USB PORTLARIMA NE OLDU:(

KCEM
10-04-2007, 21:18   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

merhabalar.bilgisayrımın hiçbir usb portu calısmıyor.herseyı denedım yenıden yuklme yaptım anakarttan update yaptım.bıosa baktım hersey duzgun hatta elektrıkte var portta.optik mouse taınca optık ışık yanıo ama işlev yok yada kalvyem veya prıntırım veya kameram hıcbırı calısmıyo.ne yapmam gerek usb portlar yanmıs olabılırmı.fakat yansa nasıl elektrık var.lutfen yardım edın [V]SinsiKarizma

egemengiga
10-04-2007, 22:52   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,298 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004
379

USB portlarin tozlanmis olabilir. SP2 yuklu degil ise sorun cikmis olabilir. vista kullaniyorsan da ayni sekilde sorun cikmis olabilir. aygit yoneticisinden USB leri kontrol et. unlem isareti varsa sorun var demektir.

KCEM
10-04-2007, 23:04   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

yok dostum birkere fişten ses geldi ve bilgisayr kapandı tekrar actıgımda calısmıolardı.sp2 yuklu ve xp.aygıt yonetıcındede problem yok anakart pilin çıkartıp sıfırlasammı acaba.yanmış olamaz elektrık var portlarda kafayı yıycem

Banned
10-04-2007, 23:08   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
268 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

:D tmm sen bi kere daha yükselt format at ballım olcak mıoda olmmaasa dedinden olabilir

egemengiga
10-04-2007, 23:13   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,298 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

o zaman yazilim sorunun yoksa buyuk ihtimal portlar arizalanmistir. PCI baglantili usb  alabilirsin sorununu cozebilmek icin:

;jsessionid=BD2201C18C41221052F323EF3C87491E.jvm1

KCEM
10-04-2007, 23:27   |  #6  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

valla artık ya oyle bırsey yapcam yada cıkartcam pili.cozemedım gıttı olayı ya.aptal bilgisayr sorun yok dio bide:D:D