Merhabalar Arkadaşlar öncelikle, hepinize... Söylediklerinizi okudum da bir iki şey söylemek istedim ben de. Ubuntu'daki kalite düşüşü olarak açılan başlık, ubuntu-tr'ye yönelik olmuş burda bile aslında biraz tezatlık söz konusu. Yani kendinizi tam olarak ifade edememişsiniz ki bu durum ubuntu-tr içerisinde açtığınız başlıklara da yansımış olabilir. Bütün forumların belli standartları ve kuralları var, ki üye olunurken bunlar kabul edilmiş sayılıyor. Fakat buna rağmen karışıklık olmasın diye, ayrıca konu açıp birşey sormadan önce, yapmanız gerekenlerle ilgili olarak, uyarı mahiyetinde başlıklar bulunmaktadır ki bu başlıklar da tam sizin söylediklerinizle ilgili konuları içermektedir. Örneğin yazım sitili ya da sormadan önce konunuz ile ilgili başlık açılıp açılmadığı. Aslında ayrıyetten birşey yazmama gerek yok sanırım. Çünkü sizin yaptıklarınız zaten kural dışı. Kaldı ki, siz araştırmaya yapmaya üşenirken, neden daha önce kafa patlatılıp, sorun olamaktan çıkarılan bir konu üzerine tekrar vakit kaybedilsin?
Çok iyiler, süper bir site falan gibi bir nitelemede bulunmak istemiyorum. Çünkü bu şekilde laflalarla bazı şeyler yerli yerine oturmuyor ya da bir yerden sonra politikaya dönüyor. Diyebileceğim şöyle birşey var; böyle konuşmamın nedenini, o sitede bir konu açıp, ilk mesajı attığım tarih ile [Çözüldü] ibaresinin eklendiği tarihe(ortalama olarak son mesajdan) bakıp, fikirlerinizi tekrardan düşünmeye bırakabilirsiniz... İyi günler herkese...
NOT:Sadece benim değil , herhangi bir kullanıcı üzerinden de gidebilirsin en son söylediğim konuda
NOT2:Bir kişinin dediklerinden ya da sabit birisine cevap olarak değil, başlık hakkındaki bütünüyle, genel olarak düşüncemi yazdım.