Ucuz iPhone, plastik mi olacak?

CHIP Online
17-01-2013, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple iddiaları yalanlasa da, yakında hiç de ummadığınız, böyle bir iPhone ile tanışabilirsiniz!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ucu ... i-olacak_38149.html

Resimlerle: Galaxy S3 ve iPhone 5 kapışıyor!

Apple her ne kadar "ucuz iPhone üretmeyeceğiz" dese de düşük maliyetli bir iPhone'a dair söylentiler hızını kesmiyor.


Geçtiğimiz hafta Apple'ın Çin'e (ve diğer gelişmekte olan piyasalara) özel düşük maliyetli bir iPhone üzerinde çalıştığını söyleyen DigiTimes, bu kez yeni bir iddiayla ortaya çıktı. İsabetsiz tahminlerinin sayısı pek de az olmayan DigiTimes'ın "tedarik zincirindeki kaynakları"na göre ucuz iPhone'da plastik bir gövde kullanılacak. Bazı web siteleri ise DigiTimes'ın aksine, düşük maliyetli iPhone'un gövdesinin hem plastik, hem de metalden oluşacağını iddia ediyor.


DigiTimes'ın diğer bir iddiası ise telefonun gövdesinin ABD'de bulunan bir elektronik üreticisi tarafından üretileceği. DigiTimes'ın kaynaklarına göre uygun fiyatlı iPhone, 2013'ün ikinci yarısında piyasaya sürülebilir.


Apple yöneticisi Phillip Schiller, sadece birkaç gün önce düşük maliyetli iPhone için "Apple'ın geleceğinde hiçbir zaman böyle ürünler yer almayacaktır" sözlerini kullanmıştı. DigiTimes'ın yanında ucuz iPhone söylentilerini destekleyen Piper Jaffray'den Gene Munster, Jefferies'den Peter Misek ve Strategy Analytics'ten Neil Mawston gibi analistler de bulunuyor. Apple'ın gerçekten de ucuz, plastik bir iPhone üretip üretmeyeceğini biz de merakla bekliyoruz.

Tüm Konu: Ucuz iPhone, plastik mi olacak?

Resimlerle: Galaxy S3 ve iPhone 5 kapışıyor!

Kaynak: www.chip.com.tr