Üniversiteliler için Sosyal Ağ Kampüsüs

akındemiröz
12-03-2021, 22:19   |  #1  
akındemiröz avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2021

Üniversiteliler için yeni bir sosyal ağ uygulaması. Web  ve mobil uygulamalar ile ulaşabileceğiniz, sadece üniversitelilerin bulunduğu sosyal platform. Üniversitenin vermiş olduğu "edu.tr" uzantılı mail adresi ile üye olabilirsiniz. Etkinlikleri takip edebilir arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz. Kendi etkinlilerinizi paylaşabilirsiniz. 

Sistem içerisinde sadece üniversiteli öğrenciler olduğu için rahat olabilirsin. Amcalar, Teyzeler, Abilerin burada seni göremezler... :) İkinci el eşyan varsa satabilir, eşya ihtiyacın var ise bulabilirsin.  Üniversitendeki istediğin her öğrenci ile arkadaşlık kurabilirsin. Dahası da var, diğer tüm üniversiteliler ile iletişim kurabilirsin.

Daha fazlası için şimdi kayıt ol ve üniversiteli arkadaşların arasına sende katın.www.kampusus.net

seto__
12-03-2021, 23:07   |  #2  
seto__ avatarı
Yönetici
Teşekkür Sayısı: 41
869 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

Üye oluşturmak için kabul edilmesi gereken gizlilik politikasına bir baktım da veri toplamak için kurulmuş bir platform gibi. Hepimiz platformların hizmet sağlamak için veri toplamaları gerektiğini farkındayız ama üye olacaklar önce bir göz atmak isteyebilir.

3nokta
14-07-2021, 15:41   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2020

Kişilerin özel hiçbir bilgisi farklı amaçlar için kullanılmamaktadır. Sadece site içerisinde kalmaktadır. Verilen reklamların neye göre gösterileceği gibi bilgileri site içerisinde kullanmaktadır. Kişilerin profillerini oluştururken verdikleri bilgiler, yine site içerisinde kaydı bulunan diğer üniversiteli üyeler ile ortak şeyleri bulunan kişiler olarak karşılaştırılması için kullanılır.