Twitter'da dönüşüm tamamlanıyor!

CHIP Online
28-06-2011, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Twitter'da yakında yapılacak bu 'zorlu' değişiklik ile sosyal dev, bir çağın sonuna geliyor...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/twit ... mlaniyor_27732.html


Resimlerle: 30 Sansasyonel Twitter mesajı!

Twitter yeni arayüzünü 2010'un Eylül ayında kullanıcılara tanıttı. Daha hızlı daha kolay ve daha zengin dediği kullanıcı arayüzü bazı kullanıcılar için artık yeni bile sayılmaz ancak site, eski arayüzü kullanan kullanıcılarını da artık tamamen yeni Twitter arayüzüne geçireceğini açıkladı.

Halen eski Twitter'ı kullananlar siteye girdiklerinde yukarıda "Çok yakında yeni Twitter'a güncelleneceksiniz" mesajını alıyorlar. Yeni Twitter'ın getirdiklerini sizlere bir kez daha hatırlatalım.

Yeni Twitter'da solda mesajlar akarken sağ tarafta daha büyük bir şekilde görebileceğiniz bilgiler duruyor. Sağ taraftan takipçilerinizi, kimleri takip ettiğinizi, en beğendiğiniz tweet'leri ve daha birçoğunu görebiliyorsunuz. Yeniliklerden bir başkası da sitenin içerisine yerleştirilen medyalar. Yani artık bir fotoğraf ya da video gördüğünüzde onu görüntülemek için siteden ayrılmanız gerekmiyor, sağ tarafta fotoğrafı ya da videoyu oynatabiliyorsunuz.

Ayrıca kullanıcıların daha fazla tweet'lerini görüntüleyebilmek için bir düğmeye basmanıza da gerek yok, sayfayı aşağıya doğru ilerletmeniz daha fazla tweet görüntüleyebilmeniz için yeterli.

Tüm konu: Twitter'da dönüşüm tamamlanıyor!

Resimlerle: 30 Sansasyonel Twitter mesajı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Yeni Twitter'a geçtiniz mi?

siber961
28-06-2011, 14:29   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
313 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2011

Şuanki hali güzel.Tabiki de teknolojide yenili her zaman iyidir.