Ücreti mukabilince flash projeler yaptırılacaktır

Burgut
14-09-2009, 09:15   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
237 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2005

Sevgili Dostlarım,

Ücreti mukabilince birkaç flash projesini sizlerden talep etmekteyim. Projelerle ilgili ön bilgileri aşağıya yazdım. İlgilendiğiniz taktirde messenger veya telefon üzerinden görüşerek fikir birliği sağlayabiliriz. Temel olarak projeler çok ta zor değil. Flash ile XML bağlantısını kurabildiğiniz takdirde çok ta kolay sayılabilir. 1 Aralık'tan daha sonraki bir zamana yetiştirme olasılığı olanlar lütfen bildirsinler. Projeler için gereken para hali hazırda köşede durmaktadır. Projeleri açık kodlu olarak, yani şifreyle veya özel kodlamalarla kapatılmamış olarak istemekteyim. Üzerinde ufak tefek değişiklikleri yapabilmeme olanak sağlamalıdır. İşleri üstlenecek arkadaşlarla -dilerlerse- bir sözleşme de imzalayabiliriz. İş akdimiz de belli olur.
PROJE 1:
Sitenin en altında 2 cm kadar (yükselik) bir bölümde ve enlemesine 950 px kaplayacak şekilde en solda bir Camii figürü olacak, Camiiye sürekli insanlar girip çıkacak. Namaz vakitleri yıllık olarak girilecek veya Diyanetten çekilip bir XML dosyasına kayıt edilecek. Her ezan vaktinde Camii minaresine imam çıkarak ezan okuyacak. Ayrıca ezan saatine 5 dakika kala insanların çoğu Camiiye gidecek. 2 cm yükseliğin üst 1 cm kadar şeffaf olacak ve alt 1 cm kadarı cadde boyu olacak. Camii ekranın sol köşesinde olacak. Yine XML dosyasına bağlı olarak Camiinin kapısına veya camına tıklandığında veya üstüne gelindiğinde sitemizin çeşitli bölümlerine linkler listesi çıkacak. Sabah, öğlen, ikindi, akşam ve yatsı ezanları ile dileyen için teheccüd namazı (gece saat) vaktine ayarlanabilecek 7 ayrı makamda ezan okumak mümkün olabilecek. 
Sabah gündoğumu (güneş ile sabah kerahat vakti çıkışına kadarki zaman diliminde) vaktinde , akşam günbatımı (ikindinin son dönemi olan güneşin batış vakti ile akşam ezanı vaktinde kerahat vaktinde) bu flash gösterimi üzerinde bir yerde bir uyarı ikonu çıkacak. 
Ekranın en sağında bir Camii daha olacak ve burada da Türkiye illerine göre (çoktan seçme açılır kutu ile) ve dünya kentlerine göre ezan vakitleri yer alacak. Ezan vakitleri XML dosyalarına bizim tarafımızdan girilebilecek. 
Ayrıca flash gösterimi üzerinde birkaç dükkan da yer alacak. Buradaki Kur'an ikonu üzerine tıklayınca Kur'an eğitimi ve hatim sayfalarına link verecek. Alışveriş ikonuna da alışveriş bölümümüzün linki olacak.

>
Camimize ilgili XML dosyasına gireceğimiz bilgilere bağlı olarak bizim dilediğimiz ve planladığımız görev zamanında bir imam ve cemaatle birlikte cenaze de getirilecek. Cenazenin üstüne okun ucunu getiren kullanıcı, açılan popup penceresinde vefat eden kişinin bilgilerini görecek. XMl dosyasında belirtilecek son vakite kadar cenaze Camii bahçesindeki taş üzerinde bekleyecek.  
Ramazanda Camiinin minareleri arasında "Hoşgeldin Ramazan" mahyası yer alacak. Ramazan ve Kurban Bayramlarında caddedeki bir tabela üzerinde "Ramazan / Kurba Bayramınız Mübarek Olsun" yazacak. Dini özel gün, gecelerde ve haftalarda tabela üzerinde ilanlar çıkacak. Bütün bunlar XML dosyası içine girilecek verilerle gerçekleştirilecek.
Ayrıca bir bölümünde XMl flash player da yer alacak. Site açılışında sesli olarak Besmele çekecek ve ekranın ortasında "Esselamun Aleykum, Hoşgeldiniz!" yazısı animasyonlu olarak görülüp kaybolacak. Siteyi terk ederken de "Esselamun Aleykum, Güle güle.. Hayırlı günler dileriz!" yazısı çıkıp kaybolacak.
Seçime bağlı olarak bu flash gösterimi Türkçe ve İngilizce dillerinde (her ikisinde) olacak. Dil seçim kutusu bir köşede yer alacak. Dil dosyaları yine XmL olarak hazırlanacak ve daha başka dil dosyaları da eklenebilecek.
<
XML dosyası ile; "son eklenen konular" "en çok okunanlar" şeklinde 2 liste de oluşturulup bu flash gösterimdeki küçük linkleri tıklama ile açılacak popuplarda gösterilecek. 
<
Kutlu doğum haftasında 1 adet kırmızı gül ile 1 adet İstanbul lalesi açıp Camii yanında açık kalacak.

PROJE DEĞERİ: 150 USD
ZAMANLAMA: En geç 1 Aralıkta teslim edilmeli
LİSANS: Bana ömür boyu kullanım hakkı verildiği taktirde kendiniz dilediğiniz gibisatışını yapabilirsiniz.

PROJE 2:
İslami flash preloader talep edilmektedir. Ekranın ortasında en az 2 minareli Camii yer alacak. Yüzde ifedesini Camii'ye giren insanlar sağlayacak. Camiiye giren insanların saf oluşturdukları pencereden görülecek. % 100 olduğunda "Allahu Ekber!" sesi gelecek ve ilgili sayfa açılacak. Camii ve insanlar, çizim olacak.. 
 
PROJE DEĞERİ: 60 USD
ZAMANLAMA: En geç 1 Aralıkta teslim edilmeli
LİSANS: Bana ömür boyu kullanım hakkı verildiği taktirde kendiniz dilediğiniz gibisatışını yapabilirsiniz.

PROJE 3: 
Flash intro projesi; İstanbul Sultanahmet Camii, Ayasofya Camii, Ankara Hac-ı Bayram-ı Veli türbesi-Camii, Urfa Halilür Rahman Camii, Bağdat Abdülkadir-i Geylani türbesi, Mescid-i Aksa, Kuba Mescidi, Medine Nebevi Mescidi, Kabe-i Muazzama şeklinde buraların üstünden geçip gider şekilde İstanbul'dan Mekke'ye uzanan seyahat ve arından da bir senaryo daha; Hz.Adem ile Havva anamız zamanını, Hz.Nuh zamanını, Hz.İbrahim zamanını, Hz.Musa zamanını, Hz.İsa zamanını ve Hz.Muhammed (ASM) zamanını temsilen küçük kareler yer alacak, en son olarak beklenen Mehdi ve Mesih zamanlarını da ifade edecek. En son olarak cehennemi temsilen bir manzara yer alıp cennetin kapılarını temsilen bir manzaraya binaen o kapılardan birinden girişle birlikte nur deryası içinde siteye giriş sağlanacak. Konu detaylarını daha sonra görüşeceğiz.

PROJE DEĞERİ: 100 USD
ZAMANLAMA: En geç 1 Aralıkta teslim edilmeli
LİSANS: Bana ömür boyu kullanım hakkı verildiği taktirde kendiniz dilediğiniz gibisatışını yapabilirsiniz.
 
SON NOT: Lütfen gereksiz ve olumsuz yorum yazmayınız. Projelerle ilgilenecek kişiler bağlantıya geçsinler. Projelerimin İslam dünyasında pekçok alıcısının olacağına eminim. Benim sitemde bu projelerin satışını da gerçekleştirebiliriz. Projeler için kişisel bazda verebileceğim ücretleri belirttim. Kendiniz de satışını gerçekleştirerek bu güzide projeler üzerinden oldukça yüksek gelir elde edebilirsiniz. Lütfen konu ile ilgili kendine güveni ve bilgisi olmayan arkadaşlar iletişim kurmasınlar. İlginizden ve yardımlarınızdan ötürü şimdiden teşekkür ederim.

İletişim: Bülent Turgut
Kod Adı: burgutex
Tel: 0555 5736258