Ücretsiz Yandex.Navigasyon indirmeye hazır!

CHIP Online
11-10-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yandex'in geçen ay müjdesini verdiği ücretsiz uygulama, iPhone ve Android için indirmeye sunuldu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ucr ... ye-hazir_43127.html

Eylül ayı başında müjdelenen Yandex.Navigasyon bugün kullanıma sunuldu. iOS ve Android tabanlı akıllı telefonlar ve tabletlerde kullanılabilen ücretsiz uygulama; gerçek zamanlı trafik bilgisi sunuyor, trafik yoğunluğuna göre en hızlı alternatif rotaları öneriyor, sesli yol tarifi yapıyor ve "Nöbetçi eczane..." gibi sesli komutlardan da anlıyor.

Yandex'in kitle kaynaklı ve gerçek zamanlı trafik bilgisi içeren popüler uygulaması Yandex.Haritalar'ı temel alan ve şirketin harita servisleri konusundaki tecrübesinin son ürünü olan Yandex.Navigasyon, bugün kullanıma sunuldu.

Özellikle sürücülerin günlük ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanan ve Türkiye'deki tüm şehirlerin ve yolların güncel vektörel haritalarını içeren uygulamanın öne çıkan özellikleri arasında son derece kullanıcı dostu arayüzünün yanı sıra; sesli yol tarifi özelliği, kitle kaynaklı ve gerçek zamanlı trafik bilgisi sunması, trafik yoğunluğuna bağlı olarak en hızlı alternatif rotaları önerebilmesi ve ücretsiz oluşu bulunuyor.

Yandex.Türkiye Ürün ve İş Geliştirme'den Sorumlu Başkan Yardımcısı Emre Erşahin; "Yandex, her geçen gün genişleyen ürün ve hizmet yelpazesi ile kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Yandex.Navigasyon için özellikle araç kullanıcılarının ihtiyaç ve beklentilerine odaklanılarak, Yandex'in harita ve gerçek zamanlı trafik alanındaki uzmanlığı, bir dizi yenilikçi özellik ile bir araya getirildi. Eylül ayı başında yaptığımız ilk duyurudan bu yana heyecanla beklenen uygulama, trafik yoğunluğuna göre en hızlı alternatif rotaları önermesi ve ücretsiz olması açısından Türkiye'de bir ilk. Yandex.Navigasyon'un kısa sürede çok popüler olacağına inanıyoruz" dedi.


Tüm Konu: Ücretsiz Yandex.Navigasyon indirmeye hazır!

Kaynak: www.chip.com.tr