaları yerine kendi kişisel tercihlerine göre benzersiz görünüme sahip eşyalarıyla kendilerini ifade etmek isteyen tüketici kitlesini hedef alıyor.


Tüm Konu: TV tasarımında yeni bir çağ başlıyor!

Kaynak: www.chip.com.tr