Uludağ Ekonomi Zirvesi'ni canlı izleyin!

CHIP Online
21-03-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Türkiye'nin en önemli ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi bugün başlıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ulu ... -izleyin_46095.html

Türkiye'nin en önemli ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi 21-22 Mart 2014'te siyaset, ekonomi ve iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirecek. Capital ve Ekonomist dergilerinin Bursa Valiliği işbirliğiyle Uludağ Grand Yazıcı Otel'de gerçekleştireceği Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, iş, ekonomi ve siyaset dünyasından 50'nin üzerinde çok değerli isim konuşmacı olarak katılacak.


Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin tüm oturumları www.zirvedencanli.com adresinden canlı olarak yayınlanacak. Zirve'ye katılamayıp da takip etmek isteyenler site üzerinden tüm programı izleme imkanına sahip olacak. Oturumlar ayrıca video olarak da siteye eklenecek ve Zirve içeriğini isteyenler canlı olarak anında, isteyenler daha sonra dilediği zaman izleyebilecek.


Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde Türkiye'den ve dünyadan 50'nin üzerinde konuşmacı, yedi farklı oturumda ekonomik gelişmeler ve şirketler için farklı stratejileri tartışacak. İş dünyasının yakından takip ettiği uluslararası yatırım uzmanı Marc Faber, Amerika'da gıda sektörünün Steve Jobs'u olarak gösterilen Chobani Yogurts Kurucusu Hamdi Ulukaya, Birleşik Krallık Milletvekili Jack Straw, Almanya Eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Fiba Holdin Başkanı Hüsnü Özyeğin, TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz, Borsa İstanbul Başkanı İbrahim Turhan ve daha birçok önemli isim Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde konuşmacı olarak yer alacak.


Program detayları için bu sayfaya göz atabilirsiniz.

Tüm Konu: Uludağ Ekonomi Zirvesi'ni canlı izleyin!

Kaynak: www.chip.com.tr