United Football

Scorar
09-12-2011, 16:36   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2011

United Footbal Nedir ?

Arkadaşlarınızla birlikte oynarken çok eğlenebileceğiniz , standart kurallardan çok farklı ücretsiz bir online futbol oyunudur. Karakterinizi ve kendinizi geliştirerek arkadaşlarınızla bir takım kurabilir, turnuvalara katılabilir ve çeşitli ödüller kazanabilirsiniz… Sizleri de bu eğlenceli futbol dünyasına davet ediyoruz !

Ben futbol için doğmuşum ama ailem benim top oynamamı istemedi , seçmelere gittim ama hoca bana taktı diye düşünüyorsanız işte kendinizi ispat etmeniz için size fırsat ! Kendinizi gösterin ve sanal alemin Alexi , Hagisi, Quaresması hatta Messisi olmak için gameTURK'un sunduğu bu fırsatı kaçırmayın !

Unutmayın maç 90 Dakika ! İyi Eğlenceler ve başarılar !

Oyun Aktif / United Football

Değerli United Football Oyuncuları ; Portala email ve şifrenizle başarılı bir şekilde giriş yaptıktan sonra sağ tarafta bulunan “Aktive Et” buttonuna tıkladığınızda United Footbal'da kullanmak için oluşturmanız gereken Kullanıcı adı bölümü ekrana gelecektir. Kullanıcı adını oluşturduktan sonra o kullanıcı adı ile “Hemen İndir” buttonuna tıklayarak oyunu indirip kurduktan sonra giriş yapabilirsiniz.

Not:Eğer United Football oyununa “Landing” sayfasından üye olup bir kullanıcı adı oluşturduysanız oyunu aktif etmenize gerek yoktur. 

Video:
 
http://www.youtube.com/watch?fea ... edded&v=lhmuwD08oXI 

Oyun linki:http://www.gameturk.com/portal/unitedfootball/
Facebook'dan oynamak için: facebook.com/FutbolOyna