Ücretsiz Reklam Hizmeti BenimReklam.com

arkaplanda
14-12-2008, 00:13   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

Arkadaşlar şimdiye kadar Türkiyede bundan daha kaliteli bir reklam sitesi yapılmadı.
Özellikleri saymakla bitmez buna karşın basitliği, anlaşılabilirlği ile tüm rakiplerinden bir adım ötede.
Ve adaletli (evet bu özellik Tr reklam değişimi sistemlerinde olmayan bir şey.) Yani bir reklam yayınlarsanız bir reklam hakkı kazanırısnız.
Kısa bir süre için üye olan herkese 200 Reklam hediye.
Bu fırsatı kaçırmayın...

WWW.benimreklam.com

1) Sitenizden gösterdiğiniz reklam sayısı kadar reklam gösterim hakkı kazanırsınız. Sitemden nasıl reklam göstereceğim diyorsanız tıklayın...

2) Sitenizden gösterdiğiniz reklamlardan birine tıklayarak reklama giden ziyaretçi size 3 reklam gösterim hakkı kazandırır. Fakat aynı kullanıcı aynı reklama bir daha tıklarsa bu size kazanç sağlamaz. Bu hileyi engellemeye yönelik bir yöntemdir.

-Örneğin sitenizi bir günde 10 farklı kişi ziyaret ettiyse herbirine yaklaşık 5 reklam gösterileceği için 50 reklam gösterim hakkı kazanırsınız. Bunun yanında bu 10 kişiden 2 si, 2 şer reklama tıkladı ise bu size (3x2)+(3x2)=12 reklam gösterim hakkı daha kazandırır. Yani toplamda 50+12=62 reklam gösterim hakkı elde etmiş olursunuz.

3) Sitenize giren bir ziyaretçiye o gün boyunca aynı reklamlar gösterilir. Bir sonraki gün ise reklamlar değiştirilip, farklı reklamlar gösterilir. Hileli reklam kazanmayı engellemeye yönelik bir amaçtır.

4) Sitenize giren her ziyaretçiye gün boyunca gösterilecek reklamlar her birine farklı olarak seçilerek gösterilir. Böylece tüm üye siteler adil koşullarda reklam yapmış olur.

5) BenimReklam.com da haksız yere reklam gösterimi kazanılamaz, hakkınızla kazandığınız reklam gösterimleri de boş yere harcanamaz.

6) Reklam Analizleriniz kısmından, Analizlerinizi takip edebilirsiniz. Böylece kullanıcıların en çok hangi saatlerde, en çok hangi sitelerden reklamlarınıza girdiğini görebilir, buna göre optimizasyonlar gerçekleştirebilirsiniz..