urunmania sitesi ürünü garantisiz

toxic12
03-10-2012, 09:41   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

3-4 ay önce urunmania.com sitesinden mikrodalga fırın aldım. Fırın açıklamasında 24 ay garantili yazmaktaydı. Ürün geldi. daha 2-3 ay olduğunda programa geçince patlamaya başladı ve işlemez oldu. Fırın Anatech adlı bir şirkete ait ve şirketin garanti belgesi 24 ay olarak kutunun içerisindeydi.
Arızayı önce anatech firmasını arayarak bildirdim. Firma bana bu mikrodalga fırın için ihlas mağazasına garanti verdiklerini ancak urunmania.com sitesine garanti veremediklerini söylediler. Ne alaka dedim ,garanti belgesi var elimde dedim. Ancak şirket bu ürün normalde ihlas mağazasında satılıyor ,urunmania.com sitesi bu ürünü size ikinci el olarak satmış diyor. Ya sıfır açılmamış kutulu almışım fırını.
Bu konuda şikayet sitelerine durumumu yazdım ve iki şirket hakkındada şikayette bulundum. Anatech beni arayarak garanti veremeyeceklerini ancak kargo masraflarını karşılarsam teknik servislerine yollarsam bakabileceklerini söyledi. Ben Marmarisde yaşıyorum ve koca mikrodalga İstanbula gidişi gelişi 50-100 tl arasında bir masrafla kargolanabilir. Zaten 100 tl civarında bir fiyatla aldım ve bir yüz tl ye yakın kargo ücreti vermek istemediğimi söyledim. Onlarda birşey yapamayacaklarını belirttiler.
  urunmania.com sitesi  hem kendi müşteri hizmetlerine yazdığım yazı hemde şikyetvar dan yazdığım yazıya , cevap vermeye tenezzül etmediler.
   Yani mikrodalga fırın arızalı şekilde elimde kaldı ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bu yazıyı ise sadece bu siteden alışveriş yapmak isteyeceklere bilgi vermek açısından yazıyorum. Bilginiz olsun.

İzmirlifare
04-10-2012, 21:52   |  #2  
İzmirlifare avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 37
1,391 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2011

Geçmiş olsun. Gerçi suç sizde adı duyulmamış sitelerden alışveriş yapmak hatadır..

urunmaniadestek
06-10-2012, 11:09   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012

Sayın Müşterimiz;
07.03.2012 Tarihinde tarafınızca yapılan alışverişte Micromaxx MD11471 ürün kodlu mikrodalga fırının servis ve garanti işlemlerinin ithalatçı firma sorumluluğunda olmasından dolayı konu ile ilgili "4440567" numarayı sizin adınıza arayarak ilgili birime konu ile ilgili şikayetinizin durumu tarafımızca bildirilmiştir fakat belirtmiş olduğunuz ürün ile ilgili resmi ithalatçı firma görevini yerine getirmekten kaçınmasından dolayı böyle bir sorun yaşanmaktadır. urunmania.com olarak üzerimize düşen resmi görüşme ve gerekli hukuki uyarılara rağmen resmi ithalatçı firma ürününe ve sorumluluklarını yerine getirmemekten itina ile kaçınmaktadır. Yaşanan sorunla ilgili firmayla mağduriyetinizin giderilmesi için görüşmeleriz devam etmektedir.
Saygılarımızla
ÜrünMania Destek Ekibi

http://www.urunmania.com
http://www.nsobilisim.com
NSO Bilişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şti.
Salah BİRSEL 1715 Sok No:12/3
Karşıyaka / İZMİR
Vergi Dairesi : Karşıyaka
Vergi Numarası : 632 039 2887
Ofis : 232 461 5 461 (pbx)
Faks: 232 461 6562

kewshey
17-11-2012, 12:56   |  #4  
kewshey avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2012

Kötü talihsiz bi olay yaşamışsınz ama bu gibi durumlarda sitelerin yapabilecekleri genelde birsey olmuyor. Bende popiler bi alışveriş sitesinden Minton marka mp3 player aldım ve ses açma tuşu arızalı çıktı. Garantisi bulunduğu için götürdüm ama siteden aldıgım için bakamayacaklarını söylediler bende site yönetimini aradım destek için ve bana onlar da dönüş yapmadı elimde ses dügmesi çalısmayan mp3le kalakaldım. 

Yani demem o ki hangi siteden aldıgın önemli değil netten alınan ürünlerin bazıları garantiye girmeye biliyor. üstelik ürünmania.com sitesinden aldığınızı söylüyorsunz bende ordan bi kaç alısveriş yaptım ve bi sorunla karsılasmadım.. direk siteyi kötüleyici seyler yazmak saçma dikkat ettiyseniz ben madur oldugum sitenin adını vermedm kimseyi kötülemeye gerek yok.