[ÜCRETSİZ] Steam Cüzdan, Sinema Bileti vs. Almak

barany341
25-06-2016, 12:55   |  #1  
barany341 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2016

Merhaba arkadaşlar sizlere ücretsiz bir şekilde konuda bahsettiğim fırsatlardan yararlanma yolunu göstereceğim. Tabii ki direk alamıyoruz ancak birazcık uğraş ile çok kolay.  Sizlere elimden geldiğince kolay bir şekilde anlatacağım.
Öncelikle gereken uygulama RingWin. Play Store'dan indirebilirsiniz. 

Uygulamayı indiriyoruz.  Sizden telefon numarası vs. istiyor, onları girdikten sonra ana ekrana gelelim.
Bu ekrana geldiğimizde üst tarafta "BANA ÖZEL" adlı bir sekme bulunacak. Oradan davet kodu girelim. Davet kodu girmek için Facebook hesabınızla giriş yapmanızı isteyecek önce yapın. Ardından tekrar oraya gelin ve şu kodu yazın"87ATTFHV" Bu benim davet kodum. Eğer size yardımcı oluyorsam kodumu girmeniz beni memnun eder. Kodu girince 1000 kadar puan daha kazanıyorsunuz. 

Başka nasıl puan kazanacaksınız? Arkadaşlarınızı her davet ettiğinizde 1000 puan kazanıyorsunuz. Bu bana inanılmaz bir sistem gibi geldi. Çok kolay yani... Bundan sonra "OYNA KAZAN" sekmesine gelin. Burada kazı kazan bulunuyor. Arkadaşım 50 puanlık kazı kazana girip 200 puan çıkarıp kar ediyor sonra çekilişe katılıyordu.

Ama başlıkta belirttiğim şeyleri almak için "HEMEN AL" sekmesine gelin. Mevcut şeylerin puanları orada yazıyor. Evet arkadaşlar üçüncü puan toplama yöntemine gelelim:

"KEŞFET" sekmesine gelin. Reklam izleyip, uygulama indirip puan kazanabiliyorsunuz. Aşağıda yeni uygulama keşfet yazan bir yer var. Örneğin Game of War indirip 5 level yapıyorsunuz, 11660 puan veriyor. Bunun gibi başka bir sürü uygulama var. Geri gelirsek Özel Fırsatlar yazan bir yer var orada da uygulamalar var. Yani gördüğünüz gibi her tarafı yapılacak görev kaynıyor ve güzel puan veriyorlar. Tekrar geri gelelim RingWinTV var. Bir şeyler izleyip puan kasabilirsiniz. Bu yüzden çok hoşuma gitti ve whaff gibi cimri uygulama değil. Özet olarak ülkemiz için çeşitli görevler oluyor ve bu görevleri yaptıkça puan kazanıyorsunuz.

Eğer görevleri beğenmezseniz Psiphon VPN indirip uygulamaya girip farklı görevler yapabilirsiniz. Örneğin Amerika için farklı görevleri var uygulamanın. Ayrıca uygulamada puanlarınız ile katılabileceğiniz çekilişler de var. Akıllı saat, oyuncu kulaklığı, 100TL teknosa kartı vs gibi...


Anlatacağım şey bu kadar. Hepinize bol puan kasmalar diliyorum.

Not: Arkadaşlar uygulama yaptığınız telefon konuşmaları için de puan veriyor! Tam olarak ne kadar veriyor bilgim yok, ne yazık ki paketim bitmiş deneyemedim.