ÜCRETİ MUKABİLİNCE WEBSİTELER HAZIRLATILACAK

Burgut
27-01-2009, 14:53   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
237 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2005

Bülent Turgut hakkında biraz bilgi

Burgut'un dünyasına hoşgeldiniz.. Burgut, Özbekçe'de ve bazı Orta Asya Türk lehçelerinde "kartal" demektir. Bu ismi bana üniversitede okurken bir Özbek arkadaşım vermişti. Yaklaşık 1992 senesinden bu yana bu adı kullanıyorum.

Ben Bülent Turgut, 1972 senesinde İstanbul'da dünyaya geldim. İzmir ve Manisa illerinde büyüdüm. Ankara Hacettepe Üniversitesi Biyoloji Bölümünü bitirdim. Ankara'da 1991'de bilgisayar kursunu ve 2002 senesinde de website tasarımı kursunu tamamladım. Yorktrade e-Dış Ticaret kursu da dahil birçok kursu ve eğitimi tamamladım. İyi derecede İngilizce, az biraz da Almanca, Arapça, Rusça, İtalyanca, Özbekçe biliyorum. Edebiyat başta olmak üzere birkaç konuda başarılarım ve ödüllerim vardır; TSE (Türk Standartlar Enstitüsü)'nin konulu yarışmasında mansiyon ve NT Kitabevinin Ankara genelindeki yarışmasında 1.oldum. Tiyatro, edebiyat, şiir konulu yarışmalarda eserlerim de yer almıştır.. İzmir'de oturuyorum. 27 Ocak 2008'de evlendim.
Geleneksel Türk el sanatları ile yakından ilgileniyorum. Bilhassa tezhip ve hat sanatı ile.. Elimden geldiğince bu sanatları öğrenmeye ve başkalarına da en azından tanıtmaya çalışıyorum. Bunun haricinde oldukça tutkulu bir Fenerbahçeliyim. İstanbul'da geçirdiğim ilk 8 senem içinde 4 yaşımda iken Ekrem abimin bir Fenerbahçe maçında tezahüratlarına katılarak Fenerbahçeli oldum. Babam Galatasaraylı idi, ama ben kendi yolumu seçtim ve o zamandan beridir kendi yolumdayım.

Webtasarımı ile uzunca bir süredir ilgileniyorum. Kendime ait websitem olan www.planetburgut.net adresim, sitemin yayınına ara vermezden evvel ayda 3,5 milyondan fazla hit alıyordu. Websitemde 1000'in üzerinde bilgiye dayalı sayfa ve 200'ün üzerinde de ürün/firma tanıtıma dayalı e-ticaret sayfam mevcuttur. Websitemin dünyada eşi ve benzeri bulunmamakla birlikte birçok insandan takdir ve tebrik te almış bulunuyorum. Bu büyük projeme; Kanada, İngiltere-ABD, Türkiye, İsrail ve diğer 7 ülkeden hatırı sayılır teklifler yaparak satın almak istediler. Geliştirici 10 civarındaki arkadaşım ile küçük bir bölümünü 650.000 Euro gibi bir bedele İngiliz-ABD firmasına sattık. Projeme destekçim çok olduğu ve adaletten yana tavrımı bozmadığım için bu para elbette ki kişi başına düşen paylara yetmedi. Bu proje ciddi anlamda 1-2 sene daha geliştirilebilseydi adı geçen paranı 2 ila 4 misli arasında bir ücrete satılabilirdi. Gelirleri ise çok yüksek rakamları telaffuz ederdi. 50'den fazla ülkede Türkçe, İngilizce, Çince, Japonca, İtalyanca, Fransızca, Arapça, Rusça, Portekizce, İspanyolca, İbranice, Norveççe, İsveççe, Almanca, Yunanca dillerinde ve diğer Avrupa, Kuzey Afrika, Asya yerel ve milli dilleri ile yayımlanmış bilgi ve makale yazılarımız sitemizde devam ediyordu.
2005 senesinden bu yana birçok insana yardım ve profesyonel destek amaçlı dersler verdim ve dertlerine derman olacak profesyonel tavsiyelerde bulundum, dersler verdim, sıkıntılarına çözüm buldum. Benimle birlikte çalışmış yerli ve yabancı tüccarlar bilirler ki ithalat, ihracat, commodity ticaret, reselling ticaret, brokerage konularında profesyonelliğimi çoktan ve fazlasıyla ispat ettim. Hatta dünyanın çeşitli yerlerinden binlerce insanla görüşmelerim ve iş ilişkilerim sonunda gördüm ki; commodity ticaret, reselling ticaret ve brokerage gibi nitelikli konularda dünyada pekçok insanın bilmediği kadar çok iyi bu konulara hakim olduğumu gördüm. Şu anda commodity ve reselling ticaret üzerine dünyanın en büyük internet grubu yöneticisi de benim. "Yahoo Global Commodity Traders" ismi ile anılmaktadır ve hergün yeni 3-5 katılımcı ile büyümektedir. ABD, Kanada, Çin, Almanya, Libya, Yunanistan başta olmak üzere 50'den fazla ülkede tanıdıklarım ve işbirliği yaptığım tüccarlar mevcuttur. Hatta bazı ülkelerde gümrük müdürü olan dostlarım da mevcuttur.

İş projelerimize katılmak isteyenlere:
Türk gençliğine aktif katılım çağrısıdır. Kendinize, aklınıza, enerjinize, bilginize-kültürünüze zulmetmeyin, başkalarının kölesi olmayın, iş yok diye ağlaşmayın, kendinize haksızlık etmeyin. "Aza kanaat etmeyen, çoğu hiç bulamaz" sözü itibarınca, üretkenliğinizi zorlayarak zaman içerisinde kendinize ait bir işiniz olacak projelerimize öenmli katılımlarınızı sağlayın. Sizin de orjinal fikirleriniz ve değişik katılım önerileriniz varsa bizimle paylaşın.

Unutulmaması gereken birkaç hususu hatırlatmakta fayda var.

1. Atıl durumda bekleyen bilginizi, tecrübenizi, zamanınızı ve enerjinizi aktif bir proje için harcayın: Birçok genç, ömürlerini eğlencede, keyf çatmada, yatıp uyumada, boş hayaller peşinde koşmada, kendini eğitip geliştirebilecek şeylerin dışında işlerle uğraşarak geçirmektedir. Heba olup giden ömürlerimize inat birkaç proje üzerinde çalışmak bizleri yormaz, zorlamaz, yaşamımızdan çalmaz. Sonuçta böyle projeler birer fırsattır. Herkes iyi proje hazırlayan ve iyi liderlik yapan insanlarla karşılaşamaz. Dolayısı ile kültürel ve sosyal birikimi ne kadar büyük olursa olsun, iyi bir proje ve iyi bir lider olmaksızın yaşamda başarı elde etme şansı çok düşük olur. Biz kimsenin hakkını çiğnemeden, haklarla ilgili herşeyi kağıda döküp kanunlarca bağlayıcılığı esas alarak bir uygulama başlatıyoruz.

2. Her iyi proje, iyi bir ekip, sağlam bir mücadele ve büyük bir inancın ürünüdür: Yahoo'yu kuran; üniversiteden 2 arkadaştı ve bir bodrum katında birkaç bilgisayarla bir üniversite tezi olarak başladılar. Şimdi herbiri dolar milyarderi ve firmalarının değeri 40 milyar doları geçiyor. Microsoft'u kuran 3 arkadaştı ve basit bir proje olarak başladılar. Şimdi herbiri dolar milyarderi ve kendi firmaları var. Sadece Bill Gates'in kendi parası 50 milyar doları geçiyor. Şirketinin ederini ise tahmin etmek mümkün değil. Google'ı kuran vatandaşlar ve yakın arkadaşları da ihya oldular. Bütün bu projeler basit bir başlangıç noktasına sahipti. Ancak zamanla dünya devleri haline geldiler. Amacınız günübirlik harçlığınızı almak ise ona göre bir çözüm ürettik, ama amacınız büyük bir projenin bir yapıtaşı olarak uzun vadeli çözümün parçası olmaksa da ona göre sizin için alternatif tekliflerimiz var.

3. Sınırlarınızın dışında hareket edin: Hep aynı şeyleri yapmaktan, aynı döngülerden kıvranmaktan, birşeyleri bilip te güzel bir iş projesinde kulanamamaktan, ne yapacağınızı kestirememekten bıkmadınız mı? Aynı kısır döngülerde kavrulup durmak yerine bütün enerjinizi ve bilginizi sağlam bir projeye yöneleterek iş dünyasında başarılı olma avantajını elinize geçirmiş olacaksınız. Daha fayadalı olabileceğinizi, daha güzel işler başarabileceğinizi, kendinizi daha faydalı işlerde ispat edebileceğinizi ancak böyle güzel projelere tutunarak başarabileceğinizi unutmayın.

4. Oturup bekleseniz size kim ne verecek?: İnsan ömrünün % 70'inden fazlası oturup beklemekle geçiyor. Boşboş oturmakla birşey elde edebilmiş hiçkimse yoktur. Kimisi piyangodan para çıksın diye bekliyor, kimisi at yarışından medet umarak bekliyor, kimisi kendisini keşfedecek birini bekliyor, kimisi anadan-atadan miras kalsın diye bekliyor, kimisi iyi bir iş denk gelsin diye bekliyor. Ama maalesef ağır bir bedel ödemeden haybeden bir yerlere gelmek veya birşeyler elde etmek mümkün değildir. Öyleyse elinize geçen gelecek vaad eden projelere katılmanız ve mücadelenizi göstermeniz her bakımdan hayrınıza olacaktır.

5. Bizde büyük bilişim projeleri var mı ve bunları satmaya kalksanız ederi ne olur?: Türkiye'den güzel bir proje ve 10.000 üzeri kullanıcı kaydı ile 1-2 seneyi geçen tecrübe ile bir websitesi projesinin (e-ticarete dayalı portal veya b2b) ederi 1 milyon TL üzerinde değerle teklifler almaktadır. Bugün ABD, Kanada ve Almanya başta olmak üzere belli başlı ülkelerde sadece kaliteli web projelerini satın alan kişiler ve firmalar mevcuttur. Ki bizim projemiz, bu projelerden çok daha üstün niteliklere ve özelliklere sahip olacaktır.

6. Kriz döneminde bir çıkış kapısı, diğer dönemler için büyük bir yatırım potansiyeli: Kriz dönemleri, iyi bir iş projesi olanlar için mükemmel bir başlangıç noktasıdır. Günümüzde ABD ekonomisinin çöktüğü, AB ekonomisinin ve sanayisinin yavaşladığı, Çin ekonomisinin küresel krizle birlikte düşüşe geçtiği bir dönemdir. Bizim projemiz için fırsat bu fırsattır. Bu dönemde geliştireceğimiz projemizle, belki de geleceğin iş ve sosyal yaşamına yön verecek bir bilişim projesi olarak ortaya çıkacağız. Dolayısı ile 2 sene sonunda, hedeflediğimiz yere vardığımızda projemizin maddi ve manevi ederi beklentilerimizi aşacaktır. Krizler bittiğinde bizler, ellerinde güzel bir projenin uygulaması ile ve ederi yüksek rakamlarla telaffuz edilen bir bilişim merkezinin ortasında yer alıyor olacağız.

7. Farklı bir proje, başarı potansiyeli yüksek bir iş: Birbirini takip eden ve destekleyen unsurlara sahip farklı, yenilikçi, gelişime açık, ticaret ve kültür dünyalarının ihtiyaçlarına hitap eden, enerjik, dinamik bir yapıda model bir projeler silsilesinden bahsediyoruz. Onun için de başarı potansiyelimiz her geçen gün ve her yeni adımda daha da katlanarak büyüyecektir. Tamamen Amerikan tarzı rahat bir iş ortamı ve işleyiş mekanizması benimsenecektir. Sistemin devreye alınması, aynı anda hem İngilizce ve hem de Türkçe olarak başlatılacak, ardından diğer dünya dilleri ve lehçeleri ardı sıra eklenecektir. Bu da projemizin globalizasyonunu ve sinerjisini büyütecektir.  

8. Levantenlerin, Sebatayistlerin, Yahudilerin, Kabalatistlerin, Sizyonistlerin, milli çetecilerin, milliyetsiz çetecilerin, Yakobenlerin, Sorosçuların ve diğer ağır tesirlerin altında kalmadan onurlu bir yaşam mücadelesi edinin: Osmanlı'nın son 250 senesi ile Türkiye'nin 85 senesi tam bir muammadır ve çeşitli azınlıkları ülke yönetimlerinde söz sahibi olması için verdikleri mücadelelere tanıklık eder. II.Abüdlhamid ne kadar bu azınlıkları kontrol altına alsa da, sözde vatansever masonların kurduğu bir takım dernekler yine bu azınlıklara hizmet etmişlerdir. Son 3-4 padişahın devrilmesinde, hep ön planda bu azınlıkların temsilcilerinin yer alması bu söylemimizi ispatlar. Bugünlerde büyük firmaların, holdinglerin, mafyanın, görünmeyen devlet unsurlarının pekçoğuna, bahsi geçen şahsiyetler hakimdir. Gerçek anlamda bir başarı elde edebilmeniz için ya kendinizi feda edeceksiniz ya da adı geçen şahsiyetlerin uşağı olacaksınız. Peki Müslüman ve bilinçli insanlar nerede? Bir kısmı kendini CIA'e sattı - hazır gelen paraya tamah edip ülkeleri satıyorlar, bir kısmı ezilip büzülmekten kafasını kaldıramıyor, bir kısmı kendi yağıyla kavrulma telaşında düşüp kalkıyor, bir kısmı kendini dünyaya verdi ve haber alınamıyor.. Bizlere düşen ise; insani ölçüleri kaybetmeden, hak-hukuk çerçevesinde projelerimize sahip çıkmamız ve bizleri ileri taşıyacak enstrümanları kendimiz oluşturmamız. Kendi kimliğinizle, karakterinizle, atalarınızla gurur duyarak, bilinçli birer fert olarak, kimsenin kölesi olmadan kendi vazifelerinizi yerine getirmenin ve başarının bir parçası olmanın tadına varın.

İşbirliği Teklifleri

İş projelerime bir başlangıç olması dolayısı ile belirli bir düzen ve sıra ile hazırlatmak istediğim websitelere dair ön bilgilendirme yazısıdır.

Aşağıda adı geçen websitelerinin kurulumu ile ilgili, PHP ve/veya ASP dili ile yazılmış, MySQL veya ISS MsSQL veritabanını kullanan, hazır (geliştirilebilir) veya özel, gelişmiş yönetici paneli bulunan, Plesk ve gelişmiş panellere uyumlu, ek olarak Blog, Alışveriş, Instant Messenger, Sosyal Ağ, Grup Kurma, E-posta, Haber, Reklam, Tanıtım panelleri de bulunan, basit site sayfaları oluşturma scriptleri de içeren internet servisleri ve portalları hazırlatmak istiyoruz.   

Projelerimizi inceledikten sonra aşağıdaki bilgileri word dosyası olarak (.doc uzantılı) en kısa sürede tarafımıza göndermeniz rica olunur. Gönderilecek e-posta: burgutex@hotmail.com. Bilgileri gönderdikten sonra 0555 5736258 nolu telefona SMS ile bildirmeniz gerekmektedir.

Proje Hazırlayacısı Bilgileri:

Adı
Soyadı
D.Tarihi
İşi/Mesleği
Webtasarımı konusunda bilgileri
Varsa daha evvelki projeleri
Posta Adresi
İl/İlçe/Semt
Telefon No
Faks No
Cep Telefon No
Hazırlayacağı Proje Başlığı
Hazırlayacağı Projenin Detay Bilgileri
Hazırlayacağı Proje Teslim Tarihi
Projesinde Kullanacağı Betimleme ve Programlama Dilleri
Proje Muhtemel Bedeli (Ücret)
Proje Ödeme Koşulları (Talep)
Tarih
Taahüt (İmza)


BurgutTECH International olarak başlayacağımız faaliyetlerin birkaç aşaması mevcuttur:

1. Proje hazırlama
2. Proje uygulama
3. Proje tanıtım
4. Geri bildirim alma
5. Para kazanma

Ardışık devam eden projeler:

Görevimiz/hedefimiz sadece 1 websitesi hazırlayıp bunu geliştirmek ve genişletmek değildir. Diğer website, aktif ticari yaşam ve eğitim faaliyetlerimizi de başlatıp geliştireceğiz. Bu bağlamda zaman için ticari faaliyetlerimiz büyüyecektir.

AÇILACAK İNTERNET SERVİSLERİ VE PORTALLARI / TEMEL SERVİSLER:

* Uluslararası Ticaret ve Pazarlama Haber ve Bilgi Portalı (Haber ve bilgi modülü, reklam ve tanıtım modülü, iç ve dış pazar araştırma modülü, yurtiçi ve yurtdışı ihale takip modülü, iç/dış talep/teklif modülü, yeniler/duayenler modülü, aktiviteler modülü, sektörlere göre fuarlar/sergiler modülü, ticaret/finans/vergi rehberi ve tavvimi, iş dünyası birlikler/dernekler, finans çözümleri, bankalardan haberler, ticari e-kitap satış modülü, e-posta modülü, ticari hizmetler modülü)

* PlanetBurgut E-Ticaret (Aylık 3,5 milyon, yılda 40 milyona yakın bütün dünyadan hit alan websitemin geliştirilmesi, yeni modüllerle desteklenmesi, daha interaktif hale sokulması için yapılacak çalışmalardır.. Proje, şahsa münhasır, patent kapsamında olduğundan burada istenen detayların yazılması uygun görülmemiş, hazırlayıcılarla yapılacak görüşmelerde hatları belirlenip uygulamaya sokulacaktır )

* Üniversite öğrenci yaşamı (öğrenci kredileri ve bursları rehberi, burslar için otomatik başvuru mektubu gönderme modülü, yurtlar ve öğrenci evleri modülü, ev arkadaşı arayan öğrenciler ilan modülü, eğlence yerleri modülü, yemek yenilebilecek yerler modülü, kent rehberi modülü, öğrencilerden paylaşımlar modülü, okulları tanıtalım modülü, öğrenci grupları modülü, etkinlik takvimi modülü, ders notları paylaşım ve satış modülü, öğrencilere yönelik indirimler modülü, site öğrenci kartı modülü, kitap serbest tanıtım ve satış modülü, ders kitapları 1. ve 2. el satış modülü, eğitim materyalleri ve araçları satış ve tanıtım modülü, tartışma modülü, öğrenci özgeçmiş geliştirme modülü, yaşam koçluğu modülü, FAQ modülü, forum modülü, stajyeri arama / stajyer arama modülü, öğrenci iş / çalışan arama modülü, üniversite etkinlikleri tanıtım / ilan modülü, kurslar / kişisel gelişim merkezleri tanıtım modülü, yabancı ülkelerde okumak / yabancı ülkelerde yabancı dil kursları, okul spor etkinlikleri modülü, sınav takvimi modülü, okullararası etkinlikler modülü, kullanıcılara göre ücretsiz/ücretli üyelikler; A. Öğrenciler: Kolej/Lise Öğrencileri, İlköğretim Öğrencileri, Üniversite Öğrencileri, Yüksek Lisans Öğrencileri, B. Akademisyenler: Asistanlar, Doktorlar, Doçentler, Proflar, C. Öğrenci Grupları: Akademik, Spor, Eğlence, Sosyal, Kültür, Sanat, Ticaret, Ar-Ge, Bilişim, Bilim, Yönetim, Stratejik Gelişim, Öğrenci Gazetesi/Medya, Grafik Sanatlar, Uluslararası İlişkiler, Kişisel Gelişim, Yaşam Koçluğu, Türk Kültürü, İş Yaşamı, D. Hizmet Verenler, E. İşverenler, F. Devlet Kurumları, G. Birlikler: Memleketliler/Kentliler, Mezunlar, Meslektaşlar, İş Profesyonelleri, Pazarlama ve Satış Organizasyonu, Bilişim Organizasyonu, Proje Geliştirme Organizasyonu, H. Öğrenci Kulüpleri)   

*** Reverse E-ticaret Portal; elektronik ürünler ve her telden 1. ve 2. el (ayrı ayrı) (Proje kendine özgü ve daha evvel denenmemiş bir yaklaşım içerdiğinden dolayı burada açıklanması ve detayları verilmesi uygun görülmemiştir. Site hazırlayıcıları ile yazılı anlaşmamız neticesinde çalışma görüşmelerimiz esnasında detaylar tek tek aktarılacaktır.)

*** Reverse b2b Portal; gıda ve tarımsal ürünler toptan yerel ve uluslararası ticaret (Proje kendine özgü ve daha evvel denenmemiş bir yaklaşım içerdiğinden dolayı burada açıklanması ve detayları verilmesi uygun görülmemiştir. Site hazırlayıcıları ile yazılı anlaşmamız neticesinde çalışma görüşmelerimiz esnasında detaylar tek tek aktarılacaktır.)

* Türk Tarihi (Türk tarihi bilgileri, tarih büyükleri, önemli olaylar, Türklerin 20.000 senelik serüveni, tarihte bugün, Türk halk hikayeleri, kültürel ve sosyal yaşam, yaşayan Türk milletleri sosyalleşme ağı, e-ticaret alanı, e-posta alanı, Türkçe/Azerice/Tatarca/Altayca/Özbekçe/Türkmence/Kazakça/Çeçence/Boşnakça/Arapça/Farisice/Uygurca/Çince/Almanca/İngilizce/Moğolca/Çuvaşça dillerinde uygulamalar, yerel haberler, Türk illerinde hava durumu, namaz vakitleri/ezan vaktinde ezan okuma, Türk oyunları, yarışmalar, e-kitap, e-dergi, e-gazete, bu illerde iş yapma ve yaşam rehberi, ticari organizasyonlar bölümü)

* Biyoloji (Biyoloji tarihi, Biyoloji bölümleri, Biyoloji oluşumları, akademik ve sosyokültürel etkinlikler takvimi, İngilizce/Türkçe/Almanca/Arapça/Japonca/Rusça/Çince bölümler, eğitim materyalleri, Biyoloji ders notları paylaşım ve satış, üniversitelerin Biyoloji bölümleri tanıtım, mesleki açıdan Biyologluk, kariyer merkezi, burslar, akademik merkezler, e-kitap, e-dergi, e-ticaret, duyurular, kişisel tanıtım modülü, haberler)

* Doğa Sporları ve Survivor (Doğa sporları ve survivor aktiviteleri katılımcı tanıtımları, doğa sporu çeşitleri, forum, etkinlik düzenleme modülü, etkinlik duyuru modülü, takvim, instant messenger, doğa sporları malzemeleri satan yerlerin tanıtımları, doğa sporu malzemeleri tanıtımları)

*** İşadamları için sosyal ağ (Türkçe/İngilizce/Arapça/Çince/Japonca/Almanca/Fransızca/İtalyanca/İspanyolca/Portekizce/Rusça/Hinduca/Endonezca/Farisice/Romence/İsveççe/Norveççe/Fince başta olmak üzere pekçok dilde sosyal etkileşim ve faaliyet ağı. Detayları, projenin özelliğinden ve özgünlüğünden ötürü anlaşma yapıldıktan sonra verilecektir)

* Computer Gaming (Türkçe/İngilizce/Arapça/Çince/Rusça - Oyunun künyesi, üretici firma tanıtımı, üretici ekibi, üretim süreci, kullandığı motor, çıktığı sene, oynanma zorluk derecesi, istediği teknik konfigürasyon, hangi yaş grubuna uygun, oyun oynanış aşamaları açıklamaları, oyun hileleri, kısa yollar, oyun konsolları ile oynama, ek yazılımlar, oyuna ait tanıtım dosyaları, tanıtım filmleri, yardım/tartışma/yorum, resimler, masaüstü arkaplanları, oyun müzikleri, oyun interaktif oynama, oyun satış noktaları, oyun satış, yamalar, oyun kumandaları kullanımı, gerekli bilgisayar sürücüleri, yaşanabilen bilgisayar sorunları, konuyla ilgilenen forumlar, oyunla ilgili önemli websiteleri, afişler, oyunun bilgisayara kurulumu, oyuncuların oyun hakkında değerlendirmeleri, dergilerin oyun hakkında değerlendirmeleri, oyuncuların üreticilere tavsiyeleri ve şikayetleri, benzer oyunların karşılaştırmaları, hangi tür oyuna girer, oyundaki karakterler/araçlar/hareket-kullanım tarzları, zorluk seviyeleri, ortalama bitirme süresi, ses/grafik/oynanabilirlik değerlendirmeleri, artılar/eksiler, maliyeti, satış rakamları ve hasılatı, güncel haberler, oyuncu makaleleri, yazar makaleleri, profesyonel değerlendirmeler,reklamlar, teknoloji haberleri, oyun dünyası donanımları ve oyun konsolları haberleri)

* Zeytin ve Zeytinyağı (üretici-satıcı detaylı kayıt, haberler, e-kitap bölümü, e-dergi modülü, üretici ve satıcı sorunları bölümü, yazarlar, medyadan, dünyadan zeytin ve zeytinyağı talepleri, bilimsel araştırmalar, kitap ve dergi tanıtımları, röportajlar, ilanlar ve reklamlar, forum, tartışma, iş ve işçi arama, tadım, ilgili firma tanıtımları, duayen tanıtımları, e-posta bölümü, aktiviteler, tarımsal bakış, b2b ticarette yeri, istatistikler, anketler, pazarlama stratejileri, fuarlar, mal/hizmet arzı/talebi)

* Özel firmalar tanıtım rehberi (firma iş alanları, üretim merkezleri, satış yerleri, ürünleri, personel ihtiyaçları, ürün/firma tanıtımları, ürün/firma resimleri, ürün-hammadde ihtiyaçları -ilan-, reklamları)

** İş-işçi bulma portalı (firma ve kişi tanıtım alanları, belli periyotlarda otomatik cv gönderme, uygun pozisyon koduna göre otomatik cv gönderme, sesli-görüntülü cv hazırlama ve haberleşme kutusu, belirli sektörlere göre veya bütün kayıtlı firmalara cv gönderebilme), iş geliştirme ve iş kurma projesi olanlara özel sayfalar, sorunları devletin ve siyasetin bütün makamlarına iletilebileceği bölüm, cv bombardımanı, düzeyli-ballandırılmış ön kapak modellemeleri, cvnin otomatik olarak ingilizce, almanca, fransızca, arapça, italyanca, çince, rusça, yunanca, farsça, hinduca, japonca dillerine çeviri, aynı dillerde otomatik kapak yazıları..)

**Geleceğin İş Dünyasını Oluşturacak Platform

1. Web Projeleri İşletmeciliği:
   a. Uluslar arası Ticaret E-group Webportal,
   b. Uluslar arası Ticaret E-mail Portal,
   c. MSN/Live Messenger Bot Tasarımı,
   d. KOBİler için Website Tasarımı Modülü,
   e. b2b Webportal Modülü,
   f. Bilgiye Dönük Uluslar arası Ticaret Portal,
   g. Uluslar arası Ticaretle Uğraşan Firmalar için Özel Portal ve Bilgisayar Programı Hazırlama,
   h. Uluslararası Ticaret Pazarlama ve Satış Stratejileri Yönetimi Portalı,
   ı. Uluslararası Ticaret CRM Yönetimi Portalı,
2. İş Gelişimi Kurs Merkezi:
   a. e-Kurs (internet üzerinden eğitim; e-Dış Ticaret, e-ticaret ve b2b, internette varolma, bilgisayar kullanımı, website tasarımı, bilgisayarlı muhasebe)
   b. e-Seminerler (İş yaşamına dönük)
   c. e-Kişisel ve Mesleki Gelişim Rehberlik Hizmetleri
   d. e-Kariyer Yönetimi ve Yaşam Koçluğu Hizmetleri

* Ticaretin işlerini kolaylaştırıcı e-ortam (uluslararası ticaret konulu bilgiye dayalı alan, firmaların süreç yönetimini organize edebileceği bir internet ve intranet uygulaması, firmaların ürün ve firma profillerini oluşturacağı bol resimli ve detaylı bilgiler içeren alan, instant messenger, ticari forum, ticari blog, uluslararası ticaret haber alanı, uluslararası ticaret bilgi dosyaları paylaşım ve satış alanı, barter ortamı, leasing ve factoring ihtiyaçları yönetim ve teklif panali, bankalar için kredi teklif paneli, kambiyo işlemleri idaresi paneli, serbest ticari iletişim portu, özelleştirilmiş ticari iletişim portu, geliştirilmiş ticari e-posta modülü, ticari tanışma ve tanıştırma modülü, b2b - b2c ve b2g talep/teklif modülü, ulusal ve uluslararası ihaleler modülü, ICC ve diğer ticari ve gizli servis organizasyonların kara listeleri, ülkelerin en son politik ve ekonomik durumları, ülkelerdeki resmi makamlar ve buralardan yapılan açıklamalar)

Websitesi Hazırlayıcısı Seçimi:

1. Kişiler veya firmalar kendilerini tanıtıcı bilgileri göndermelidir.
2. Piyasaya ve günün ekonomik koşullarına göre makul çerçevede ücret talebinde bulunulmalıdır.
3. Listelenen bütün modüllerin aynı anda devreye sokulmak istenmediği unutulmadan proje hazırlanmalıdır.
4. Herhangi bir uygulanabilirlik veya onaylanabilirlik durumu kafalarda canlanmadan evvel projelerin bütün şartları okunmalıdır.
5. Zamana yayılmış projelendirme ve uygulama planı yazılı olarak tarafıma sunulmalıdır.
6. Çift taraflı yaş imzalı sözleşme imzalanmadan çalışmaya başlanmaz. Sözle veya buradaki yazıları okuyup proje hazırlayarak karşımıza gelinmesi mümkün değildir.


Ücret Uygulaması:

"Reverse E-ticaret Portal, Reverse b2b Portal, özel firmalar tanıtım rehberi ve iş-işçi bulma portalı, gleceğin iş dünyasını oluşturacak platform, Kariyer Gelişim Merkezi, ticaretin işlerini kolaylaştırıcı e-ortam" özel projeler olup, bunlarla ilgili detaylı bilgiler zaman içinde verilecektir. Fiyatı pazarlığa tabi olarak belirlenecek ve en uygun teklifi veren / en güzel projeyi hazırlayan kişi(ler)e veya firma(lar)a havale edilecektir. Ücret uygulamasında, projenin gün yüzüne çıkartılmasına kadarki aşamada 3 aylık dönemde toplam 50 - 300 Euro arası teklifler değerlendirmeye alınacaktır. Bundan sonraki 1 senelik süreçte, proje planmasına göre ayda 50-100 Euro arasında yapılacak çalışmalara destek verilecektir. Yani toplamda 1500 Euro'ya varan bir çalışma söz konusu olacaktır. En az 20 sayfa, ortalama 50-70 sayfa üzerinden ilk çalışmalar başlatılmalıdır.

Diğerleri için orta düzeyde gelişkin projeler uygulanabilir. Bunlar için uygulanacak ücret aralığı 15-100 Euro arasında olmalıdır. Düzenleme için belirlenecek en fazla 3 aylık periyotta bu ücret ödenir ve bundan sonraki 1 senelik süreçte, proje planmasına göre ayda 20-50 Euro arasında yapılacak çalışmalara destek verilecektir. Yani toplamda 700 Euro'ya varan bir çalışma söz konusu olacaktır. n az 15 sayfa, ortalama 30-50 sayfa üzerinden ilk çalışmalar başlatılmalıdır.

Websiteleri yanı sıra; eklenti programcıklar, scriptler, userbarlar, istatistik sayfaları, gelişmiş yönetici paneli, gelişmiş yazar panelleri olması tercih sebebi olacaktır.

Projenin Hazırlanması:

1. Projenin hazırlanma süreci, anlaşmaya varıldıktan ve proje sahibi tarafından gerekli bilgiler verildikten itibaren, en fazla 3 aydır. Bu süreç içerisinde proje hazırlanarak yürürlüğe sokulmalıdır.  

2. Proje, zamanında hazırlanmalıdır. Zamanında hazırlanamayan projeler için makul bir ek süre talebinde bulunulabilir. Ancak bunu da aşması halinde proje iptal edilir.

3. Projenin taslak halleri belirli aralıklarla proje sahibine aktif bir hosting alanında gösterilmesi istenebilir. Projeyi hazırlayan kişiler veya firma bu talebe olumlu yaklaşmakla yükümlüdür.

4. Proje sahibi tarafından projenin geliştirilmesi sürdürülmek istenirse proje geliştiren kişiler veya firma bu talebe olumlu yanıt verecek ve ayrıca sitenin teknik desteğini en az 3 sene sürdürecektir. Bu 3 senenin versiyon 1 evresi diyeceğimiz ilk 1 senesi ücretsiz, versiyon 3.5'a kadar sürecek diğer 2 senesi boyunca belirlenecek makul bir ücret ile sürdürülecektir.

5. Sistemi geliştirecek olan kişiler veya firma, proje konseptine ve amacına uygun ek modüller koyarak sistemi daha kullanışlı ve çok yönlü hale getirebileceklerdir.

6. Proje yönetici paneli, bütün kayıtlara ve sisteme müdahale edilebilecek şekilde donatılmalıdır. Ancak veri güvenliği tam olarak sağlanmalı, verilerin - izin verilmemiş dokümanların kopyalanması engellenmelidir.

7. Meta taglar oluşturulmalı, arama motorlarına sitenin kaydını yapacak modül, program cd içine eklenmiş olmalı.

8. Site ile ilgili her türlü istatistikin alınabileceği bir modül olmalı ve Alexa verilerini de bu modüle çekebilmeli.

9. Site adresbar ikonu, sloganı, site logosu belirlenmiş olmalı. Site HTML kodları arasında bütün taglar eksiksiz oluşturulmuş olmalı.

10. Bozuk, hatalı kodlardan dolayı çalışmayan veya hata bildiren sayfalar hazırlayıcı(lar) tarafından tekrar düzenlenecek, gerekirse yerine yeni sayfalara düzenlenip gönderilecektir.

11. Kodlar alıntı-çalıntı olmamalıdır. Açık kaynak kodları ve ücretsiz hazır scriptler, konsepte ve arayüze uygun olacak şekilde düzenlenmiş olmalıdır.
12. Adobe Flash, Adobe Flash Paper, Adobe Air, Cooliris, Google Maps, Java, Java Script, PHP Script, Asp Script, Skype, Perl Script, Windows Media Player  gibi çeşitli uygulamalardan da faydanılarak görsel ve işitsel zenginlik sağlanmalıdır.

Projenin Sınanması:

Projenin hazırlanması için geçecek 3 aylık süreç içerisinde her ay en az 1 hafta sürecek demo uygulaması yapılacaktır. Bu demo uygulamalarına binaen proje sahibinden yorumlar, yeni yönelimler, tavsiyeler, yeni ek projeler ve planlara alınacaktır.

Projenin Teslim Şekli:

Zamanında ve eksiksiz olarak DVD(ler) içinde, kutulanmış ve güzelce paketlenmiş olmak üzere 3 nüsha olarak teslim edilecektir. Makul bir ücreti mukabilince daha sonra düzenlemeler ve eklentiler yaptırılabilecektir.

Projelerin Fiziksel İçeriklerine İlaveler:

Ücretli ve/veya ücretsiz aşağıdaki servisler site içinde barındırılabilecektir, ancak "bütün hepsini istiyoruz" diye bir kural da yoktur, olduğu kadar ile başlayacağız;

1. Tanıtım dokümanları
2. Uygulama, tekbik bilgi dokümanları
3. Kullanıcı tanıtım dokümanları
4. Kullanıcı FAQ ve Help modülleri
5. Proje dosyaları ve databaseler
6. Yardımcı dokümanlar
7. Yönetici paneli uygulama dokümanları
8. Site içi kullanıcı IM modülü
9. Yazarlara ait Blog modülü
10. Kullanıcılara ait Blog modülü
11. Takvim modülü
12. Gruplar modülü
13. Sosyal ağ modülü
14. CSS veya başka yolla farklı dillerde sayfalar oluşturabilme
15. Farklı arayüzler - theme'ler uygulayabilme
16. Forum modülü
17. E-posta modülü
18. Sitemizde bugün programcığı ile sitemizde olup biten yenilikleri görsel anlatabilme
19. Satış modülü
20. Standart, Private, Businessman (Broker/Aracı, Importer/İthalatçı, Exporter/İhracatçı, Commoditier/KüreselToptancı, Reseller/TekrarSatıcı, Manufacturer/Üretici, Seller/Satıcı, Buyer/Alıcı, Finance Supporter/Finans Sağlayıcı, International Trade and Marketing Expert/Uluslararası Ticaret ve Pazarlama Uzmanı, WholeSaler/Toptacı, Price Hunter/Fiyat Avcısı), Student (İlköğretimokulu, Lise/Kolej, Üniversite, Yüksek Lisans), Women, VIP, Xtreme, Ultraman kullanıcılara göre ücretsiz-ücretli üyelik modüllerine göre kişiselleştirilebilir alanlar
21. İhale takip modülü
22. Aktif B2B modülü
23. Genel ve iş haberleri modülleri
24. Klasörlenebilir veri depolama alanı
25. Resim arşivi alanı
26. RSS desteği
27. RSS okuyucu programcık
28. Site önerileri modülü
29. Word ve Excel dosyaları hazırlama modülü
30. Reverse e-ticaret ve 1.-2.el satış modülü
31. Resim düzenleme modülü
32. Spor haberleri, finans haberleri, hava durumu, dünya saatleri modülü
33. Otomatik haberleşme, bilgi iletimi modülü
34. E-kitap oluşturma, sergileme, satış veya paylaşım mıdülü
35. Detaylı kişi, firma, iş, organizasyon, ürün tanıtım modülü
36. Alışveriş yönlendirme ve araştırma hizmet modülü
37. Site içi ve Google bağlantılı arama motoru
38. Akademik çalışmalar paylaşım, yorumlama, eleştiri modülü
39. Commodity ve reselling trade modülü
40. WAP ve PDA bilgisayarlar için internet servisi
41. Şirketiçi personel iç haberleşme modülü
42. İlan panosu modülü
43. İşadamları seyahat rehberi modülü
44. Yurtiçi ve yurtdışı turizm rehberi modülü
45. Sarı ve yeşil sayfalar modülü
46. Esnaf ve KOBİ reklamları modülü (Türkiye Rehberi)
47. Dini bilgiler ve Kur'an-ı Kerim dinleme modülü
48. Tartışma modülü
49. Hakkında bilgisi içeren sayfa
50. 400-500 lü hata kodları içeren sayfalar
51. Konsepte uygun geliştirilmiş arayüz ilk sayfa, kaliteli resimler ve yazı fontları
52. Birimlere gönderilecek mesajlar için mesaj formu
53. Siteiçi reklamlar uygulama modülü
54. Dosya paylaşım modülü
55. Koleksiyoner ve hobi uygulamaları modülü
56. "Soru soruyorum cevapla" modülü
57. Tartışma modülü
58. Kuru gıda, kişisel elektronik, eğitim materyalleri satış modülü
59. Çeşitli devletlerin çeşitli makamlarına talep ve mesaj gönderme, mesaj takibi modülü
60. Belgesel tadında özgeçmiş hazırlama modülü
61. Uzman çeviri servisi modülü
62. SSL güvenliği ve Copyright
63. Seçilmiş tv programlarının çekilerek internetten izletilebileceği veya cd içinde gönderilebileceği servis
64. Online e-eğitim modülü
65. Burgutex WTG özel iş çalışma grubu modülü
66. İş dünyası bilgi paylaşım modülü
67. Müşteri destek anında cevaplama modülü (support service) IM (instant messenger) ve mesaj yöntemleri
68. Joomla templateleri oluşturulmuş ilgi çekici sayfalar (haber, blog, vs.)
69. Anket düzenleme modülü
70. İletişim bilgileri ve tanıtıcı bilgilerin yer alacağı "genel rehber" ve "kişiye özel rehber" modülleri
71. Kartvizit oluşturma ve dağıtma modülü
72. Ziyaretçi sayaçı
73. Her sayfa altında CSS ile değiştirilir iletişim bilgileri
74. Dosya upload etme modülü
75. Ziyaretçi defteri modülü
76. Müşteri ile ve halkla/basınla ilişkiler yönetim modülü
77. Ajanda modülü
78. Yapılacaklar listesi modülü
79. "İhtiyaçlarım" listesine firmalar ve kişiler teklif verme modülü
80. Computer gaming bilgisayar oyunları detaylı bilgilendirme ve satış modülü
81. Yazar köşeleri yazı düzenleme modülü
82. "İhtiyacım olan programlar/oyunlar var" modülü
83. Kişisel müzik, oyun ve film listeleri oluşturma, bunlardan (müzik parçaları, müzik cdleri, videoklip cdleri, oyun cdleri, film cdleri, vs.) dilediğini o anda veya planladığı bir zamanda satın alabilme, bu ürünlerle ilgili detaylı bilgilere verilen bağlantılarla çeşitli internet sitelerinden ulaşabilme modülü
84. Kişilerin ve firmaların iş projeleri ile ilgili; geçici veya kalıcı personel arama, finansman-kredi arama, girişimci kredisi ve desteği arama modülü
85. Firmaların iskonto/indirim günleri, hediye çeki, sezon sonu duyuruları ve tanıtımları modülü
86. Küresel aktivite günlüğü; düzenlenecek ve düzenlenen aktivitelerle ilgili bilgiler, tarihler, duyurular, afişler, notlar, katılımcı tavsiyeleri modülü
87. Her türlü eğitim talebi veya eğitim vermek üzere ilanlar, fiyat/olanak karşılaştırmaları modülü
88. Tarihte bugün, günün önemli olayları modülü
89. Finans ve vergi takvimi modülü
90. Tarihte ve günümüzde önemli şahsiyetler (kısaca) modülü
91. Dünyadan önemli etkinlikler, çalışmalar, akımlar modülü
92. Dünya kentlerine göre ezan vakitleri, ezan okuma modülü
93. Günün atasözü / hadisi modülü
94. Günün ayeti modülü
95. Yarışma düzenleme modülü modülü
96. Dünyada ve Türkiye'de özel günler, geceler, haftalar modülü
97. Reklam, tanıtım, ilan hazırlama ve yayınlama modülü
98. Kullanıcılar, isteklerine binaen özelleştirilebilir sayfalar oluşturabilme modülü
99. Kullanıcılar, isteklerine binaen yeni modüller, sorgular, anketler, tartışmalar, vs. düzenleyebilir
100. Hastanelerden kullanıcıya ait raporların, filmlerin, röntgenlerin, tedavi metodlarının, doktor tavsiyelerinin gönderilebileceği, izlenebileceği, tavsiyeler yazılabileceği modül
101. E-posta seçeneğinde tatilde, dinlenmede veya başka bir durumda iken seçebileceği, düzenleyebileceği ve mesaj gönderenlere otomatik mesaj gönderme seçeneği
102. Kullanıcılar kendilerine ait bir dosyayı başkasına e-posta olarak hızlıca gönderebilir
103. Görme engelliler için metin bazlı özel sayfalar
104. Siteye özgü sağ tuş menüsü
105. Üyelere özel "tanıtım ve özel olanaklar" kartı; her üye tipi için farklı nitelikte olanaklar, indirimler, özel ödeme koşulları, aktivitelere katılım olanakları sağlayan kartlar gönderilir
106. İmtiyazlı Yönetici, Yönetici, CEO, editör, moderatör, denetleyici gibi kişilerin farklı yönetim panelleri, online olduklarına dair bütün kullanıcılara birer işaret imi, kullanıcılar için online-offline olma durumları gibi anlık durumlarını seçebilme olanağı
107. Yönetici panellerinde klasör düzenleme, klasör-dosya ve yeni websayfası düzenleme/oluşturma/silme imkanları
108. Sanal fuar ve sergi alanı modülü
109. Sosyal, kültürel, ticari sosyal imleme mekanlarındaki kullanıcı hesaplarına kaydetme: Digg.com, reddit.com, del.icio.us, joomlavote, google bookmarks, ms live favorites, facebook, slashdot.org, netscape.com, technorati.com, stumbleupon.com, myspace.com, spurl.net, wists,com, kritize.net, newsvine.com, blinklist.com, furl.net, fark.com, blogmarks.net, myweb2.serach.yahoo.com, smarking.com, netvouz.com, mister-wong.com, rawsugar.com, ma.gnolia.com, squidoo.com, feedmelinks.com, blinkbits.com, linkagogo.com, cannotea.org, diigo.com, faves.com, faves.comdzone.com, stories.swik.net, shoutwire.net, mylinkvault.net, blogrolling.com... (Örnek için: www.kritize.net adresini inceleyiniz)


Örnek siteler: Spaces Live, Live SkyDrive, Google Groups, Yahoo Groups, MSN Mess Today modülü, gittigidiyor, ecplaza, alibaba.com, sahibinden.com, Yahoo ve Google servisleri, tarimsalpazarlama.com, www.foodexnet.com, Google Sites, Zoho.com

Öncelikli projeler: Aşağıdaki 2 proje öncelikli uygulanacak projelerdir. İlk evvel bu projelere başlamak istiyoruz.

Reverse b2b Portal
Reverse E-ticaret Portal

Bu projeler çok özel ve benzersiz projeler olup, detayları daha sonra görüşmeler esnasında verilir.

Projeler takvimi:

Proje Kabul Başlangıç Tarihi:
15/02/2009 15:00

Proje Değerlendirme Tarihi:
15/03/2009 15:00 - 15/04/2009 17:00

Proje Uygulama Başlangıç Tarihi:
15/05/2009 15:00

Proje İlk Gözlem (Net Üzerinde) Tarihi:
01/06/2009 15:00

Proje Kullanıcılar için İlk Versiyon Yürürlük Tarihi:
24/06/2009 15:00

Düzenlemeler yapılırken aşağıdaki argümanlar dikkate alınmalıdır:

BurgutTECH oluşumu:

Web Development Team (WDT)
Web Introducing and Marketing Team (WIMT)
Web Sale Support Team (WSST)
Web Applications Development Team (WADT)
Web Extreme Programming Team (WEPT)
Web Database Development Team (WDDT)
Web ArtDesign Team (WADT)
Web Programming Practice Team (WPPT)
Web Art Leads (WAL)
Web Main Programmers and Designers (WMPD)
Web Texture Artist Designers (WTAD)
Web Performance Consulting Team (WPCT)
Computer Programming Team (CPT)
Computer Applications Programming Team (CAPT)

İster ofiste, ister dünyanın herhangi bir yerinde serbest vazife alsın; ofis işlerini gören kadronun açılımları:

Chief Accounting Officer (CAO)
Chief Administrative Officer (CADO)
Chief Analytics Officer (CANO)
Chief Bbrand Officer (CBO)
Chief Data Officer (CDO)
Chief Executive Officer (CEO)
Chief Financial Officer (CFO)
Chief Information Officer (CIO)
Chief Information Security Officer (CISO)
Chief Marketing Officer (CMO)
Chief Networking Officer (CNO)
Chief Operating Officer (COO)
Chief Strategy Officer (CSO)
Chief Visionary Officer (CVO)
Chief Web Guidance officer (CWGO)

Siteler içerisindeki ücretsiz/ücretli reklam/tanıtım faaliyetleri:

Bütün reklam modelleri aynı anda uygulanmayabilir. Ancak reklam yönetim modülü üzerinde basitçe reklam ekleme için uygulamalar yer almalıdır. Reklam yönetim modülünde kod yazmadan reklam ekleme olanağı mutlaka bulunmalıdır.

1. Sponsor katkıları ve reklamları:

Site geliştirme çalışmaları için;

50-100 Euro ............. Primary Supporter
100-250 Euro ........... Mindful Supporter
250-500 Euro ........... Friendly Supporter
500-1000 Euro ......... Sublime Supporter
1000-5000 Euro ....... Reaper Supporter
5000 Euro üzeri ........ Gadget Supporter

Etkinliklerimize katkı için;

Maaliyetlerin % 10'una kadar karşılar
Maaliyetlerin % 10-30'una kadar karşılar
Maaliyetlerin % 30-50'sine kadar karşılar
Maaliyetlerin % 50-90'ına kadar karşılar
Full sponsor (Maliyetlerin tamamını karşılar)
Hizmet desteği
Reklam/tanıtım desteği
Basım/yayım/davetiye desteği
Haberleşme desteği
Kargo/kurye desteği
Barınma/konaklama desteği
Eğitim desteği
Ulaşım desteği
Yabancı dil rehberlik desteği
Teknik ekipman kiralama desteği
Konferans salonu kiralama desteği
Fuar alanı kiralama desteği
Medya desteği
Halkla/basınla ilişkiler desteği
Muhasebe desteği
Bilişim desteği
Seyahat desteği

Sponsorların, sağlayacakları desteklerin miktarlarına ve süresine göre alacağı üvanlar ve onlara sağlanacak faydalar:

Aylık............... Development Supporter   
Üç aylık ........ Development and System Supporter
Altı aylık ........ Enterpreneur Supporter
Yıllık .............. Improvement Supporter
2 yıllık ............ Visionary Perfect

Çalışmalara aktif hissedar olarak katılabilmek için:

1. Bilişim/web tasarım sektöründe çalışan firma sahibi veya kişi olmak
2. Proje üretme ve uygulama kabiliyetine sahip olmak
3. 18-45 yaşları arasında olmak
4. Yabancı dil bilmek
5. İster ilkin işi gibi, ister boş zamanlarında aktif görev alabilmek ve verilen görevleri tespit edilen zamanda yerine getirmek

Hissedar olarak aktif çalışmalara katılmak isteyenler için:

İlk 1 sene için;

Her 5000 Euro karşılığında % 1 hisse satılır.
Harici hissedarlar toplam % 19'a kadar hisse alabilir.
En fazla 10 kişi iştiraki kabul edilir.

İkinci seneden itibaren;

Her 25000 Euro karşılığında % 0,75 hisse satılır.
Harici hissedarlar toplam % 15'a kadar hisse alabilir.
En fazla 10 kişi iştiraki kabul edilir.

Üçüncü seneden itibaren;

Her 40000 Euro karşılığında % 0,5 hisse satılır.
Harici hissedarlar toplam % 14'a kadar hisse alabilir.
En fazla 20 kişi iştiraki kabul edilir.

Toplanan paralar karşılığı hissedar ortak yapılacak ve paralar şirket sermayesine aktarılacaktır.

2. Posta kutusu içinde reklamlar:

Banner 2x5 cm
Banner 2x10 cm
5x5 cm kutu
5x10 cm kutu
10x10 cm kutu
1 kutuda 4 reklam ve değişen 3 farklı reklam sayfası şeklinde büyük kutuda

3. Google tarzı reklamlar:

4 satır, 3 kişilik bant, sabit
Link ve isim verme kutusu
1 kutuda 4 reklam ve değişen 3 farklı reklam sayfası şeklinde bant kutuda


5. Kenar bantları reklamları:

2x2 cm kutu
2x5 cm kutu
2x10 cm kutu

6. Bannerlar:

Sayfaüstü bannerlar
Sayfa ortası bannerlar
Sayfasonu bannerlar
Headline üstü bannerlar

7. Sayfa boyutu; A4 sayfa boyutuna göre, tek webpage üzerinde,

     a. Ana sayfa dışındaki sayfalarda:

         1/4 sayfa
         1/2 sayfa
         1/1 sayfa
         4/3 sayfa
         2/1 sayfa
         4/1 sayfa

       b. Ana sayfada:

          1/4 sayfa
          1/2 sayfa

8. Popup reklamlar;

         a. Ana sayfada:

             İntroda, anasayfa açılışında
             1/4 sayfa
             1/2 sayfa
             1/1 sayfa

          b. Diğer sayfalarda:

             1/4 sayfa
             1/2 sayfa
             1/1 sayfa

         c. Popüler sayfalarda:

             1/4 sayfa
             1/2 sayfa
             1/1 sayfa

9. Sayfalarda anlık görünüp kaybolan:

5 cm çaplı yuvarlak
5x5x5 üçgen
5x10 dörtgen

10. E-kitaplar üzerinde:

Ön kapak üzerinde
2x10 kutu
1/2 sayfa
1/4 sayfa
1/1 sayfa
Arka kapak üzerinde

11. E-dergiler üzerinde:

Ön kapak üzerinde
2x10 kutu
1/2 sayfa
1/4 sayfa
1/1 sayfa
Arka kapak üzerinde

12. Kelime ilgisine göre açılan kutucuk:

       a. 2 kelime tayini:

           2x2 cm kutu
           5x5 cm kutu
           10x10 cm kutu

       b. 5 kelime tayini:

           2x2 cm kutu
           5x5 cm kutu
           10x10 cm kutu

       c. 10 kelime tayini:

            2x2 cm kutu
            5x5 cm kutu
            10x10 cm kutu

13. Sürpriz yumurta:

1 tane sürpriz yumurta
2 tane sürpriz yumurta
3 tane sürpriz yumurta
Sürpriz yumurta içinde hediye
Sürpriz yumurta içinde basit bir oyun
Sürpriz yumurta içinde özel indirim

14. Logo/slogan:

1 logo + 1 slogan
2 logo + 2 slogan
3 logo + 3 slogan
5 logo + 5 slogan

15. Tanıtım cdleri içerisindeki dosyalarda:

        a. Standart tanıtım cdleri içinde:

            2x5 cm kutu
            2x10 cm kutu
            1/4 sayfa
            1/2 sayfa
            1/1 sayfa

       b. Fuarlarda dağıtılacak tanıtım cdleri:

            2x5 cm kutu
            2x10 cm kutu
            1/4 sayfa
            1/2 sayfa
            1/1 sayfa

16. Websitesi orta ve son sayfaları; özel nitelikte reklam sayfaları, sarı sayfalar da denebilir, en çok 4x4 sayfa büyüklüğünde:

2x5 cm kutu
2x10 cm kutu
1/4 sayfa
1/2 sayfa
1/1 sayfa
Logo/slogan
Link/firma adı

17. Açılır kapanır rulolar; sayfaların sağ/sol kenarlarında sayfanın bitiminden açılan ve kapatıldığında da eski yerine dönen, sadece firma adının dikey göründüğü tanıtım/reklam ruloları:

5x5 cm kutu
10x10 cm kutu
20x20 cm kutu


18. AVI, MP4, Flash ve diğer formatlarda reklam videosu:
    15 sn
    30 sn
    45 sn
    60 sn
    120 sn
    240 sn   
    600 sn
   Bütün gün loop

19. MP3 formatında ses reklamı:
    15 sn
    30 sn
    45 sn
    60 sn
    120 sn
    240 sn   
    600 sn
   Bütün gün loop

20. Hizmet/ürün arıyorum modülü: Hizmet veya ürn arayan kişilere sağlayıcıları direkt ulaştırma:
   Günlük 5 müşteri adayı
   Günlük 10 müşteri adayı
   Günlük 25 müşteri adayı
   Günlük 50 müşteri adayı
   Günlük 100 müşteri adayı
   Günlük 250 müşteri adayı
  Günlük 500 müşteri adayı  

21. Kullanıcıların ilgi alanlarına göre reklam gösterimi:

İlgi odağı toolbar reklam: Kişilerin ilgi ve ihtiyaçlarına göre işaretleyeceği taplerine binaen çeşitli firmalara ait ilgili reklamlar veya teklifler

22. Toolbar reklam:

Kullanıcı genel kullanım toolbar: Kullanıcılar ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına göre belirleyecekleri kategorilere ait modüllerin kısayol ikonlarını site üzerinde ve/veya altında bulunacak toolbar üzerine işaretler.. Fiyat veya ürün teklifleri veya kullanıcı ilgi alanına göre üreticilerin/satıcıların verdiği reklamlar bu toolbar üzerindeki ikonlar aracılığı ile görülebilir. Ayrıca posta kutusu başta olmak üzere diğer modüllerde bulunan talep/teklif seçenekleri de bu toolbar üzerinden kolayca ulaşılabilir.


23. Reverse b2b Portal ve Reverse E-ticaret Portal özel reklam tarzı:

a. Kullanıcı paketi:
       5 adet satıcı teklifi
       10 adet satıcı teklifi
       25 adet satıcı teklifi
       50 adet satıcı teklifi
       Genel kullanıcıya dönük reklam (banner)
       Genel kullanıcıya dönük kutu reklam 5x5
       Genel kullanıcıya dönük kutu reklam 10x5

b. Satıcı paketi:
       5 adet kullanıcı talebi
      10 adet kullanıcı talebi
      25 adet kullanıcı talebi
      50 adet kullanıcı talebi
      Genel satıcıya dönük reklam (banner)
      Genel satıcıya dönük kutu reklam 5x5
      Genel satıcıya dönük kutu reklam 10x5

Kullanıcı kazandıranlara özel indirimler:

Her 10 ücretsiz kullanıcı kazandırana > % 5 indirim
Her 20 ücretsiz kullanıcı kazandırana > % 10 indirim
Her 30 ücretsiz kullanıcı kazandırana > % 15 indirim
Her 50 ücretsiz kullanıcı kazandırana > % 20 indirim
Her 100 ücretsiz kullanıcı kazandırana > % 25 indirim
Her 150 ücretsiz kullanıcı kazandırana > % 30 indirim
Her 200 ücretsiz kullanıcı kazandırana > % 35 indirim

1-5 arası ücretli kullanıcı kazandırana > % 25 indirim
5-10 arası ücretli kullanıcı kazandırana > % 50 indirim  
10-25 arası ücretli kullanıcı kazandırana > % 75 indirim

Verilen reklamın gösterim süresine göre özel indirimler:

   a. 15 gün (standart ücret buna göre tespit edilir)
   b. 1 ay > % 5 indirim
   c. 2 ay > % 7 indirim
   d. 3 ay > % 10 indirim
   e. 6 ay > % 15 indirim
   f. 1 sene > % 20 indirim
   g. 2 sene > % 25 indirim

Kupon biriktirme yöntemine göre; oturum açıp kendisine gösterilen ilgili firma linkine tıklayanların önüne hergün 1 kupon gelir. Bunları, kendi kullanım alanında bir bölgeye kişi ekler ve sonunda e-postaya iliştirip ilgili firmalara gönderir. Böylece bu firmalardan indirim veya hediye kazanır:

   a. 7 kupona
   b. 15 kupona
   c. 30 kupona
   d. 60 kupona
   e. 90 kupona

Ürün teklif / tanıtım ilanı / reklamı:

   1 ürün tanıtım ilanı
   2 ürün tanıtım ilanı
   3 ürün tanıtım ilanı
   5 ürün tanıtım ilanı
   10 ürün tanıtım ilanı
   25 ürün tanıtım ilanı
   50 ürün tanıtım ilanı
   50'den fazla ürün tanıtım ilanı

Ürün talep ilanı:

   1 ürün talep ilanı
   2 ürün talep ilanı
   3 ürün talep ilanı
   5 ürün talep ilanı
   10 ürün talep ilanı
   25 ürün talep ilanı
   50 ürün talep ilanı
   50'den fazla ürün talep ilanı

İlan değişim programı:

   3lü tanıtım banner / sürekli değişen
   3lü tanıtım banner / süreli sabit
   Tekli tanıtım bannerı
   6lı tanıtım banner / sürekli değişen
   6lı tanıtım banner / süreli sabit
   Reklam rulosu 5-10 sn'de değişen ve sürekli farklı ilan getiren sistem

Reklam paket teklifleri:
                                 
1 Ana sayfada
2 Site son sayfada
3 Site orta sayfalarda
4 En popüler sayfalarda
5 Popüler sayfalar
6 Sıradan sayfalar
7 Sarı Sayfalar (Firma tanıtım rehberleri)
8 Yeşil Sayfalar (Kişi tanıtım rehberleri)
9 Turuncu Sayfalar (Faaliyet/Fuar/Organizasyon ilanı)
10 Mavi Sayflar (Günlük ilanlar)
11 Belirli bir konu/aktivite veya ürün tanıtım sayfasında

- Standart reklam ücretlendirmesi 15 adet (5+6) sayfalarında olup katsayısı x1,
- Özel teklif reklam ücretlendirmesi 50 adet (5+6) sayfalarında olup katsayısı x1,3,
- Premium teklif reklam ücretlendirmesi 15 adet (5+6) ve 1'er adet (3+4+7+11) sayfalarında olup katsayısı x1,7,  
- Perfect teklif reklam ücretlendirmesi 35 adet (5+6) , 1'er adet (3+7+11) ve 5 adet (4) sayfalarında olup katsayısı x2,2,  
- Ultra large teklif reklam ücretlendirmesi 35 adet (5+6) , 1'er adet (3+7+10+11) ve 25 adet (4) sayfalarında olup katsayısı x2,5,  
- VIP teklif reklam ücretlendirmesi istediği yerde, istediği konumda, sistemi aksatmayacak şekilde öncelikli hakka sahiptir ve katsayısı x5,0.
- Reklam ve tanıtım tekliflerinin değerlendirilmesinde zamana göre değerlendirme (tek sözleşme ile):


Reverse E-ticaret ve Reverse b2b sitelerinde kullanıcı ve alıcı/satıcı olan kişilerle yapılacak işbirliği:

a. Sistemimizi kullanarak kendileri müşteri bulanlardan % 1 komisyon
b. Sistemimizde bizim bulduğumuz müşteriler için % 2 komisyon
c. Sistemimiz tarafından direkt aktarılan müşteriler için % 5 komsiyon

İşlemler üzerinden değerlendirme:

a. Kullanıcıların işlemlerinden % 2
b. Satıcıların işlemlerinden % 5


Reverse e-ticaret ve reverse b2b panellerinde yer alması uygun görülen bazı paneller:

Arama motoru kayıtlarına göre satıcılara / üreticilere kullanıcı isimleri yönlendirme:  

     5 kullanıcı bilgisi
     10 kullanıcı bilgisi
     25 kullanıcı bilgisi
     50 kullanıcı bilgisi
     100 kullanıcı bilgisi
     250 kullanıcı bilgisi
     500 kullanıcı bilgisi
     1000 kullanıcı bilgisi
     2500 kullanıcı bilgisi
     5000 kullanıcı bilgisi
     5000 sonrası her 100 kullanıcı bilgisi

Kullanıcılara/alıcılara özel; yeni eklenen, indirime giren, özel satışa tabi tutulan, hediyeli ürünlere ve favori satıcılara göre:

    5 ürün / 1 favori satıcı takibi
    10 ürün / 2 favori satıcı takibi
    25 ürün / 5 favori satıcı takibi
    50 ürün / favori satıcı takibi
    100 ürün / favori satıcı takibi

Satıcılar için işleri kolaylaştırıcı rapolar ve yardımcı bilgiler:

Dönemlere göre kullanıcı tercihleri
Dönemlere göre en çok alışveriş alışkanlıkları
Dönemlere göre en çok tercih edilen markalar
Dönemlere göre en çok alınan ürünler
Dönemlere göre kullanıcıların ürünlerle ilgili soruları
En çok sorun yaşanan konular
En çok sorun yaşanan satıcılar
En çok sorun yaşanan alıcılar
Alıcıların pazarlık alışkanlıkları

Satıcı dürüstlüğü ve kullanıcı / alıcı koruma çemberi:

Bozuk, arızalı ürün gönderilmesi halinde; ürün kargodan alınmaz veya teknik heyete gönderilir. Teknik heyet satıcının kusurlu olduğunu tespit ederse aynı ürünü % 25 ucuz olarak yükümlü tutulur. Aynı kusuru 3 kere işleyen satıcı süreli, 5 kere işleyen süresi men edilir. Ayrıca gönderme - geri gönderme işlerinde geçen kargo ücretlerini de satıcı öder. Eksik malzeme, yanlış ürün, kusurlu ürün, kötü paketleme, kandırmaca resim / gerçek ürün uyuşmazlığı, serbest piyasa koşullarında bile olsa bir ürünün ederinden fazla ücret alma / talep etme, ürünün üretici veya satıcı garantisinin bulunmaması, satıcının en az 15 günlük koşulsuz değiştirme garantisi olmaması, ürünün ödemesi yapıldıktan itibaren en geç 7 gün içinde ürünün gönderilip kargo bilgilerinin sisteme girilmemesi, satıcının sahte isimle ve/veya sahte vatandaşlık numarası ile kayıt olmuş olması, satıcının alıcılara kötü davranışta veya hitapta bulunması, satıcının alıcının teslimat sorunları ile ilgilenmemesi, her ne koşulda olursa olsun alıcının istediği ekstra bilgilerin verilmemesi, ürünün site tanıtımında eksik veya yanlış bilgi verilmesi veya başka fotoğraflar kullanılması, ürün paketlenmesi istenmişse bunun uygulanmaması, ürün faturasının irsaliye ile birlikte istenmemesi durumunda birlikte gönderilmesi, ürün hacim / alan ve teknik özellik bilgilerinin eksik veya yanlış aktarılması, teknik ürünlerin Türkçe kullanım rehberinin bulunmaması, bunların haricinde alıcının aleyhine işleyecek her türlü olumsuz koşulun alıcı lehine cezalandırılması mevcut olacaktır.  

Satış panellerinde "satıcıları yorumla, tartış, puanla, tavsiye et, ona tavsiyede bulun" ve "Kullanıcıların, ürün satın aldığı satıcıların ürünlerini bilirkişi huzurunda kaydettirip düzenlettiği belgeleri yayınlayacağı alan" şeklinde düzenlemeler de yer alacaktır.

Ticareti yapılacak ürünler:

A. Yurtiçi ticaret

1. Birinci el kişisel ürünler, hobi ürünleri, bilgisayar ve sarf ürünleri, beyaz eşya, elektronik eşya, motor, araba, kitap, cd, oyun, ev, av malzemeleri, vs.
2. İkinci el kişisel ürünler, hobi ürünleri, bilgisayar ve sarf ürünleri, beyaz eşya, elektronik eşya, motor, araba, kitap, cd, oyun, ev, av malzemeleri, vs.
3. Hizmet; esnaf hizmetleri, ders verme, web tasarımı, bilişim destek hizmetleri, yerli ve yabancı ticaret pazarlama ve satış destekleri, çevirmenlik, şöför vs.
4. Hazırlanmış e-kitap ve e-dergi
5. Bilgisayara çekilmiş veya el yazılı ders notları
6. Yerli ve yabancı ders kitapları, cdleri, materyalleri
7. Gıda, tarım ve içecek ürünleri

B. Uluslararası Ticaret; Toptan, perakende, ithl/ihraç malı, Commodity ve reselling ürünleri

1. Elektronik ve hobi ürünleri
2. Gıda, tarım ve içecek ürünleri
3. Tekstil ve hazır giyim
4. Bilgisayar ve sarf ürünler
5. Sağlık, laboratuvar ve hastane ürünleri
6. Askeri sanayi ürünleri
7. Beyaz eşya ve ev elektroniği
8. Kişisel gelişim ürünleri
9. Züccaciye ürünleri
10. Hırdavat ürünleri
11. Kozmetik ürünleri
12. İnşaat malzemeleri
13. İnşaat taahüt hizmetleri
14. Matbaa, baskı işleri
15. Hurda sektörü ürünleri (kağıt, demir, metal, vs.)
16. Hammadde ürünleri
17. Ham değerli taşlar ve mücevher ürünleri
18. Dersler ve eğitim hizmetleri
19. Uluslararası pazarlama hizmetleri
20. Distribütörlük ve dağıtım kanalı hizmetleri
21. Antika ve koleksiyonerlik ürünleri
22. Uluslararası ihaleler
23. Ev, yazlık, işyeri satın alam
24. İş kurma hizmetleri
25. Geleneksel el sanatları
26. Geleneksel el sanatları yapım dersleri


Ürün Değişim Programı:

Sadece son kullanıcılar arasında gerçekleşecek değiş tokuş, barter veya yöresel ürünler satış sistemidir. Farklı kentlerde ve farklı ülkelerde yaşayan insanlar, bulundukları yerlerden ürünlere talebi olan kişilere % 5-10 komisyonla gönderir. Bu programda kişiler çeşitli ürünleri resimleri ve teknik özellikleri ile alanlarına koyarlar ve satışa sunarlar. Kullanıcılar da taleplerini alanlarına yazarak isteklerine yanıt gelmesini bekler. Site içi anında görüşme imkanı, tartışma alanı, forum alanı ile insanlar birbirleri ile iletişim halinde olurlar.


Projenin Uygulanması:

1. Önemli addedilen projelerin uygulaması için bir firma kurulacaktır. Bu firma üzerinden birçok sitenin ticari olarak işletilmesi yapılacaktır.

2. Teklifinizi yazılı olarak bana iletiniz. Fiyat teklifleriniz en az 6 ay geçerli olmalıdır.

3. Tarafımdan tayin edilecek bir hosting alanında, bir domain adı ile yayına geçilecektir.

Ödemelerle İlgili Öneriler:

Proje sahibi ile website hazırlayıcısı arasında yapılacak anlaşmaya göre ödemeler için birden fazla yöntemimiz olabilir;

1. Ödemeyi tamamen ben yaparım, proje tamamen benim olur. İstediğim şekilde tasarrufta bulunabilirim. Eğer ki site, benim istediğim şekilde yapılır ve benim istediğim şekilde işlerse sitenin karından % 10 hisseyi hazırlayıcılara vakfederim.

2. Ödemenin % 70'ini yaparım, % 30 da proje hazırlayıcısı ortak olur. Buna karşın, projenin daha ileri safhalara taşınması işi de hazırlayıcı tarafından yürütülür. Benim taleplerim her zaman öncelik ve önem taşır. Dilediğim zaman sitenin ederinden hazırlayıcı tarafına düşeni vererek projenin tamamına sahip olabilirim.

3. Ödemenin % 51'ini yaparım, % 49 da proje hazırlayıcısı ortak olur. Ahlaka ve dine aykırı herhangi bir çalışma olmadığı sürece, proje sahibi de hazırlayıcısı da diledikleri projeleri, ek programları diledikleri şekilde uygulama ve uygulatma hakkına sahip olacaklardır.

4. Net ücret ödemesi yapılmaz, senelik net kar üzerinden % 25 kar payı ödenir. Projenin gelişim süreci devam eder.

Ödeme Şekli:

1. % 30 peşin, % 20 ilk 2 deneme görüşünden sonra, kalan % 50 ise proje bitiminde ödenir. Projenin geliştirilmesi aşamasında, anlaşmaya varabileceğimiz ve dilediğimiz kişilere veya firmalara projemizin geliştirilmesi işini verebiliriz.

2. Belirlenen net ücretin tamamı için; 11 ay % 8, son ay ise % 12. Projenin devamında; proje getirilerinin % 30'u mukabilince geliştirme bedelleri ile net karın % 10'u değerince bedel hazırlayıcı kişilere veya firmaya ödenir.

3. Hazırlayıcılara herhangi bir ücret ödenmez, "proje geliştirme en az 5 sene sürecek" şeklinde bir anlaşma yapılır. Bu süreç içerisinde gelirler üzerinden net % 25 hazırlayıcıya prim ödenir.


Webdesign ile uğraşanlara çağrı:

Bu projelerden birine veya birkaçına katılmak istiyorsanız lütfen kendinizi tanıtıcı bir yazı eşliğinde projenizin açılımını tarafıma gönderiniz. Projeniz değerlendirmeye alındıktan sonra sizinle irtibata geçilecektir. Bunun ardından bir veya birkaç webdesign uzmanı ile işe koyulabileceğiz. "*" ile ifade edilen projelerin geliştirilmesi için öngörülen zaman en az 3 sene olarak belirlenmiştir. Diğerleri 1 sene içerisinde geliştirilip o şekilde devam edecektir.


Devlet veya özel sektör teşvikleri, destekleri ve yatırım finansmanı temini durumlarında:

Proje gelişimi aşamasına göre planlanan yatırım miktarları:

1. sene > 1500 Euro
2. sene > 10,000 Euro
3. sene > 25,000 Euro
Sonraki her sene 30-50,000 Euro

Hedeflenen aylık/yıllık gider tablosu:

5000 Euro (personel ve ofis giderleri) x 12 = 60,000 Euro
Kredi, teşvik-destek veya ortaklık-hisse dağılımı kapsamında temin edilebilecektir.

İlk 2 sene çalışacak kişiler (3 kişi ile başlayacak ve 2 sene içinde ortalama 7-10 kişinin çalıştırılması hedefleniyor):

Pazarlama/Müşteri ile İlişkiler
Tanıtım/Medya ile İlişkiler
İdari/Proje Hazırlama
Ofis Web Düzenleyici
Muhasebe/Tahsilat
Webdesign Uzmanı
Dış Ticaret Uzmanı

Hedef kullanıcı sayısı:

  1. sene > 5000
  2. sene > 10000
  3. sene > 15000
  5. sene > 50000

Hedef müşteri firma sayısı:

  1. sene > 1000
  2. sene > 5000
  3. sene > 10000
  5. sene > 25000

Muhtemel destekler ve teşvikler için tarafımızdan kabul şartları:

1. Devlet teşviki veya desteği: İlk 3 senelik harcamalarımızı karşılamak üzere destek ve teşvik kabul edebiliriz. Bu destek ve teşviklerin mahiyeti şu şekillerde olabilir:

    a. Karşılıksız teşvikler ve destekler (30'dan % 100'e kadar)
    b. 5 sene ödemesiz, 10 sene uygun vadelerle faizsiz teşvikler ve destekler
    c. 5 sene ödemesiz, 25 seneye kadar yıllık en fazla % 10 faizli (bileşik faiz değil) teşvikler ve destekler

İlgili devlet makamından veya devletin tüm birimlerinden gelecek tanıtım ve reklam taleplerine en az 3 sene boyunca 1. dereceden önem verilecek. Karşılıksız teşvik ve destekler için ücretsiz, ikinci metodla teşvik ve destekler için % 30 indirimli, üçüncü metodla teşvik ve destekler için % 30 indirimli reklam verme olanağı sağlanacak.

2. Bilişim ve internet STKları: İlk 3 senelik harcamalarımızı karşılamak üzere destek ve teşvik kabul edebiliriz. Bu destek ve teşviklerin mahiyeti şu şekillerde olabilir:

    a. Karşılıksız teşvikler ve destekler (30'dan % 100'e kadar)
    b. 5 sene ödemesiz, 10 sene uygun vadelerle faizsiz teşvikler ve destekler
    c. 5 sene ödemesiz, 25 seneye kadar yıllık en fazla % 10 faizli (bileşik faiz değil) teşvikler ve destekler

Bu yerlerden gelecek tanıtım ve reklam taleplerine en az 3 sene boyunca 1. dereceden önem verilecek. Karşılıksız teşvik ve destekler için ücretsiz, ikinci metodla teşvik ve destekler için % 30 indirimli, üçüncü metodla teşvik ve destekler için % 30 indirimli reklam verme olanağı sağlanacak.

3. Özel sektör girişimi: İlk 3 senelik harcamalarımızı karşılamak üzere destek ve teşvik kabul edebiliriz. Buna mukabil hissemiz % 51'in altına inemez.

4. Özel sektör desteği: İlk 3 senelik harcamalarımızı karşılamak üzere destek ve teşvik kabul edebiliriz. Bu destek ve teşviklerin mahiyeti şu şekillerde olabilir:

    a. Karşılıksız teşvikler ve destekler (30'dan % 100'e kadar)
    b. 5 sene ödemesiz, 10 sene uygun vadelerle faizsiz teşvikler ve destekler
    c. 5 sene ödemesiz, 25 seneye kadar yıllık en fazla % 10 faizli (bileşik faiz değil) teşvikler ve destekler

Bu yerlerden gelecek tanıtım ve reklam taleplerine en az 3 sene boyunca 1. dereceden önem verilecek. Karşılıksız teşvik ve destekler için ücretsiz, ikinci metodla teşvik ve destekler için % 30 indirimli, üçüncü metodla teşvik ve destekler için % 30 indirimli reklam verme olanağı sağlanacak.

PROJELER SAHİBİ VE UYGULAYICISI:
Bülent Turgut, İzmir / Alsancak
0555 5736258
Müsait değilsem ve telefon açılmazsa SMS atınız.
MSN Messenger/E-posta: burgutex@hotmail.com

DEĞİŞİKLİKLER VE PROJE GİDİŞATI İLE İLGİLİ ŞU LİNKİ NOT ETMENİZ RİCA OLUNUR:


kudo
02-02-2009, 12:54   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
807 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

bu ne lawww ben bunu okuyamam k.bakmaa xD

xelalolsun nasıl yazdısan

Son Düzenleme: kudo ~ 02 Şubat 2009 12:55
physfg
02-02-2009, 17:53   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,686 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

[ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
#32207;#21512;#21830;#31038;#39318;#20301;#12398;#19977;#33777;#21830;#20107;#12364;#23567;#22770;#26989;#65288;#27969;#36890;#65289;#22823;#25163;#12398;#12452;#12458;#12531;#12398;#30330;#34892;#28168;#12415;#26666;#24335;#12398;#65301;#65285;#21069;#24460;#12434;#21462;#24471;#12375;#12289;#12415;#12378;#12411;#12467;#12540;#12509;#12524;#12540;#12488;#37504;#34892;#65288;#20445;#26377;#27604;#29575;#65299;#65285;#65289;#12434;#19978;#22238;#12387;#12390;#31558;#38957;#26666;#20027;#12392;#12394;#12427;#12424;#12358;#12391;#12377;#12290; #21462;#24471;#38989;#12399;#65299;#65296;#65296;#20740;#20870;#36229;#12398;#35211;#36796;#12415;#12391;#12377;#12290; #19977;#33777;#21830;#20107;#12392;#12452;#12458;#12531;#12399;#36039;#26412;#12539;#26989;#21209;#25552;#25658;#12375;#20107;#26989;#25313;#22823;#12434;#30446;#25351;#12377;#12424;#12358;#12391;#12377;#12290; #32207;#21512;#21830;#31038;#39318;#20301;#12398;#19977;#33777;#21830;#20107;#12392;#23567;#22770;#26989;#65298;#20301;#12398;#12452;#12458;#12531;#12398;#36039;#26412;#12539;#26989;#21209;#25552;#25658;#12399;#27880;#30446;#12391;#12377;#12364;#12289;#20491;#20154;#30340;#12395;#12399;#20170;#22238;#12398;#36039;#26412;#12539;#26989;#21209;#25552;#25658;#12398;#27969;#12428;#12398;#20013;#12391;#19977;#33777;#21830;#20107;#12364;#20986;#36039;#12375;#12390;#12356;#12427;#12467;#12531;#12499;#12491;#26989;#30028;#65298;#20301;#12398;#12525;#12540;#12477;#12531;#12392;#12452;#12458;#12531;#12398;#20632;#19979;#12395;#12354;#12427;#12467;#12531;#12499;#12491;#26989;#30028;#65301;#20301;#12398;#12511;#12491;#12473;#12488;#12483;#12503;#12364;#25552;#25658;#12434;#26908;#35342;#12375;#12390;#12356;#12427;#12371;#12392;#12399;#29305;#12395;#27880;#30446;#12391;#12377;#12290; #12525;#12540;#12477;#12531;#12399;#65345;#65357;#65295;#65360;#65357;#12398;#36023;#21454;#12418;#26908;#35342;#12375;#12390;#12362;#12426;#12289;#12381;#12398;#32972;#26223;#12395;#12399;#12467;#12531;#12499;#12491;#26989;#30028;#39318;#20301;#12398;#12475;#12502;#12531;#65293;#12452;#12524;#12502;#12531;#12398;#12487;#12470;#12452;#12531;#20250;#31038; #12364;#12354;#12426;#12414;#12377;#12290;#20170;#22238;#12398;#12511;#12491;#12473;#12488;#12483;#12503;#12392;#12398;#25552;#25658;#26908;#35342;#12399;#12289;#12475;#12502;#12531;#65293;#12452;#12524;#12502;#12531;#12434;#36861;#25731;#12377;#12427;#12300;#36861;#12356;#39080;#65379;#12392;#32771;#12360;#12390;#12356;#12427;#12398;#12363;#12418;#12375;#12428;#12414;#12379;#12435;#12290; #21516;#12376;#12371;#12392;#12364;#12511;#12491;#12473;#12488;#12483;#12503;#12434;#20632;#19979;#12395;#12362;#12367;#12452;#12458;#12531;#12395;#12418;#12356;#12360;#12427;#12392;#24605;#12356;#12414;#12377;#12290; #12475;#12502;#12531;#65293;#12452;#12524;#12502;#12531;#12434;#20632;#19979;#12395;#12362;#12367;#23567;#22770;#26989;#39318;#20301;#12398;#12475;#12502;#12531;#65286;#12450;#12452;#12539;#12507;#12540;#12523;#12487;#12451;#12531;#12464;#12473;#12392;#12511;#12491;#12473;#12488;#12483;#12503;#12434;#20632;#19979;#12395;#12362;#12367;#23567;#22770;#26989;#65298;#20301;#12398;#12452;#12458;#12531;#12539;#12539;#12539;#23567;#22770;#26989;#30028;#12391;#12399;#12300;#65298;#22823;#21218;#21147;#12301;#12392;#12418;#12356;#12360;#12414;#12377;#12364;#12289;#12475;#12502;#12531;#65293;#12452;#12524;#12502;#12531;#12392;#12356;#12358;#12300;#12467;#12531;#12499;#12491;#12301;#12434;#20027;#21147;#12395;#21218;#21147;#12434;#20280;#12400;#12375;#12383;#12475;#12502;#12531;#65286;#12450;#12452;#12539;#12507;#12540;#12523;#12487;#12451;#12531;#12464;#12473;#12395;#23550;#12375;#12289;#12472;#12515;#12473;#12467;#12420;#12452;#12458;#12531;#12392;#12356;#12358;#12300;#12473;#12540;#12497;#12540;#12301;#12434;#20027;#21147;#12395;#21218;#21147;#12434;#20280;#12400;#12375;#12383;#12452;#12458;#12531;#12539;#12539;#12539;#12392;#25104;#38263;#12398;#20027;#21147;#12364;#36949;#12356;#12414;#12377;#12290; #12452;#12458;#12531;#12395;#12377;#12428;#12400;#22269;#20869;#22806;#12395;#24375;#21147;#12394;#21830;#21697;#35519;#36948;#21147;#12420;#12502;#12521;#12531;#12489;#21147;#12398;#12354;#12427;#19977;#33777;#21830;#20107;#12420;#19977;#33777;#21830;#20107;#20986;#36039;#19979;#12395;#12354;#12427;#12467;#12531;#12499;#12491;#26989;#30028;#65298;#20301;#12398;#12525;#12540;#12477;#12531;#12392;#12398;#21332;#21147;#38306;#20418;#12399;#12289;#12452;#12458;#12531;#12289;#12472;#12515;#12473;#12467;#12394;#12393;#12398;#20027;#21147;#12391;#12354;#12427;#12473;#12540;#12497;#12540;#12399;#12418;#12385;#12429;#12435;#12289;#20632;#19979;#12398;#12467;#12531;#12499;#12491;#12539;#12511;#12491;#12473;#12488;#12483;#12503;#12398;#12300;#24375;#21270;#12301;#12395;#12418;#12388;#12394;#12364;#12427;#12392;#32771;#12360;#12383;#12398;#12391;#12375;#12423;#12358;#12290;#12381;#12428;#12399;#12452;#12458;#12531;#12398;#12475;#12502;#12531;#65286;#12450;#12452;#12507;#12540;#12523;#12487;#12451;#12531;#12464;#12398;#36861;#25731;#12395;#12418;#12388;#12394;#12364;#12427;#12363;#12418;#12375;#12428;#12414;#12379;#12435;#12290; #12383;#12375;#12363;#12395;#12467;#12531;#12499;#12491;#12398;#26989;#30028;#65298;#20301;#12398;#12525;#12540;#12477;#12531;#12392;#26989;#30028;#65301;#20301;#12398;#12511;#12491;#12473;#12488;#12483;#12503;#12364;#21332;#21147;#38306;#20418;#12395;#12394;#12428;#12400;#12289;#26989;#30028;#65297;#20301;#12398;#12475;#12502;#12531;#65293;#12452;#12524;#12502;#12531;#12418;#33029;#23041;#12363;#12418;#12375;#12428;#12414;#12379;#12435;#12290;#20808;#12395;#25369;#12370;#12383;#12525;#12540;#12477;#12531;#12398;#65345;#65357;#65295;#65360;#65357;#36023;#21454;#26908;#35342;#12418;#12354;#12426;#12414;#12377;#12375;#12539;#12539;#12539;#12290;#65288;#29579;#32773;#12539;#12475;#12502;#12531;#65293;#12452;#12524;#12502;#12531;#12399;#12289;#29420;#33258;#12398;#36009;#22770;#12471;#12473;#12486;#12512;#12289;#30475;#35703;#24107; #27714;#20154; #12391;#29694;#22312;#12398;#22320;#20301;#12434;#31689;#12356;#12390;#12362;#12426;#12289;#29273;#22478;#12434;#23849;#12377;#12398;#12399;#38627;#12375;#12356;#12392;#12398;#35211;#35299;#12418;#12354;#12426;#12414;#12377;#65289; #32207;#21512;#21830;#31038;#65298;#20301;#12398;#19977;#20117;#29289;#29987;#12399;#12289;#23567;#22770;#26989;#65297;#20301;#12398;#12475;#12502;#12531;#65286;#12450;#12452;#12539;#12507;#12540;#12523;#12487;#12451;#12531;#12464;#12473;#12395;#32004;#65298;#65285;#20986;#36039;#12375;#12390;#12356;#12414;#12377;#12290; #20234;#34276;#24544;#21830;#20107;#12418;#65298;#65296;#65296;#65302;#24180;#12395;#12473;#12540;#12497;#12540;#12398;#12518;#12491;#12540;#12395;#20986;#36039;#65288;#12385;#12394;#12415;#12395;#20234;#34276;#24544;#21830;#20107;#12399;#12467;#12531;#12499;#12491;#12398;#12501;#12449;#12511;#12522;#12540;#12510;#12540;#12488;#12395;#12418;#20986;#36039;#65289;#12375;#12390;#12356;#12414;#12377;#12290; #20170;#24460;#12399;#32207;#21512;#21830;#31038;#12392;#23567;#22770;#26989;#12398;#36899;#25658;#12398;#26178;#20195;#12395;#21521;#12363;#12358;#12398;#12363;#12418;#12375;#12428;#12414;#12379;#12435;#12375;#12289;#12371;#12428;#12425;#12398;#21205;#12365;#12399;#26989;#30028;#20877;#32232;#12398;#32974;#21205;#12394;#12398;#12363;#12418;#12375;#12428;#12414;#12379;#12435;#12290;#20001;#31038;#12399;#12289;#12464;#12525;#12540;#12496;#12523;#12469;#12503;#12521;#12452;#12481;#12455;#12540;#12531;#12398;#27083;#31689;#12395;#12424;#12427;#12467;#12473;#12488;#12480;#12454;#12531;#12420;#12464;#12525;#12540;#12496;#12523;#12493;#12483;#12488;#12527;#12540;#12463;#12434;#27963;#29992;#12375;#12383;#21407;#26448;#26009;#12539;#21830;#21697;#12289;#36039;#27231;#26448;#12394;#12393;#12398;#38283;#30330;#12289;#35519;#36948;#12434;#20849;#21516;#12391;#34892;#12358;#12290;#19977;#33777;#21830;#20107;#12398;#23567;#23798;#38918;#24422;#31038;#38263;#12399;#20250;#35211;#12391;#12289;#20170;#24180;#65302;#26376;#12395;#19977;#33777;#21830;#20107;#20596;#12363;#12425;#12452;#12458;#12531;#12408;#12398;#20986;#36039;#12434;#25345;#12385;#12363;#12369;#12383;#12371;#12392;#12434;#26126;#12425;#12363;#12395;#12375;#12383;#12290;#20170;#24460;#12289;#65301;#65294;#65296;#65301;#65285;#12414;#12391;#36023;#12356;#22679;#12377;#12418;#12398;#12398;#12289;#36861;#21152;#20986;#36039;#12420;#24441;#21729;#12398;#27966;#36963;#12399;#32771;#12360;#12390;#12356;#12394;#12356;#12392;#12356;#12358;#12290;#19968;#26041;#12289;#12452;#12458;#12531;#12398;#23713;#30000;#20803;#20063;#31038;#38263;#12399;#12289;#20170;#24460;#20986;#24215;#12375;#12390;#12356;#12367;#12456;#12510;#12540;#12472;#12531;#12464;#24066;#22580;#12391;#12399;#12452;#12531;#12501;#12521;#12364;#19981;#36275;#12375;#12390;#12362;#12426;#12300;#22823;#12365;#12394;#21619;#26041;#12395;#12394;#12387;#12390;#12418;#12425;#12360;#12427;#12392;#24605;#12358;#12301;#12392;#26399;#24453;#24863;#12434;#31034;#12375;#12383;#12290;#19977;#33777;#21830;#20107;#12364;#12452;#12458;#12531;#12398;#20449;#29992;#35036;#23436;#12398;#24441;#21106;#12434;#26524;#12383;#12377;#12398;#12391;#12399;#12289;#12392;#12356;#12358;#35211;#26041;#12395;#12388;#12356;#12390;#12289;#23713;#30000;#31038;#38263;#12399;#12300;#31572;#12360;#12427;#12395;#20516;#12375;#12394;#12356;#12301;#12392;#12375;#12289;#19968;#36468;#65288;#12356;#12387;#12375;#12421;#12358;#65289;#12375;#12383;#12290; #32080;#23130;5#24180;#30446;#12289;#22971;(32#27507;#65289;#12392;4#27507;#12398;#23064;#12398;3#20154;#26286;#12425;#12375;#12391;#12377;#12290; #26368;#36817;#22971;#12364;#22622;#12366;#36796;#12435;#12391;#12356;#12390;#12289;#12393;#12358;#12375;#12383;#12418;#12398;#12363;#12392;#24605;#12387;#12390;#12356;#12414;#12377;#12290;#29702;#30001;#12434;#32862;#12356;#12390;#12418;#12289;#22971;#12399;#31169;#12395;#35441;#12381;#12358;#12392;#12375;#12414;#12379;#12435;#12290; #24605;#12356;#24403;#12383;#12427;#29702;#30001;#12392;#12375;#12390;#12399;#12289;#22971;#12392;#31169;#12398;#20001;#35242;#12398;#38306;#20418;#12391;#12377;#12290;#29694;#22312;#12399;#12289;#31169;#12398;#20001;#35242;#12395;#23064;#12434;#38928;#12369;#12390;#12289;#24188;#31258;#22290;#12395;#36890;#12431;#12379;#12394;#12364;#12425;#12289;#20849;#20685;#12365;#12434;#12375;#12390;#12356;#12414;#12377;#12290;#22971;#12399;#27598;#26085;#12289;#23064;#12434;#20001;#35242;#23429;#12414;#12391;#36865;#36814;#12375;#12289;#12381;#12428;#12363;#12425;#20250;#31038;#12395;#34892;#12387;#12390;#12356;#12414;#12377;#12290;#31169;#12398;#20001;#35242;#12399;#12289;#23064;#12398;#24188;#31258;#22290;#12398;#20107;#12395;#12388;#12356;#12390;#12418;#31309;#26997;#30340;#12395;#25163;#20253;#12387;#12390;#12367;#12428;#12289;#22971;#12399;#21161;#12363;#12387;#12390;#12356;#12427;#12392;#24605;#12356;#12414;#12377;#12290;#12375;#12363;#12375;#12289;#22971;#12399;#31169;#12398;#20001;#35242;#12395;#23064;#12434;#38928;#12369;#12383;#20107;#12434;#24460;#24724;#12375;#12390;#12356;#12427;#12424;#12358;#12391;#12377;#12290; #22971;#12398;#20181;#20107;#24489;#24112;#24403;#21021;#12289;#22971;#12399;#23064;#12434;#20445;#32946;#22290;#12395;#38928;#12369;#12427;#12388;#12418;#12426;#12384;#12387;#12383;#12424;#12358;#12391;#12289; #23478;#24237;#25945;#24107; #12395;#12388;#12356;#12390;#12356;#12429;#12356;#12429;#36039;#26009;#35519;#12409;#12289;#24517;#35201;#26360;#39006;#12434;#38598;#12417;#12383;#12426;#12375;#12390;#12356;#12414;#12375;#12383;#12290;#31169;#12399;#12289;#33258;#20998;#12398;#20001;#35242;#12395;#30456;#35527;#12383;#12392;#12371;#12429;#12289;#20001;#35242;#12363;#12425;#12300;#20445;#32946;#22290;#12399;#12363;#12431;#12356;#12381;#12358;#12384;#12363;#12425;#12289;#12358;#12385;#12391;#38928;#12363;#12427;#12301;#12392;#12356;#12358;#25552;#26696;#12434;#12418;#12425;#12356;#12414;#12375;#12383;#12290;#33391;#12356;#35441;#12391;#12377;#12375;#12289;#12363;#12431;#12356;#12356;#23403;#12434;#35211;#12379;#12390;#12420;#12428;#12427;#12398;#12399;#35242;#23389;#34892;#12384;#12392;#24605;#12356;#12289;#22971;#12395;#25552;#26696;#12375;#12414;#12375;#12383;#12290;#22971;#12399;#12381;#12428;#12391;#12418;#12289;#20445;#32946;#22290;#12395;#34892;#12363;#12379;#12427;#12388;#12418;#12426;#12398;#12424;#12358;#12391;#12375;#12383;#12398;#12391;#12289;#31169;#12399;#22971;#12395;#12289;#36890;#22290;#21487;#33021;#12394;#31684;#22258;#12395;#12354;#12427;#20840;#12390;#12398;#24188;#31258;#22290;#12539;#20445;#32946;#22290;#12434;#12522;#12473;#12488;#12450;#12483;#12503;#12373;#12379;#12414;#12375;#12383;#12290;#12381;#12428;#12395;#12424;#12427;#12392;#12289;#20445;#32946;#22290;#12399;#36865;#36814;#12364;#12394;#12367;#12289;#32102;#39135;#12418;#12354;#12427;#12392;#12371;#12429;#12392;#12394;#12356;#12392;#12371;#12429;#12364;#12354;#12426;#12414;#12375;#12383;#12398;#12391;#12289;#22971;#12395;#12300;#26412;#24403;#12395;#20445;#32946;#22290;#12395;#38928;#12369;#12390;#12289;#27598;#26085;#36865;#36814;#12434;#12377;#12427;#33258;#20449;#12364;#12354;#12427;#12363;#65311;#12301;#12392;#32862;#12356;#12383;#12392;#12371;#12429;#12289;#22971;#12399;#12300;#12420;#12427;#12375;#12363;#12394;#12356;#12289;#32681;#29702;#12398;#20001;#35242;#12395;#36855;#24785;#12399;#12363;#12369;#12425;#12428;#12394;#12356;#12301;#12392;#35328;#12356;#12414;#12375;#12383;#12290;#31169;#12399;#12289;#22971;#12364;#27598;#26085;#36865;#36814;#12377;#12427;#12398;#12399;#12289;#21040;#24213;#28961;#29702;#12384;#12392;#24605;#12356;#12289;#12300;#12362;#21069;#12364;#12420;#12428;#12427;#12289;#12392;#35328;#12387;#12390;#12418;#12289;#26681;#25312;#12364;#12394;#12356;#12301;#12300;#12391;#12365;#12394;#12367;#12394;#12387;#12383;#12425;#12393;#12358;#12377;#12427;#12435;#12384;#12301;#12392;#35328;#12387;#12390;#12289;#20001;#35242;#12395;#38928;#12369;#12427;#20107;#12434;#20877;#24230;#25552;#26696;#12375;#12414;#12375;#12383;#12290;#22971;#12399;#12375;#12406;#12375;#12406;#25552;#26696;#12434;#21463;#12369;#20837;#12428;#12414;#12375;#12383;#12290; #33258;#20998;#12398;#35242;#12384;#12363;#12425;#38928;#12369;#12427;#12394;#12435;#12390;#32771;#12360;#38291;#36949;#12387;#12390;#12356;#12427;#12392;#24605;#12358;#12290;#12371;#12428;#12364;#22885;#12373;#12435;#12398;#35242;#12394;#12425;#20027;#12373;#12435;#12399;#12393;#12358;#32771;#12360;#12414;#12377;#12363;#65311;#38928;#12369;#12425;#12428;#12427;#12372;#20001;#35242;#12384;#12387;#12390;#12289;#26368;#21021;#12398;#12358;#12385;#12399;#12424;#12367;#12390;#12418;#12289;#12354;#12392;#12391;#12289;#22823;#22793;#12391;#12377;#12424;#12290;#23376;#20379;#12398;#38754;#20498;#12434;#35211;#12427;#12398;#12387;#12390;#24460;#24724;#12377;#12427;#12392;#24605;#12356;#12414;#12377;#12290;#31169;#12364;#35242;#12384;#12387;#12383;#12425;#12289;#12372;#20813;#12371;#12358;#12416;#12426;#12414;#12377;#12290;#20027;#12373;#12435;#12399;#12372;#20001;#35242;#12398;#27671;#25345;#12385;#12418;#12289;#22885;#12373;#12435;#12398;#27671;#25345;#12385;#12418;#29702;#35299;#12375;#12390;#12356;#12394;#12356;#12435;#12384;#12392;#24605;#12356;#12414;#12377;#12290;#38263;#12356;#30446;#12391;#35211;#12427;#12392;#32118;#23550;#12424;#12367;#12394;#12356;#12290;#33258;#20998;#12398;#23376;#20379;#12399;#33258;#20998;#12383;#12385;#12391;#38754;#20498;#35211;#12427;#12409;#12365;#12391;#12377;#12290;#20445;#32946;#22290;#12395;#20837;#12428;#12425;#12428;#12427;#12424;#12358;#12289;#12362;#20108;#20154;#12391;#21332;#21147;#12377;#12427;#12409;#12365;#12391;#12377;#12290; #22885;#27096;#12434;#22823;#20107;#12395;#12375;#12394;#12356;#20856;#22411;#30340;#12394;#22827;#12391;#12399;#65311;#31169;#12399;#23064;#12434;#22823;#22793;#12384;#12369;#12393;#20445;#32946;#22290;#12395;#36865;#36814;#12375;#12390;#12501;#12523;#12391;#20685;#12356;#12390;#12414;#12377;#12290;#22885;#27096;#12399;#26086;#37027;#12373;#12435;#12398;#38996;#12434;#31435;#12390;#12427;#12383;#12417;#12395;#24188;#31258;#22290;#20837;#12428;#12383;#12398;#12395;#20309;#12418;#20998;#12363;#12387;#12390;#12394;#12356;#12392;#12399;#65311;#33258;#20998;#12398;#35242;#12391;#12394;#12356;#12398;#12395;#30171;#12356;#12362;#12418;#12356;#12391;#34880;#12434;#20998;#12369;#12383;#23064;#12373;#12435;#12434;#32681;#29702;#12398;#20001;#35242;#12395;#38928;#12369;#12427;#12398;#12399;#36763;#12356;#20107;#12391;#12377;#12290;#26089;#12367;#20445;#32946;#22290;#12415;#12388;#12369;#12390;#38928;#12369;#12427;#12363;#22885;#27096;#12434;#23554;#26989;#20027;#23142;#12395;#12375;#12390;#12354;#12370;#12390;#12367;#12384;#12373;#12356;#12290;#12391;#12394;#12356;#12392;…#12372;#33258;#36523;#12364;#30149;#27671;#12420;#12372;#20001;#35242;#12364;#30149;#27671;#12420;#12425;#12394;#12387;#12390;#12418;#22885;#27096;#12399;#20171;#35703;#12420;#30475;#30149;#12418;#12375;#12394;#12356;#12391;#38626;#23130;#12392;#12394;#12426;#12414;#12377;#12424;#12290;#22899;#12434;#29976;#12367;#35211;#12427;#12392;#19968;#30058;#36763;#12356;#26178;#12395;#12375;#12387;#12410;#36820;#12375;#12364;#12365;#12414;#12377;#12424;#12290;#22823;#12356;#12394;#12427;#30097;#21839;#12394;#12398;#12391;#12377;#12364;#12290;#12418;#12392;#12418;#12392;#12300;#27598;#26085;#36865;#36814;#12377;#12427;#33258;#20449;#12364;#12354;#12427;#12363;#65311;#12301;#12392;#21839;#12356;#35440;#12417;#12390;#20001;#35242;#23429;#12395;#38928;#12369;#12427;#12371;#12392;#12395;#12375;#12383;#12399;#12378;#12394;#12398;#12395;#12289;#32080;#23616;#22885;#12373;#12435;#12364;#36865;#36814;#12375;#12390;#12356;#12427;#12435;#12391;#12377;#12363;#65311;#20309;#12363;#35441;#12364;#36949;#12358;#27671;#12364;#12290;#21516;#12376;#12300;#32681;#29702;#12398;#20001;#35242;#12301;#12392;#35328;#12387;#12390;#12418;#12289;#22827;#12363;#12425;#35211;#12383;#22971;#12398;#35242;#12399;#12289;#12300;#12520;#12513;#12395;#12420;#12387;#12383;#23064;#12398;#23478;#12395;#20116;#26376;#34821;#12356;#12371;#12392;#35328;#12431;#12394;#12356;#12301;#20670;#21521;#12391;#12377;#12364;#12289;#22971;#12363;#12425;#35211;#12383;#22827;#12398;#35242;#12399;#12300;#12520;#12513;#12395;#26469;#12398;#12384;#12363;#12425;#12454;#12481;#12398;#23478;#12398;#19968;#21729;#12384;#12301;#12392;#24605;#12358;#12379;#12356;#12363;#12289;#22827;#12398;#23478;#12395;#24178;#28169;#12375;#12364;#12385;#12391;#12289;#22971;#12395;#12392;#12387;#12390;#20184;#12365;#21512;#12356;#12395;#12367;#12356;#30456;#25163;#12391;#12377;#12290;#23376;#20379;#12434;#12300;#38928;#12363;#12387;#12390;#12418;#12425;#12387;#12383;#12301;#12425;#31435;#22580;#30340;#12395;#12399;#26356;#12395;#24369;#12367;#12394;#12426;#12414;#12377;#12290;#12300;#20170;#26085;#12399;#12510;#12510;#12364;#23517;#22346;#12375;#12383;#12398;#12301;#12300;#12497;#12497;#12392;#12510;#12510;#12364;#12369;#12435;#12363;#12375;#12383;#12301;#12392;#12363;#12300;#32681;#29702;#12398;#20001;#35242;#12395;#32862;#12363;#12379;#12383;#12367;#12394;#12356;#35441;#12301;#12364;#31570;#25244;#12369;#12395;#12394;#12387;#12390;#12375;#12414;#12356;#12414;#12377;#12290;#12381;#12375;#12390;#12381;#12428;#12395;#22522;#12389;#12356;#12390;#12289;#12300;#36542;#12364;#12394;#12387;#12390;#12394;#12356;#12301;#12300;#12418;#12387;#12392;#20778;#12375;#12367;#12375;#12390;#12420;#12428;#12301;#12300;#29976;#12377;#12366;#12427;#12301;#12392;#65288;#24746;#27671;#12399;#12394;#12356;#12364;#12289;#12481;#12463;#12481;#12463;#12377;#12427;#65289;#23567;#35328;#12364;#26469;#12414;#12377;#12290;#38928;#12363;#12387;#12390;#12418;#12425;#12387;#12390;#12356;#12427;#24369;#12356;#31435;#22580;#19978;#32862;#12363;#12374;#12427;#12434;#24471;#12414;#12379;#12435;#12364;#12289;#12481;#12463;#12481;#12463;#12420;#12425;#12428;#12427;#12398;#12399;#36763;#12356;#12418;#12435;#12391;#12377;#12290;#12418;#12358;#23569;#12375;#32771;#12360;#12390;#25552;#26696;#12373;#12428;#12428;#12400;#33391;#12363;#12387;#12383;#12391;#12377;#12397;#12290;#12392;#12371;#12429;#12391;#12289;#22885;#12373;#12435;#12364;#20685;#12367;#29702;#30001;#12420;#32076;#32239;#12434;#25945;#12360;#12390;#12367;#12428;#12414;#12379;#12435;#12363;#65311;#12381;#12428;#12418;#12486;#12524;#12510;#12540;#12465;#12486;#12451;#12531;#12464; #12354;#12427;#12363;#12418;#30693;#12428;#12414;#12379;#12435;#12290;#20309;#25925;#20445;#32946;#22290;#12364;#21487;#21696;#24819;#12394;#12398;#12363;#29702;#30001;#12434;#31777;#28500;#12395;#25945;#12360;#12390;#19979;#12373;#12356;#12290;#31169;#33258;#36523;#20445;#32946;#22290;#12420;#23398;#31461;#20445;#32946;#12395;#12362;#19990;#35441;#12395;#12394;#12426;#12414;#12375;#12383;#12290;#31169;#12418;#21487;#21696;#24819;#12391;#12377;#12363;#65311;#20107;#24773;#12364;#12354;#12426;#24687;#23376;#12398;#24188;#31258;#22290;#12395;#19968;#24180;#31243;#20184;#12365;#28155;#12356;#12434;#12375;#12414;#12375;#12383;#12290;#12381;#12398;#38555;#12362;#20181;#20107;#12434;#12375;#12390;#12356;#12427;#12510;#12510;#12395;#20195;#12431;#12426;#12362;#31062;#27597;#27096;#12364;#24188;#31258;#22290;#34892;#20107;#12395;#21442;#21152;#12375;#12390;#12356;#12427;#12362;#23330;#12373;#12435;#12364;#12356;#12414;#12375;#12383;#12290;#12415;#12435;#12394;#12510;#12510;#12394;#12398;#12395;#31169;#12399;#12362;#12400;#12354;#12385;#12419;#12435;#12539;#12539;#12415;#12383;#12356;#12394;#31354;#27671;#12364;#12496;#12471;#12496;#12471;#24863;#12376;#12425;#12428;#12414;#12375;#12383;#12424;#12290;#12381;#12435;#12394;#23376;#12399;#21487;#21696;#24819;#65311;#24184;#12379;#65311;#23569;#12394;#12367;#12392;#12418;#20445;#32946;#22290;#12394;#12425;#26465;#20214;#12399;#30342;#19968;#32210;#12391;#12377;#12397;#12290;#36865;#36814;#12420;#12362;#24321;#24403;#12394;#12435;#12390;#12488;#12500;#20027;#12373;#12435;#12395;#12418;#20986;#26469;#12414;#12377;#12289;#12356;#12360;#12289;#12375;#12394;#12367;#12390;#12399;#65281;#35242;#23389;#34892;#12399;#33391;#12356;#20107;#12391;#12377;#12364;#12289;#33258;#20998;#12391;#12375;#12414;#12375;#12423;#12358;#12290;#23376;#12393;#12418;#12434;#35242;#23389;#34892;#12398;#36947;#20855;#12395;#12394;#12373;#12356;#12414;#12379;#12435;#12424;#12358;#12395;#12290;#26159;#38750;#12392;#12418;#36074;#21839;#12395;#12362;#31572;#12360;#39000;#12356;#12414;#12377;#12290;#12372;#20001;#35242;#12398;#24847;#35211;#12395;#36059;#21516;#12394;#12373;#12387;#12383;#12398;#12391;#12377;#12363;#12425;#12488;#12500;#20027;#12373;#12435;#12418;#12381;#12358;#12362;#12418;#12387;#12390;#12427;#12435;#12391;#12377;#12424;#12397;#65281;#23376;#20379;#12434;#20351;#12387;#12390;#35242;#23389;#34892;#65286;#33258;#20998;#12364;#12425;#12367;#12385;#12435;#65311;#65311; #65300;#65301;#27507; 2008#24180;12#26376;30#26085; 18:24 #12372;#33258;#20998;#12392;#12372;#20001;#35242;#12398;#12513;#12522;#12483;#12488;#12434;#26368;#20778;#20808;#12375;#12383;#32080;#26524;#12391;#12377;#12424;#12290;#12372;#33258;#20998;#12399;#23376;#32946;#12390;#12391;#33510;#21172;#12377;#12427;#12371;#12392;#12418;#12394;#12367;#12289;#35242;#12395;#12418;#12356;#12356;#38996;#12418;#12391;#12365;#12414;#12377;#12418;#12398;#12397;#65374;#21161;#12363;#12387;#12390;#12356;#12427;#12398;#12399;#12354;#12394;#12383;#12391;#12289;#20840;#12390;#12398;#36000;#25285;#12399;#22885;#27096;#12364;#12362;#12387;#12390;#12414;#12377;#12290;#12371;#12428;#12289;#20840;#37096;#22885;#27096;#12364;#12394;#12373;#12387;#12390;#12427;#12398;#12391;#12377;#12424;#12397;#65311;#12354;#12394;#12383;#12399;#29238;#12392;#12375;#12390;#22827;#12392;#12375;#12390;#20309;#12434;#12375;#12390;#12356;#12425;#12387;#12375;#12419;#12356;#12414;#12377;#12363;#65311;#12381;#12375;#12390;#12289;#12418;#12358;#19968;#12388;#12290;#35211;#33853;#12392;#12375;#12364;#12385;#12391;#12377;#12364;#12289;#22885;#27096;#12399;#27597;#35242;#12392;#12375;#12390;#12289;#20027;#20307;#30340;#12395;#12362;#23376;#27096;#12395;#38306;#12431;#12427;#20107;#12364;#12391;#12365;#12394;#12356;#29366;#27841;#12395;#38501;#12387;#12390;#12427;#21487;#33021;#24615;#12364;#12354;#12427;#12392;#24605;#12431;#12428;#12414;#12377;#12290;#12392;#12404;#20027;#12373;#12435;#12398;#12372;#20001;#35242;#12364;#22290;#12395;#31309;#26997;#30340;#12392;#12377;#12428;#12400;#12289;#22885;#27096;#12398;#35242;#12392;#12375;#12390;#12398;#12362;#31435;#22580;#12399;#12393;#12358;#12394;#12387;#12390;#12356;#12427;#12398;#12391;#12375;#12423;#12358;#12363;#12290;#12414;#12383;#12289;#26222;#27573;#12398;#22290;#12363;#12425;#24112;#12387;#12383;#24460;#12398;#29983;#27963;#12399;#12289;#27597;#35242;#12398;#24847;#21521;#12364;#35469;#12417;#12425;#12428;#12383;#12418;#12398;#12392;#12394;#12387;#12390;#12356;#12427;#12398;#12391;#12375;#12423;#12358;#12363;#12290;#12362;#23376;#27096;#12364;#29976;#12420;#12363;#12373;#12428;#25918;#38988;#12392;#12356;#12358;#20107;#12399;#12354;#12426;#12414;#12379;#12435;#12363;#12392;#12404;#20027;#27096;#12289;#20197;#19978;#12398;#20107;#12289;#12362;#31572;#19979;#12373;#12356;#12414;#12379;#12290;#12390;#12356;#12358;#12363;#12289;#31169;#12384;#12387;#12383;#12425;#12289;#12381;#12398;#29366;#27841;#36763;#12356;#12424;#65311;#33510;#21172;#12375;#12383;#12387;#12390;#33258;#20998;#12398;#23376;#20379;#12399;#33258;#20998;#36948;#12391;#32946;#12390;#12383;#12356;#12398;#12395;#12289;#33258;#20998;#12398;#22827;#12364;#12289;#33258;#20998;#12399;#20309;#12418;#12375;#12394;#12356;#30330;#35328;#12434;#20553;#12381;#12358;#12395;#12375;#12383;#19978;#12391;#12289;#33258;#20998;#12363;#12425;#23376;#32946;#12390;#12398;#20027;#20307;#24615;#12434;#21462;#12426;#19978;#12370;#12427;#12435;#12391;#12377;#12418;#12398;#12290;#20309;#12391;#12381;#12435;#12394;#36861;#12356;#35440;#12417;#12427;#12424;#12358;#12394;#35328;#12356;#26041;#12377;#12435;#12398;#65311; #21476;#31859;#12400;#12400; 2008#24180;12#26376;30#26085; 18:36 #12356;#12420;#12371;#12428;#12289;#21336;#12394;#12427;#20445;#32946;#22290;#12398;#21839;#38988;#12376;#12419;#12394;#12356;#12391;#12377;#12424;#12415;#12394;#12373;#12414;#12290; >#12300;#12362;#21069;#12364;#12420;#12428;#12427;#12289;#12392;#35328;#12387;#12390;#12418;#12289;#26681;#25312;#12364;#12394;#12356;#12301;#12300;#12391;#12365;#12394;#12367;#12394;#12387;#12383;#12425;#12393;#12358;#12377;#12427;#12435;#12384;#12301;#20309;#12391;#12371;#12435;#12394;#36861;#12356;#35440;#12417;#12427;#35328;#12356;#26041;#12377;#12427;#12398;#65311; >#29702;#30001;#12434;#32862;#12356;#12390;#12418;#12289;#22971;#12399;#31169;#12395;#35441;#12381;#12358;#12392;#12375;#12414;#12379;#12435;#12290;#22971;#12364;#33258;#20998;#12395;#23550;#12375;#12390;#33806;#32302;#12375;#12390;#12356;#12427;#12387;#12390;#12356;#12358;#12371;#12392;#12434;#12418;#12387;#12392;#22823;#12365;#12394;#21839;#38988;#12392;#12375;#12390;#12392;#12425;#12360;#12383;#12411;#12358;#12364;#12356;#12356;#12490;#12522;#12397;#12290;#26222;#27573;#12363;#12425;#12488;#12500;#20027;#12373;#12435;#12300;#20474;#12399;#27491;#12375;#12356;#12290;#23233;#12399;#25945;#32946;#12375;#12390;#12420;#12435;#12424;#12301;#12387;#12390;#12356;#12358;#24907;#24230;#12394;#12435;#12376;#12419;#12394;#12356;#65311; >#33391;#12356;#35441;#12391;#12377;#12375;#12289;#12363;#12431;#12356;#12356;#23403;#12434;#35211;#12379;#12390;#12420;#12428;#12427;#12398;#12399;#35242;#23389;#34892;#12384;#12392;#24605;#12356;#12539;#12539;#12539;#12356;#12427;#12435;#12384;#12371;#12358;#12356;#12358;#12300;#35242;#23389;#34892;#20860;#12397;#12390;#12391;#12365;#12427;#12363;#12425;#33391;#12356;#35441;#12301;#12387;#12390;#12356;#12358;#20154;#12290;#23455;#38555;#12398;#32946;#20816;#12398;#35441;#12392;#12363;#12289;#20363;#12360;#12400;#12371;#12398;#22823;#25163;#23567;#30010;#12398;#32946;#20816;#12467;#12540;#12490;#12540;#12392;#12363;#35501;#12435;#12384;#12371;#12392;#12354;#12427;#12435;#12384;#12429;#12358;#12363;#12290;#12300;#19990;#20195;#12391;#12398;#32946;#20816;#26041;#27861;#12398;#23550;#31435;#12301;#12392;#12363;#12300;#12472;#12517;#12540;#12473;#12434;#19982;#12360;#12414;#12367;#12427;#31062;#29238;#27597;#12301;#12392;#12363;#12300;#26368;#21021;#12399;#12424;#12363;#12387;#12383;#12364;#12289;#12420;#12399;#12426;#32769;#12356;#12383;#36523;#12395;#32946;#20816;#12399;#36763;#12356;#12301;#12392;#12363;#12289;#12369;#12387;#12371;#12358;#12510;#12452;#12490;#12473;#38754;#12418;#12354;#12427;#12435;#12391;#12377;#12369;#12393;#12290;#12354;#12392;#12373;#12289;#22971;#12384;#12429;#12358;#12364;#35504;#12384;#12429;#12358;#12364;#12300;#12362;#21069;#12301;#12387;#12390;#35328;#12358;#12398;#12387;#12390;#12289;#12354;#12414;#12426;#12356;#12356;#34920;#29694;#12376;#12419;#12394;#12356;#12424;#12397;#12290;#12418;#12358;#23569;#12375;#12289;#33258;#20998;#12364;#22885;#27096;#12395;#12393;#12358;#12356;#12358;#24907;#24230;#12434;#21462;#12387;#12390;#12356;#12427;#12363;#12289;#12393;#12358;#24605;#12387;#12390;#12365;#12383;#12363;#12405;#12426;#12363;#12360;#12387;#12383;#12411;#12358;#12364;#12356;#12356;#12424;#12290; #23064;#12373;#12435;#12398;#23376;#32946;#12390;#12391;#12289;#12354;#12394;#12383;#12399;#20309;#12434;#12375;#12390;#12356;#12427;#12398;#65311;#12418;#12375;#12363;#12375;#12390;#12458;#12524;#12395;#12399;#20181;#20107;#12364;…#65281;#12387;#12390;#12516;#12484;#12391;#12377;#12363;#65311;#29694;#20195;#12391;#12399;#20849;#31292;#12366;#22914;#20309;#12395;#38306;#12431;#12425;#12378;#12289;#22827;#12392;#22971;#12392;#21332;#21147;#12375;#12289;#12393;#12435;#12394;#20998;#37326;#12391;#12418;#23376;#32946;#12390;#12395;#21442;#21152;#12377;#12427;#12435;#12391;#12377;#12424;#12290;#36938;#12435;#12384;#12426;#12289;#12362;#39080;#21570;#12395;#20837;#12428;#12383;#12426;#12377;#12428;#12400;#12356;#12356;#12387;#12390;#12418;#12435;#12376;#12419;#12394;#12356;#12391;#12377;#12290;#12375;#12363;#12418;#12289;#22971;#12364;#20685;#12367;#12387;#12390;#12356;#12387;#12383;#12435;#12384;#12363;#12425;#12289;#23376;#32946;#12390;#12392;#20181;#20107;#12434;#20001;#31435;#12377;#12427;#12398;#12399;#22971;#12398;#36012;#20219;#12384;#12289;#12394;#12393;#12392;#35328;#12431;#12394;#12356;#12391;#19979;#12373;#12356;#12424;#12290;#23376;#32946;#12390;#12364;#22899;#12384;#12369;#12398;#20181;#20107;#12392;#12399;#24605;#12431;#12394;#12356;#12391;#19979;#12373;#12356;#12397;#12290;#12375;#12363;#12418;#12289;#22622;#12366;#36796;#12435;#12391;#12356;#12427;#12398;#12364;#20998;#12363;#12387;#12390;#12427;#12398;#12394;#12425;#12289;#12377;#12368;#12395;#29702;#30001;#12434;#32862;#12365;#20986;#12375;#12390;#21407;#22240;#35299;#28040;#12395;#21162;#12417;#12383;#12425;#12356;#12356;#12398;#12395;…#12290;#12488;#12500;#31435;#12390;#12375;#12390;#12427;#20313;#35029;#12394;#12356;#12391;#12377;#12424;#12290;#12375;#12387;#12363;#12426;#12375;#12390;#19979;#12373;#12356;#12394;#65281; #12394;#12380;#12289;#22885;#27096;#12399;#12300;#32681;#29702;#12398;#20001;#35242;#12395;#38928;#12369;#12383;#12371;#12392;#12434;#24460;#24724;#12301;#12375;#12390;#12356;#12427;#12398;#12391;#12377;#12363;#65311;#12371;#12371;#12364;#20840;#12390;#12384;#12392;#24605;#12358;#12398;#12391;#12377;#12364;…#12290;#33258;#20998;#12398;#32771;#12360;#12392;#36949;#12358;#39080;#12395;#23376;#20379;#12434;#29976;#12420;#12363;#12373;#12428;#12390;#12356;#12427;#12290;#36000;#12356;#30446;#12364;#12391;#12365;#12390;#12375;#12414;#12387;#12383;#12290;#24120;#12395;#24341;#12369;#30446;#12434;#24863;#12376;#12390;#27671;#12434;#36963;#12358;#12290;#27598;#26085;#32681;#29702;#12398;#20001;#35242;#12395;#12362;#19990;#35441;#12395;#12394;#12427;#12398;#12399;#32784;#12360;#12425;#12428;#12394;#12356;#12290;#33258;#20998;#12398;#35242;#12394;#12425;#27671;#12434;#36963;#12431;#12394;#12367;#12390;#35328;#12356;#12383;#12356;#12371;#12392;#12418;#65288;#29976;#12420;#12363;#12373;#12394;#12356;#12391;#31561;#65289;#35328;#12360;#12427;#12391;#12375;#12423;#12358;#12369;#12393;#12289;#32681;#29702;#12398;#20001;#35242;#12392;#12394;#12427;#12392;#12420;#12399;#12426;#33394;#12293;#27671;#12434;#36963;#12387;#12390;#22823;#22793;#12384;#12392;#24605;#12356;#12414;#12377;#12290;#29702;#30001;#12434;#35441;#12375;#12390;#12367;#12428;#12394;#12356;#12392;#12398;#12371;#12392;#12391;#12377;#12364;#12289;#12414;#12378;#12371;#12398;#20214;#12395;#12388;#12356;#12390;#12289;#12394;#12380;#24460;#24724;#12375;#12390;#12356;#12427;#12398;#12363;#12434;#35338;#12356;#12390;#12289;#35441;#12375;#21512;#12387;#12383;#12425;#12356;#12363;#12364;#12391;#12375;#12423;#12358;#12363;#65311;#21512;#29702;#30340;#12395;#12400;#12363;#12426;#32771;#12360;#12394;#12356;#12391;#19979;#12373;#12356;#12397;#12289;#22885;#12373;#12435;#12399;#29983;#12365;#12383;#20154;#38291;#12391;#12377;#12363;#12425;#24863;#24773;#12364;#12354;#12427;#12398;#12391;#12377;#12424;#12290;#28316;#12417;#36796;#12416;#12479;#12452;#12503;#12384;#12392;#12289;#12356;#12365;#12394;#12426;#29190;#30330;#12375;#12390;#38626;#23130;#12392;#12363;#35328;#12356;#20986;#12375;#12363;#12397;#12414;#12379;#12435;#12363;#12425;#12289;#26089;#12356;#12358;#12385;#12395;#35441;#12375;#21512;#12358;#12371;#12392;#12364;#24517;#35201;#12384;#12392;#24605;#12356;#12414;#12377;#12290;#12394;#12435;#12391;#20445;#32946;#22290;#12364;#12363;#12431;#12356;#12381;#12358;#12394;#12398;#65311;#12358;#12385;#12398;#23064;#12418;#20445;#32946;#22290;#12391;#12377;#12354;#12394;#12383;#12398;#28961;#30693;#12289;#35242;#23389;#34892;#12384;#12392;#35328;#12358;#33258;#24049;#28288;#36275;#12289;#38750;#21332;#21147;#30340;#12364;#20170;#12398;#20107;#24907;#12434;#25307;#12356;#12390;#12356;#12427;#12435;#12376;#12419;#12394;#12356;#12391;#12377;#12363;#65311;#32681;#29702;#12398;#20001;#35242;#12364;#23376;#20379;#12395;#21561;#12365;#36796;#12435;#12391;#12356;#12427;#12371;#12392;#12399;#12354;#12426;#12414;#12379;#12435;#12363;#65311;#20108;#20154;#12398;#23376;#20379;#12394;#12435;#12391;#12377;#12363;#12425;#23376;#32946;#12390;#12395;#21442;#21152;#12377;#12427;#12409;#12365;#12391;#12377;#12290; #12381;#12428;#12434;#28961;#35222;#12375;#12390;#12372;#12426;#25276;#12375;#12375;#12383;#12289;#24403;#28982;#12398;#32080;#26524;#12391;#12375;#12423;#12358;#12290;#12488;#12500;#20027;#12373;#12435;#12395;#12392;#12387;#12390;#12399;#23455;#23478;#12391;#12354;#12387;#12390;#12418;#12289;#22885;#27096;#12395;#12392;#12387;#12390;#12399;#32681;#29702;#12398;#38306;#20418;#12391;#12377;#12290;#35201;#12377;#12427;#12395;#24314;#21069;#12398;#38306;#20418;#12391;#12354;#12426;#12289;#26412;#24403;#12398;#23455;#23478;#12398;#12424;#12358;#12395;#24515;#35377;#12379;#12427;#38306;#20418;#12391;#12399;#12354;#12426;#12414;#12379;#12435;#12290;#12381;#12435;#12394;#30456;#25163;#12395;#23376;#20379;#12434;#38928;#12369;#12390;#12289;#12473;#12488;#12524;#12473;#12434;#24863;#12376;#12394;#12356;#22899;#24615;#12399;#22810;#12367;#12354;#12426;#12414;#12379;#12435;#12290;#29694;#12395;#22885;#27096;#12418;#23244;#12364;#12387;#12390;#12356;#12383;#12398;#12391;#12377;#12424;#12397;#12290;#36865;#36814;#12364;#24515;#37197;#12394;#12425;#33258;#20998;#12364;#36865;#12428;#12400;#12356;#12356;#12398;#12395;#12289;#12381;#12428;#12399;#12394;#12375;#12290;#12375;#12363;#12418;#32080;#23616;#22885;#27096;#12364;#36865;#36814;#12375;#12390;#12427;#12290;
he he caponca bu site şimdi gelip yok çince yok taylandca diye düzeltme beaaaaaa...

siteyi senin yaptığına dair bi kanıt göremedim.

dznlm...  : site dil kodunu desteklemiyor girip bakın işte verdiği ref. adresine yaaaaafffffffff   :)

Son Düzenleme: physfg ~ 02 Şubat 2009 17:55
_cypher_
02-02-2009, 20:06   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,389 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

bayıldım bu siteye aynısından istiom Kahkaha http://www.planetburgut.net/

Kapalı Hesap (76993)
02-02-2009, 22:10   |  #5  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,382 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

Allah okuyacak olanlara sabır versin , T.C Anayasası gibi mübarek.