USB Safely Remove [08.08.2011]

CHIP Online
08-08-2011, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

USB Safely Remove, USB cihazlarınızı çıkartmanıza yardımcı olan Donanımı Güvenle Kaldır aracının yerine geçer ve size zamandan tasarruf sağlar.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

USB Safely Remove, USB cihazlarınızı çıkartmanıza yardımcı olan Donanımı Güvenle Kaldır aracının yerine geçer ve size zamandan tasarruf sağlar.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumProgram, USB cihazlarını yönetmeniz için tam olarak özelleştirilebilen bir menüye sahiptir. Hangi programların cihazı durdurmaya engel olduğunu gösterir, kısayol tuşları ile cihazları durdurmanıza izin verir. Kart okuyucularının boş sürücülerini gizler, durdurulan sürücüyü geri döndürebilir ve daha birçok şey yapabilir. SATA ve Firewire'ı destekler.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: USB Safely Remove

bilgi_çağı
08-08-2011, 14:22   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
349 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2007

Teşekkürler :) Gzüel bir program :)

karizmaqarizma
08-08-2011, 18:28   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
112 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2011

Ben pek beğenmedim, yok usb kaldırma için program eğer usbin fat32 ise gerek yok, yok bilmem screensaver print screen iş görüyo bunun için fazladan yer kaplamya gerek yok bence şu giveaway of the day de bir gün doğru dürüst alamayacağımız bir program yayınlasa! bu programların isimlerini daha önce hiç duymadım,bu programlar ve web sitesi sahte olabilirmi? kim screensaver için ya usb kaldırma fln için para verrirki veriyorsa demek çok zengin ki parasını gereksiz harcıyo, şöyle bildiğimiz güzel program verse olmaz mı herkesin bildiği, herkes adobe photshop fln biliyo mesela bir gün doğru dürüst paylaşssın da görelim,boşuna bunlar harddiskde yer kaplıyo,normal bir c# diligibi bir dil bilenbiri bunları rahatlıkla yapabilri bence çok basit programlar,bunlar için program yapmak bile israf bence.Admin (chip yöneticisi) eğer onlara bir şekilde iletebilirsen güzel 1 program yayınlasınlar iletemezseniz de boşverin zaten.