Uğur Köksal - Hırsızdır Dolandırıcıdır

Furkan Görür
14-07-2016, 00:30   |  #1  
Furkan Görür avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2016

Bunu yazıyorum çünkü benim nekadar kaybettiğimin pek bir önemi yok beni o paralar zengin yapmıyacak fakat hak ve harama çok inanırım ve 1 tane bile adam dolandırmadım hep ilk aldım sonra verdim bu işlemdede ilk verdi adam sonra verdim fakat ne oldu? işte bu.

1 Gün sonra ticket atıp hesabı geri almış bana mail geldi mail adresinde ugurkoksal12hotmail.com burdan anladımki bana satan kişi geri almış ve bunla 1 yıldır arkadaşız neredeyse. Sonra ben mesaj atmasam bana yazmıyacak :) Mesaj attım fotoğrafta gördüğünüz gibi tekrar buraya aynı şeyleri yazmıyacağım.

Ben bu hesabı aldıktan sonra Gittigidiyor'a ilan koydum ve 2Tl ilan parası aldı 1saat sonra adam satın aldı hesap devir işlemi yapacakken bunu yapması bana fena koydu neyseki hesabı sattıktan sonra bu işlem olmadı ben hesabı sattım dedigim an geri almış.  Alacak kişide 27 yaşında internet cafede çalışıyor gta  online için alacakmış adamdan özür diledim ve ilanı hasar gördü deyip parasını geri iade ettim.

Fakat ben kandırıldım siz kandırılmayın. Bu konuyu bu yazıyı bütün gta 5 forumlarında paylaşacağım.Facebook oyun gruplarında paylaşacağım benim zamanım bol içim çız bile etmedi sadece böyle uzun süredir dolandırılmadım ilk aldığım için bende sorun olmaz dedim. Benim sadece oyuna ödediğim para zararım değil havele ile 3tl kesti+ilan parası+steamdan wallet parası kısaca benim zararlarım hepsi o kişiden çıkacak allaha güveniyorum elbet birşey olacak o paraların kat kat ı çıkacaktır ona.Hakkımıda helal etmiorum hayatımda  5 kişiye hakkımı helal etmedim 8 yıldır isimlerinide unutmuyorum seninkinide unutmuyacağım Uğur KÖKSAL.
Link 1:   ( KANIT )
Link 2: http://www.facebook.com/zzzzzz.ugur( PROFİL )
Link 3:  https://es.socialclub.rockstargames.com/member/captainvac ( GTA PROFİL )

Son Düzenleme: Furkan Görür ~ 14 Temmuz 2016 00:51 Neden: Link Güncelleme