Ulaştırma bakanından yeni YouTube açıklaması

CHIP Online
06-01-2009, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Kafalar biraz daha karışacak: Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'dan yeni bir YouTube açıklaması daha.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Ulas ... iklamasi_10335.html

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Swissotel'de Ulaştırma Bakanlığının 2008 faaliyetlerine ilişkin düzenlediği basın toplantısının ardından, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yıldırım, "Youtube" internet sitesinin yasağına ilişkin soruyu yanıtlarken, söz konusu firmanın yetkilileriyle görüştüklerini söyledi. Amaçlarının asla yasak getirmek değil, suçlarla suç oluşmadan mücadele etmek olduğunu anlatan Yıldırım, yasakların yargı kararı ile getirildiğini, yargı kararlarına da müdahalenin söz konusu olmadığını dile getirdi.

Yıldırım, şöyle devam etti: "Bakın, yerel seçimlerle ilgili hükümet bir düzenleme yaptı. Anayasa Mahkemesi de bunu uygun olarak telaki etti. Ama Danıştay bunu bozdu. YSK da önce kabul etti, sonra bu karara uydu. Görüyorsunuz Türkiye'de yürütme, yasama, yargı hepsinin alanları ayrı. Dolayısıyla mahkemelerin verdiği kararı, yine mahkemeler kaldırır ve bu konuda yasal düzenleme değişikliğine gidilir, o zaman kalkar.

Tüm konu: Ulaştırma bakanından yeni YouTube açıklaması


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bakanın açıklamaları doğrultusunda, YouTube neden anlaşma yoluna gitmiyor?

onlineTR
06-01-2009, 11:09   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,947 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007

bu kadar merak edıcelecek bır konu degıl filistine baksın b. yıldırım

Fattur
06-01-2009, 16:38   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

YouTube şy anda türkiyeden ip engellemesi yapalım o videolara siz giremeyin diyor.
Diğer ülkelerde hemen siliyor video yu.Bence adi bir IRKÇILIK tan başka bir şey değil...

TrGenC
07-01-2009, 03:26   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
113 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

İnternerde sansure tabıkı karsıyız fakat youtubede sutden cıkmiş ak kasık degıldır siteye milyonlarca kişi gırıyor diye o sistemın basının bos oldugu izlenımı veremessıniz ahlak degerlerıne ve ulkelerın degerlerıne saldırı varsa buna goz yumuyosa bunun cezasini turk milleti degil youtube ve o videolari koyanlar cekmesi gerekmekdedir.Yasak bir an önce kalkarak sert ve kararli bir şekılde youtubeye gerekenın yapılmasi gerek dava acarak yada videolari tekeer teker sıldırek yapılmalidir.Ayrica bu yasak ile hiç birseyi engelledıkleri yok Allah aşkına hangimiz youtubeye giremiyoruz googleye yotubeye giris yazın bakalim kac tane sonuc cıkıyor.Boyle sacmalık olamaz turk milletine siteyi engelledin nedenin bazi videolar peki bize engelledınde o videolari butun dunya izliyo cocukmu kandırıyorsunuz...