Uydu net mi TTNET mİ

bilgi_çağı
25-12-2009, 00:40   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
349 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2007
Alıntı: numbb  
ttnet demişken , bir haftadır evi arıyorlar her seferinde de bir kampanyamız var bilgi vermek istiyoruz diyorlar ve hattın sahibiyle yani pederle görüşmek istiyorlar , peder çalıştıgı için evde olmuyor zaten o internet işlerinden anlamaz bana söyleyin ben kullanıyorum diyorum her seferinde hayır olmaz hat sahibinle görüşmemiz gerek diye telefonu kapatıyorlar . nedir arkadaşlar bu böyle ? ne kampanyansıymış ? ben tarifimden memnunum ayrıca 24 aylık sözleşme filan hayatta yapmam zaten .. öyle birşey mi

Bu linkteki kampanyalardan mutlaka birisidir.

Benim sözleşmem bitti 28 Şubat 2009 iitbariyle ben beklemekteyim bana da sürekli kampanya bildiri gelip duruyor email adresme. Ben de yukarıda dediğim gibi bekliyorum ama ttnetin kampanyasını değil.

ShoLesLoT, doğru söylüyorsun 2 yıl boyunca neler neler çektim ama sözleşmem bitince herşey düzeliverdi, o skıntıları sanki ben hiç yaşamamışım gibi yani sözleşme bitince sorun morun kalmıyor.

Nickotin
26-12-2009, 16:28   |  #27  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
290 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2009

ttnet 1mbps 4 gb limitli kullanıyordum. temmuzun 7'sinde türksata geçtim 1 mbps limitsiz  1 ay olması lazım  devamlı sinyal sorunu oluyordu 3. kez gelen teknik  servis sinyal seviyesini sonuda düzeltti ozamandan beri beri bir sorun yaşamadım.kurulum için geldiklerin ben 20 mbps hız seçeneğini talep etsem kullanabilirmiyim diye sorduklarında evet cevabını aldım...şuan oturduğumuz apartmanda uydunetin fiberoptik kablo  olmasa bile yüksek hızlarda interneti suna biliyorlar... uydunet yeni yılda bişeyler yapıcak bakalım fiyatdamı indirim yapıcak yoksa hızdamı çünkü yeni yılda 100 mbps internet hizmetini devreye sokucaklar ve buda fiyatlarda oynama yapıcağını gösteriyor haydi hayırlısı diyelim :)