Ücretsiz kurs kayıtları açılmış durumdadır

webmasteryolcu
06-09-2012, 07:45   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 1
66 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2010

ücretsiz kurs
Ülkemizde eğitim ve öğretime verilen değer her geçen gün hızla  artmaktadır. Özellikle son 15 yılda yapılan çalışmalar ile eğitim sadece  okullarla sınırlı kalmayıp okul sonrası yetenek ve meslek edindirme  uygulamaları hız kazanmıştır. Özellikle ön plana çıkan ücretsiz kurslar  imkanları tüm bireyler tarafında ilgiyle karşılanmakta ve takip  edilmektedir. Bu alanda faaliyet gösteren kurslar sadece kamu kurumları  ile sınırlı kalmayıp özel ve belediyelerin imkanları dahilinde hızla  gelişmektedir. Örnek vermek gerekirse ismek 1996 yılında başlamış olduğu  meslek edindirme projesinde şuan milyonlarca bireyin ücretsiz kurs almasını sağlamıştır.
Sitesinin başlıca amacı ülke genelinde bu il,  ilçe hatta belediye, köy ve kasabalarda dahil olmak üzere sizlere en  yakın ücretsiz kurs veren yerleri derleyerek branşları, eğitim kalitesi  ve sertifika durumuna göre tavsiyelerde bulunmak olacaktır. ücretsiz kurs  imkanı sağlayan ve bunu türkiye geneline yaymış olan iki farklı kurum  bulunmaktadır.  Kısa adı HEM olan (Halk Eğitim Merkezleri) ve bir diğer  önemli kurum olan işkur Ülkemizin çok önemli bir kurumu olup işçi ve  işveren arasında köpü vazifesi görmektedir. İşkur sadece iş bulmakla  kalmayıp daha nitelikle görevlerde yer alması için bireylere teknik  düzeyde ücretsiz kurslar vermektedir. İsmek, Komek, Asmek, Kaymek,  Belmek, Osmek, Vs yandaki listede yer alan ücretsiz kurs gibi onlarca  eğitim merkezi bulunmaktadır. Amacımız bu ücretsiz ve milli eğitim  bakanlığı onaylı sertifika veren kursları herkesin yakından tanıması ve  kullanmasından yanadır.

ücretsiz kurs veren kurumları tanıyalım
Bu sayfada sadece özet olarak tanıtım yapılacak olup ücretsiz kurslar  için açılacak olan kategorilerde ücretsiz kurs veren kurumlar, ücretsiz  kurs kayıtları, ücretsiz kursların başlangıç ve bitiş tarihleri  detaylıca aktarılacak olup ayrıca konu altında yer alan soru ve yorum  kısmından kafanıza takılanı iletebileceksiniz.

Halk Eğitim Merkezleri

Milli eğitim müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren halk eğitim merkezi  adındanda anlaşılacağı üzere halkın eğitilmesi meslek edindirilmesi ve  yeni yetenek kazandırılması eskiden oldukça pasif olan halk eğitim  merkezleri son yıllarda adeta avrupa standartlarında branşlar ve eğitim  vermeye başlamıştır. Gençliğimde hatırladığım halk eğitim merkezleri  bayanlar için işleme dikiş nakış kursundan ibaretti şimdi ise teknik ve  ticari ekipmanlardan yönetici düzeyine kadar yüzlerce branşta kurslar  sizi bekliyor.

İşkur Kursları
Çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına bağlı olarak hizmet veren işkur  ilk etapta işcilerimizin işci arayan işletmelere yerleştirme yani kısaca  iş bulma kurumu olarak başlamış olup eskilerde pek parlak geçmişi  olmayan kapı önlerinde iş bulmak için kuyrukların oluştuğu kurumlar  olarak hatırlanmaktadır. şimdi ise iş ihtiyacı olan birey özel randevu  alarak kurumdan özel görevlendirelen danışmanla bireye en uygun poisyona  yerleştirilmektedir. Bu kapsamda sadece işe yerleştirmekle kalmayan  işkur çalışanlara yeni meslekler, yeni yetenekler ve alanında uzmanlık  kazandırmak için türkiye genelinde eğitim öğretim imkanı sunmaktadır.  İşkur kursları öylesine başarılıki kursiyerlere aylık maaş bile  vermektedir. Bu konu hakkında detayları size en yakın işkur şubesinden  öğrenmelisiniz.

İsmek kursları

Türkiyenin en kalabalık ili olan istanbul ve istanbullu için  kaçırılmayacak bir fırsat olan ismek istanbul büyükşehir belediyesi  mslek edindirme kursları olarak 1996 yılında kurulmuştur. Geçen zaman  içerisinde milyonlarca kursiyere eğitim veren 200′ün üzerinde branş ve  238 eğitim merkezi ile dünya standartlarında eğitim imkanını istanbulda  yaşayan bireyler için sunmaktadır. Yukarda yer alan kurs detaylarını  sitemizde detaylıca yer vereceğiz.

Kaynak: https://www.yayginegitim.net/

Son Düzenleme: webmasteryolcu ~ 26 Ağustos 2023 12:45 Neden: